sokakta tartışma çıktığın da kaçan da var olay büyümesin diye tam tersi olayı büyüten de var illaki olay büyümez yani o yüzden her zaman sizin düşünceniz gibi olamaz.Düşünün sokakta bir kadın size dokundu ve tartışma çıkardı, siz kaçar mısınız illaki olay büyür değil mi? Demem o ki her zaman etki tepki meselesi vardır. Tatlı dil asla insanı yarı yolda bırakmaz.
Tabii ki canı istiyorsa boşanabilir, o beni hiç alakadar etmez. Sadece şunu diyorum ki hani eşleriyle anlaşan ve karısının her dediğini yapan erkekler, kadınları hep böyle davranıyor diye.
Yoksa boşan, o sana laf mı diyor altta kalma sen de söyle...kavga et bağır çağır bu çok kolay iş.
Ya bu yorumları yapana bişey yazmayın büyük ihtimal bir erkek geldi burada sacmaladı ve gitti ben bayandırd düşüncesiyle acıklama yaptım ama erkek şunu yazanlarsokakta tartışma çıktığın da kaçan da var olay büyümesin diye tam tersi olayı büyüten de var illaki olay büyümez yani o yüzden her zaman sizin düşünceniz gibi olamaz.
bende ilk erkek diye düşündüm ama üyeliği falan eski konularını da baktım ne bilim ne desek boş buna haklısın bacımYa bu yorumları yapana bişey yazmayın büyük ihtimal bir erkek geldi burada sacmaladı ve gitti ben bayandırd düşüncesiyle acıklama yaptım ama erkek şunu yazanlar
Evet çok şükür işim iyi bir konumdayım kendisi hatta iş için koşturmaz etmez .Babasının yardımıyla cebine para girer...
Yok onunla alakası yok kendisinin Ailesi Feodal düzene sahip bir Aileymiş ,Feodal düzende böyle olmazmışIs durumlarinizi merak etmistim.
Sizin daha iyi durumda olmaniz da kendisini ezik hissettirmis.
Sizin basarili olmanizi da kiskanmis, ezmeye calisiyor.
Kendisi Koskoca benım kocammış beni bu zamana kadar musmutlu eden ! İşte bende bu hareketi yapınca Bütün ailem bedel ödeyecekmişimaman kendime üzülüyorum nasıl böyle bir evlilik yaptım diye
Feodal olmak yerine biraz insancıl, görgülü ve asalet sahibi olsalardi keske..Yok onunla alakası yok kendisinin Ailesi Feodal düzene sahip bir Aileymiş ,Feodal düzende böyle olmazmışYa elinden gelse içeriye tıkar dışarı cıkarmaz
O aldatma yaftasını kendi kafasında kurup sürekli vuruyor.İstanbul da sen sürtüyosun orada ne halt yediğin belli değil diyo
Bir an önce kendini bundan kurtar ayrıl 5 ayda bunları yapan ömür boyu neler yapmazMerhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?
Kesinlikle ...Feodal olmak yerine biraz insancıl, görgülü ve asalet sahibi olsalardi keske..
Babam Konuşmak için yanına çağırdı baktı normal değil Medeni insanlar gibi boşanın dedi kendisine diyor ki Senin babana bu tür şeyler normal geliyor yani babam ona göre demeliymiş ki kızım dayak yesede boşanmayacak !Feodal olmak yerine biraz insancıl, görgülü ve asalet sahibi olsalardi keske..
Ben yanına gittiğimde kendimi affettirmeliymişim ya cok ayrı bir dünyada yaşıyordayak hele ki daha cicim aylarında başlamışsa dozu artacak demektır onu kızdırıp sinirlendirmeden ne yapmak istediğinizi neden orda oldugunuzu anlatın asla ses yukseltmeyın kendi iç sesini dinle ve sana zarar vermeyecegınden kesın emın olmadan lutfen yanına gıtme.
Ailesine demiş ki Ben asla evi değiştirmem.Siz ona ödül olarak birde evi mi değiştireceksiniz.Yani o eve gittiğimde Zaten hiçbişeyin normal olmayacağını biliyorum Belki dedim ev uzakta olsa belki bir nebze yararı olur ama ben bunları düşünürken adam daha ailesini dolduruşa getiriyormuşAy bu adam anasından güç alıyor anası ne derse o da gelip sana tekrarlıyor biraz kendine değer ver canım ya tokat atmış sana tokat bu basit birşey mi bir de üstüne artistleniyor valla çözüm belli evi kayinvalidenden uzaga taşıyacak arayada mesafe koyduracaksin kocana da iki kırıttın mı belki işleri yoluna koyabilirsin ama onun dışında altlı üstlü gitme sakın gerekirse bosan gidersen eziyete dayağa gidersin haberin olsun
Sana bunu kim söylüyor canım belli ki esinin aile üyesinden biri ha işte kim soyluyorsa esas fikir sahibi o ya da onlar kendilerini iyi gösterip eşini sana kotu gösteriyorlar aynısını eşine de yapıyorlardır ha yok gercekten eşinin laflariysa baya baya psikopat bu adam bu neyin hırsı yahu ama sanmam aile yılan benceAilesine demiş ki Ben asla evi değiştirmem.Siz ona ödül olarak birde evi mi değiştireceksiniz.Yani o eve gittiğimde Zaten hiçbişeyin normal olmayacağını biliyorum Belki dedim ev uzakta olsa belki bir nebze yararı olur ama ben bunları düşünürken adam daha ailesini dolduruşa getiriyormuş
Eşimin ta kendisi...Ailesinden tabi cin akıllarını alıyo olabilir ama o herkesin içinde beni rezik ettiği zaman kendine madalya takacaklarını zannediyor garip bir psikolojı kendide kinli olduğunu söylüyorSana bunu kim söylüyor canım belli ki esinin aile üyesinden biri ha işte kim soyluyorsa esas fikir sahibi o ya da onlar kendilerini iyi gösterip eşini sana kotu gösteriyorlar aynısını eşine de yapıyorlardır ha yok gercekten eşinin laflariysa baya baya psikopat bu adam bu neyin hırsı yahu ama sanmam aile yılan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?