''Gerizekalı senin babandır'' da denmiyor tabi.. Nefret ediyorum böyle adamlardan. İlk hakaretin de sizin tepkiniz ne oldu merak ediyorum.. Sert bir tepki verdiniz mi ?
Bence denir ya. "Sensin gerizekali hatta ailece gerizekalisiniz cunku anan baban gerizekali olmasa sen bu kadar gerizekali dogmazdin herkesi de kendin gibi saniyosun dogal" dersin adam bi daha sana gerizekali diyemez yemez cunku''Gerizekalı senin babandır'' da denmiyor tabi.. Nefret ediyorum böyle adamlardan. İlk hakaretin de sizin tepkiniz ne oldu merak ediyorum.. Sert bir tepki verdiniz mi ?
Eh zaten konu sahibi babasından böyle görmüş olmalı yazmış cevap olarak, o zaman denmesi hak bu durumda.. Kişi kendinden bilir işi.. Sen kimsin de eşini küçük düşürüyorsun, hakaret ediyorsun bir kere ya. Bir de baba olmuş bu adam yarın öbür gün çocuğuna da böyle olacaktır eminim.Bence denir ya. "Sensin gerizekali hatta ailece gerizekalisiniz cunku anan baban gerizekali olmasa sen bu kadar gerizekali dogmazdin herkesi de kendin gibi saniyosun dogal" dersin adam bi daha sana gerizekali diyemez yemez cunku
Böyle sakin bir şekilde söylediyseniz adam sizi pek takmamıştır büyük ihtimalle. Bence sert olun kesin tavrınızı koyun..birdaha boyle hakarte etme dedim bugun yine vurguladim ama dinlemiyor herseferinde... babasindan gordugu olmali diye dusunuyorum, saygi istiyorum ama yok bide cocuk var cocuk bunlari gorerek buyumemeli
Bu tip kufurbaz adamlarin sahsina kufredersen hic sallamaz bi kadinin onun sahsina kufretmesini onemsemez. Guzelce anasini babasini bacisini siradan gecireceksin o zaman dellenir bi daha ailesine hakaret edilmesin diye sesini kesmesini ogrenir :dEh zaten konu sahibi babasından böyle görmüş olmalı yazmış cevap olarak, o zaman denmesi hak bu durumda.. Kişi kendinden bilir işi.. Sen kimsin de eşini küçük düşürüyorsun, hakaret ediyorsun bir kere ya. Bir de baba olmuş bu adam yarın öbür gün çocuğuna da böyle olacaktır eminim.
Zaten sallaması için önce saygı duyması gerekir ben bu konu sahibinin eşinde saygı olduğunu sanmıyorum.. Dediğin gibi o da ona hakaret etse eminim zoruna bile gitmez sensin o falan moduna girer en fazla..Bu tip kufurbaz adamlarin sahsina kufredersen hic sallamaz bi kadinin onun sahsina kufretmesini onemsemez. Guzelce anasini babasini bacisini siradan gecireceksin o zaman dellenir bi daha ailesine hakaret edilmesin diye sesini kesmesini ogrenir :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?