kocamin guzellik yarismasi meraki:((((

ben kendim açtım güzellik yarışmasını,
eşimle birlikte favorilerimizi seçtik
bu tarz yasaklar başka sonuçlar doğurabilir kızlar,
televizyondaki kızları kıskanmak bence normal değil.

yok artık kızlar ne kadar abartıyorsunuz adı üstünde tv de yarışma yani ne olucak bende eşimle izlerim çok ta eğleniriz böyle kısıtlamalarla adamlarınızı daha çok suça teşvik edersiniz daha çok kaçırırsınız...kendinize güvenin biraz adamlarınıza da beni aldatacak mı yok onun göğsüne bacağına baktı mı korkularıyla yaşamayın yaşatmayın..biz face tweet msn telefonlarımızı bile karıştırmayız bence abartı saçmalık böyle şeyler

sana dün akşam eşimle aramızda geçen diyoluğu anlatayım;survıvor izliyoruz kazanan panamanın en iyi klüplerinden birine gidecek vs..kazanan belli oldu,dedim ki bunu izlemicez nedennnnnnn diye ağız kıvırdı....kızdım sana iyi seyirler dedim kalktım bana dedi ki "arızamısın" bende çokkkkkkkkkkk kıskancım ağlayarak balkona çıktım seni çok iyi anlıyorum canım.

Fazla abartmışsınız bir arkadaş da gider suratına vurur tvyi kapatırdım demiş daha neler duyacağım acaba ilginç gerçekten..
Ben erkek arkadaşımın yanında yanımdan geçen bi turiste "ne kadar güzel ya bu yabancı kızlar çok güzel oluyor" dedim hatta o kadar gözümü alamamışım ki kendisi dürttü beni yeter kızı süzdün diye.
Özgüvenle alakalı birşey bu bence biraz güvenin kendinize bu kadar kıskançlık iyi değil.

canım bence sacma ya tv dekileri kıskanmak zaten on abaktın yok şuna baktın vs lerle eşlerimize göz dağını veriyoruz ama tv bu siz tv de yakışıklı erkelere kliplere bakmıyormusunuz elbette bakıyosunuz bence bu denli şeylerle sıkmaya hiç gerek yok

kızlar yapmayın böyle yeni evlisiniz sanırım daha şimdiden böyle yaparsanız adamları evden kaçırırsınız 3-5sene sonra çok pişman olucaksınız ve bunlara gülüp geçiceksiniz hayatta daha önemli şeyler var birbirinize kenetlenip sevginizi saygınızı koruyun gerçek hayata dönün sanalı sosyal ağları tv yi bırakın reel e dönün

canım evli arkadaşlardan yorum gelmiş ben evli değilim ama sevgilim izlese oturup bende onunla bırlıkte ızlerım beraber yorum bıle yapabılırız bence bu kadar üstüne düşme yarısmalarda bikinili kızlar vs cıkıyo ama bunlar reklamlardada cıkıyo canım reklamıda izliyo diye üzülmezsin heralde bende kıskancım ama bu bıraz aşırıya kaçmış canım böyle olarak hem eşini sıkmış olursun hemde kendi canını sıkmış olursun bence hiç umursama bile :)

aynen size katılıyorum kıskanılcak olay var kıskanılmayacak olay var

Bence çok abartmışsınız, ne var ki yani ben mesela meraktan izledim bakayım 1. kim olucak diye çünkü güzellik yarışmasını saçma buluyorum , güzellik görecelidir.

Televizyonda bir kanalı değiştirseniz diğer kanalda dizilerde süslü püslü kadınlar çıkıyor onu değiştirin magazin programlarında mankenler çıkıyor..Bunun sonu yok, takmayın kafanıza bu kadar..

Son düzenleme:
Derin özgüvensizliğinin altında yatan sebebi bulmak için psikoloğa gitmelisin bir an evvel.
Yazık adama. Nasıl çekiyor senin gibi birini şaşırdım vallahi.

ayyy gülmedin mi ''canım'' ağlarım bakD

lütfen polemik yaratmayın ben fikrimi yazdım..

muhatabım konu sahibi siz değilsiniz

bende benimkine izleyelim diyorum hangisini beğendin sen seç bende seçim bakalım seçtiklerimizden kazanıcak olucakmı diye ama kendisi telde oyun oynamakla uğraşıyor güvenmiyormusunuz kocanıza gördüğünüz gibi siz kıskandıkça sesini kısıp bile izliyor yanınızda, böyle siz baskı yaptınız sürece yanınızda olmayınca daha çok bakar izler ayrıca hiç kıskanılnaç bişey olarak görmüyorum ben güzelbi hatuna bakıyorsam bayan olarak bi erkeğin bakması çok doğal biz zaten hiç yakışıklı görüp bakmıyoruz veya dizilerde izlemiyoruz

Ben sadece yardim beklemistim neden boyle bi tartisma ortami olustu anlayamadim. Bazilari gercekten dalga geciyor ayip ya

yok artıkkk

izlemesinden çok sizden gizli bir de siz duymayın diye sesini kısıp izlemesi kızmayın ama bana gerçekten iğrenç geldi.

izlenmesi ilginç değil elbette birlikte de izlenir ama siz madem izlemesini istemediniz izlemese nolur yani. elbette kısıtlamak yanlış belki bu kadar ama nedir yani bu güzellik yarışmasını illaki izlicem merakı?

siz haklısınız genel olarak bence de kısıtlamak da çare değil kıskançlığınızı yenmeye çalışmalısınız.

ama eşinizin davranışları lafları da hoş değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…