Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Eşimin ta kendisi...Ailesinden tabi cin akıllarını alıyo olabilir ama o herkesin içinde beni rezik ettiği zaman kendine madalya takacaklarını zannediyor garip bir psikolojı kendide kinli olduğunu söylüyor

Eee sonuç ne? Hala evi uzağa taşısak normal olabilir diyorsunuz. Boşanmayı düşünmüyor musunuz?

Eşimin ta kendisi...Ailesinden tabi cin akıllarını alıyo olabilir ama o herkesin içinde beni rezik ettiği zaman kendine madalya takacaklarını zannediyor garip bir psikolojı kendide kinli olduğunu söylüyor
O zman donmeyin barismayin çok uzulursunuz hatta şiddet bile olur gibi geliyor öyle oturdugumuz yerden bosan gitsin demek kolay tabi ama ben olsam öyle yapardım ki bunu evli bir kadın olarak soyluyorum

Deli misin. Şu an senin rapor alıp avukata koşman lazım. Ne şansından bahsediyorsun. Adam bildiğin psikopat.

Zaten yanıma geldiğin zaman kendini bana affettireceksin diyo ...Neyin kafasını yasıyor ben onda kilitlendim şşiddet gören ben ama özür dilemesi gereken kendimi affettirmesi gerekende benım nasıl bi iş

Böyle düşünmesi çok normal. Şiddet gördüğünüz anda dava acmadiysaniz , o da bu hadsizligini sonuna kadar kullanır.

Ondan boşanmak için sizi bağlayan tek bir şey yok , neden hala açmadınız davayı ?

Pişkinlik yapıyor eyvallah, özür dileyip ayaklarınıza kapansa affedecek miydiniz ?

eşindeki pişkinlik,terbiyesizlik içimi şişirdi
sakın dönme bu adama

Esiniz siz döndüğünüz andan irtibaren size hayatı zindana çevirecek. Şimdiden uyarıyor. Siz hala şans verme lafı ağzınıza alıyorsunuz?! Şiddet uyguladığı halde. Ne diyelim. Allah kolaylık versin. Keşke kız çocuklarımızı zamanında güçlü yetiştirsek. Böyle adamlara gün doğmazdı hiç

Evlilik karpuz gibi. Tatlı mı tatsız mı olduğu kesince anlaşılıyor.

5 aylık bir evlilik ve şiddet, üstüne bencil ve küstah bir eş. Her şey düzelir, ben katlanırım, karpuzun tadı da önemli değil diyorsanız eve dönün.

Kendinize saygınız varsa da ne yapacağınızı biliyorsunuzdur. Bir duruşunuz olmalı derim.

dünyada ki bütün erkekleri nerden taniyorsunuz
sizin cevrenizde kirolardan gecilmiyor anlasilan. karsinizda ki erkegi salak yerine koymayi ve surekli fikirlerinizi pasazadelere tatli bir sekilde sunmayi calismak zor olsa gerek..

neyse..yuvayi disi kus kurar diyip konuyu kapatalim zira sizin zihniyetler hic degismeyecek...

Cok sükur benim cevremde beyefendiler var. karsilikli fikir alisverisi yapabildigim korkusuzca. cümlelerimi secmek zorunda kalmadigim ve her an parlayabilir korkusu yasamadigim ve güvende hissetttigim vsvsv
..

Eşiniz şiddete eğilimi olan ve bunu normal gören biri, boşanırsınız veya boşanmazsınız orası sizin kararınız ama susmanız için boğazınızı sıkan biri bunu her susmanızı istediğinde yapacaktır, maalesef size vurmaktan, boğazınızı sıkmaktan vazgeçmeyecek, bir kere yapan hep yapıyor ne yazık ki çünkü dövmeye meyili olan türden erkekler kadının o korkusundan zevk alıyor ve itaatkar bir kadın yaratmak için bu korkudan besleniyorlar, işin acı tarafı böyle erkekler çocuklarına da şiddet uyguluyor, eşiniz size yaşattıklarını ileride evlatlarınıza da yaşatacak

Bu arada rica ediyorum kimse şiddeti normalleştirmesin, her erkek şiddete başvurmuyor, konuşmayı bilen, sorunları konuşarak çözmeyi bilen erkekler de var, bir tanesiyle 25 yıldır evliyim.

Vurmayan erkek var sevgili üye.
Vurmaya cesaret edemeyen.
Karşıdaki ne kadar tahrik ederse etsin , gücünü kadında denemeyen karakterli erkeklerde var.

Daha o bana şans verecekmiş burnunun sürçtüğü yok neni hatalı görüyor ...Hatam onun yaptıklarından sonra ben daha ondan izin almalıymışım

Hatanız, şiddet görünce gidip darp raporu alıp, uzaklaştırma çıkarmamanız. O zaman “benden izin almadan nasıl gidersin” diyemezdi.

Hatanız, şiddet görünce gidip darp raporu alıp, uzaklaştırma çıkarmamanız. O zaman “benden izin almadan nasıl gidersin” diyemezdi.
darp raporu içinde vucutta çizik belirti olması lazım boğazımı sıktığı zaman ,uzaklaştırma kararı evet olabilidir ama o gün zaten o olayın şokuyla ailemin yanına fırladım

darp raporu içinde vucutta çizik belirti olması lazım boğazımı sıktığı zaman ,uzaklaştırma kararı evet olabilidir ama o gün zaten o olayın şokuyla ailemin yanına fırladım

Hayır, dışarıdan belirgin iz olmasına gerek yokmuş. Şiddet görünce vücudun içinde de belirtiler oluyormuş ve özel yöntemlerle bunları tespit edebiliyorlarmış. Bir üye öyle yazmıştı.

Kiz kardesi var mi, ablasi filan?

Hoşt diyeydin. Şu koca lafı dinle , kadın dediği.... diye başlayan cümleler kullanan canlıların önüne atacaksın kemiğini kesecek sesini. Hayatta hiçbirşey olamayıp kendini bi bok sanan canlılar yapıyor bunu. Salın ipini gitsin

Ben ben ben....
Las en kimsin allah aşkına demedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…