Cok moralim bozuk kizlar. Gercekten evlendigim adami taniyamamisim cok mutsuzum.
Kocam hatasini kabul edip ozur diledi baristik kizlar.
Konuyu fikir almak, dertleşmek için açtıysan fikrini beyan edenlere çıkışmak neden ? Burada kimse birbirini tanımıyor, bilgisayarları kapatınca herkes kendi yoluna. Herkes verdiği tavsiyeyi iyi niyetle veriyor.
Belli ki bir problemin var, televizyon ekranındaki kadınları kıskanmak sana normal bir davranış gibi gelebilir ama değil, insanlar bunu fark etmeni sağlamaya çalışıyor. Kıskançlık dozu aştığı zaman hayat çekilmez oluyor. Çevrede bir sürü kadın var, dışarıda çıkarma o zaman eşini, olmaz değil mi demek ki bu duygu da bir aşırılık var, bunun çaresine bakman lazım.
Eşinin sesini kısarak izlemesinden bir ders çıkarman lazım, demek ki ona kızmakla bir şeylerin önüne geçemeyeceksin, bir süre sonra hiç bir dediğini takmayacak adam ve yanında kimseyi bulamayacaksın, çünkü insanlar senin buluttan nem kapan bir yapın olduğunda hem fikir olacak. Evlilik uzun soluklu bir şey, kavga ve tavır koyma limitini bu tarz konularla doldurursan hiç bir ciddiyetin kalmaz. Buradaki insanlar sana iyi niyetle bunu anlatmaya çalışıyor. Otur bir düşün, umarım doğru yolu bulursun.
Dozu aşmış kıskançlık bir hastalıktır önce bunu kabul etmek gerek, bu konuyu benim yapım böyle diye geçiştirerek kendine zarar verirsin. Şöyle düşün; eşin de benim yapım böyle kadınlara bakarım dese karşı çıkacak bir argümanın yok, herkes yapısıyla kabul edilecekse değil mi. Yazık hem kendine hem eşine dünyayı daraltma, biraz kedine güven
Allah kocanıza sabır versin. ben üç kız seçtim, h,çbiri ilk ona giremedi. eşimin seçtiği kız ilk ona girdi. maldan anlıyor
Erkek guzellik yarismasi olsaydi kocanizla beraber boyle otrp izler miydinz cok merak ediyorum kocaniz boyle su adam yakisikli bu adam yakisikli dediginizde size hosgorulu davranir miydi. Kocamla birbirimizi ilkokul yillarindan beri taniyoruz. İkimizde dindar ailelerde yetistik. Acik sacik giyinenlere bakmak gunah bize gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?