- 3 Temmuz 2016
- 374
- 543
- 53
Burcu ne☺asla ozur dilemez.. nianliyken diliyordu ama simdi hic... susup dinlemez hemen cevap yapistirir, ben konuyu uzatmayalim desem bile yeniden aciyor kendi hakli olcak her konuda...
Hayır etmezkizlar sizinde kocaniz size hakaret ediyor mu? kucuk bi olay olunca hemen bana "lan" "gerizekali" diye hakaret ediyor... ornek olarak ben bugun iftar icin marketten kahve istedim bitmisti... onun yuzunden bile bana hakare etti cok pahali baska yerden alalim bende hayir diyince tartisti ve bu hakaretlere maruz kaldim.. oda universite bende universite okudum yani boyle hakaretleri ona yakistiramiyorum...zoruma gidiyor ben ona kotu soz soylemem ama bende artik baslicam boyle giderse... aramizin daha mesafeli ve saygili olmasi icin neler yapa bilirim?
birdaha boyle hakarte etme dedim bugun yine vurguladim ama dinlemiyor herseferinde... babasindan gordugu olmali diye dusunuyorum, saygi istiyorum ama yok bide cocuk var cocuk bunlari gorerek buyumemeli
Benim eşimin babası da iyi bir eş değilmiş. Bana dediği, ben babamın anneme yaşattıklarını ben sana yaşatmıcam der. Sırf bu yüzden iki kat özen gösterir... Saygı olmazsa olmaz. Özür dileyene kadar da konuşmayın. Altta kalır gibi de susmayın. Eziyet edercesine hareketlerle susun. Terbiyesiz adam ya, kendisi çok ileri zekalı sanki süper akıllı ya ondan bu davranışlarıbirdaha boyle hakarte etme dedim bugun yine vurguladim ama dinlemiyor herseferinde... babasindan gordugu olmali diye dusunuyorum, saygi istiyorum ama yok bide cocuk var cocuk bunlari gorerek buyumemeli
4yillik evliyim şükür daha hic duymadım en ufak küfür bile genel anlamda iyi anlaşırız evde olmasndan dolayı mutlu olurum bazen derin derin sohpet ederiz ama asamadgmz aile mevzusu var bitek o aramzi bozuyor ole olnca da küseriz konusmayiz hiç bi sessizlik olur evde:)guldgme bakmayın çok sıkkınm aslndakizlar sizinde kocaniz size hakaret ediyor mu? kucuk bi olay olunca hemen bana "lan" "gerizekali" diye hakaret ediyor... ornek olarak ben bugun iftar icin marketten kahve istedim bitmisti... onun yuzunden bile bana hakare etti cok pahali baska yerden alalim bende hayir diyince tartisti ve bu hakaretlere maruz kaldim.. oda universite bende universite okudum yani boyle hakaretleri ona yakistiramiyorum...zoruma gidiyor ben ona kotu soz soylemem ama bende artik baslicam boyle giderse... aramizin daha mesafeli ve saygili olmasi icin neler yapa bilirim?
Seviye 1 kere düştü mü bir daha düzelmezkizlar sizinde kocaniz size hakaret ediyor mu? kucuk bi olay olunca hemen bana "lan" "gerizekali" diye hakaret ediyor... ornek olarak ben bugun iftar icin marketten kahve istedim bitmisti... onun yuzunden bile bana hakare etti cok pahali baska yerden alalim bende hayir diyince tartisti ve bu hakaretlere maruz kaldim.. oda universite bende universite okudum yani boyle hakaretleri ona yakistiramiyorum...zoruma gidiyor ben ona kotu soz soylemem ama bende artik baslicam boyle giderse... aramizin daha mesafeli ve saygili olmasi icin neler yapa bilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?