Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

sokakta tartışma çıktığın da kaçan da var olay büyümesin diye tam tersi olayı büyüten de var illaki olay büyümez yani o yüzden her zaman sizin düşünceniz gibi olamaz.

sokakta tartışma çıktığın da kaçan da var olay büyümesin diye tam tersi olayı büyüten de var illaki olay büyümez yani o yüzden her zaman sizin düşünceniz gibi olamaz.
Ya bu yorumları yapana bişey yazmayın büyük ihtimal bir erkek geldi burada sacmaladı ve gitti ben bayandırd düşüncesiyle acıklama yaptım ama erkek şunu yazanlar

Ya bu yorumları yapana bişey yazmayın büyük ihtimal bir erkek geldi burada sacmaladı ve gitti ben bayandırd düşüncesiyle acıklama yaptım ama erkek şunu yazanlar
bende ilk erkek diye düşündüm ama üyeliği falan eski konularını da baktım ne bilim ne desek boş buna haklısın bacım

Evet çok şükür işim iyi bir konumdayım kendisi hatta iş için koşturmaz etmez .Babasının yardımıyla cebine para girer...

Is durumlarinizi merak etmistim.
Sizin daha iyi durumda olmaniz da kendisini ezik hissettirmis.
Sizin basarili olmanizi da kiskanmis, ezmeye calisiyor.

Is durumlarinizi merak etmistim.
Sizin daha iyi durumda olmaniz da kendisini ezik hissettirmis.
Sizin basarili olmanizi da kiskanmis, ezmeye calisiyor.
Yok onunla alakası yok kendisinin Ailesi Feodal düzene sahip bir Aileymiş ,Feodal düzende böyle olmazmışYa elinden gelse içeriye tıkar dışarı cıkarmaz

Kendisi Koskoca benım kocammış beni bu zamana kadar musmutlu eden ! İşte bende bu hareketi yapınca Bütün ailem bedel ödeyecekmişim aman kendime üzülüyorum nasıl böyle bir evlilik yaptım diye

Uzulme.
Kararini ver, onune bak.

Bir an önce kendini bundan kurtar ayrıl 5 ayda bunları yapan ömür boyu neler yapmaz uğraşmaya değmez

Feodal olmak yerine biraz insancıl, görgülü ve asalet sahibi olsalardi keske..
Babam Konuşmak için yanına çağırdı baktı normal değil Medeni insanlar gibi boşanın dedi kendisine diyor ki Senin babana bu tür şeyler normal geliyor yani babam ona göre demeliymiş ki kızım dayak yesede boşanmayacak !

dayak hele ki daha cicim aylarında başlamışsa dozu artacak demektır onu kızdırıp sinirlendirmeden ne yapmak istediğinizi neden orda oldugunuzu anlatın asla ses yukseltmeyın kendi iç sesini dinle ve sana zarar vermeyecegınden kesın emın olmadan lutfen yanına gıtme.

Ben yanına gittiğimde kendimi affettirmeliymişim ya cok ayrı bir dünyada yaşıyor

kesinlikle dönmeyin. boğazımı sıktı diyorsunuz. ve pişman gibi de gözükmüyor.
daha fazla dayak yemeye mi gidiyorsunuz?

Ay bu adam anasından güç alıyor anası ne derse o da gelip sana tekrarlıyor biraz kendine değer ver canım ya tokat atmış sana tokat bu basit birşey mi bir de üstüne artistleniyor valla çözüm belli evi kayinvalidenden uzaga taşıyacak arayada mesafe koyduracaksin kocana da iki kırıttın mı belki işleri yoluna koyabilirsin ama onun dışında altlı üstlü gitme sakın gerekirse bosan gidersen eziyete dayağa gidersin haberin olsun

Ailesine demiş ki Ben asla evi değiştirmem.Siz ona ödül olarak birde evi mi değiştireceksiniz.Yani o eve gittiğimde Zaten hiçbişeyin normal olmayacağını biliyorum Belki dedim ev uzakta olsa belki bir nebze yararı olur ama ben bunları düşünürken adam daha ailesini dolduruşa getiriyormuş

Sana bunu kim söylüyor canım belli ki esinin aile üyesinden biri ha işte kim soyluyorsa esas fikir sahibi o ya da onlar kendilerini iyi gösterip eşini sana kotu gösteriyorlar aynısını eşine de yapıyorlardır ha yok gercekten eşinin laflariysa baya baya psikopat bu adam bu neyin hırsı yahu ama sanmam aile yılan bence

Eşimin ta kendisi...Ailesinden tabi cin akıllarını alıyo olabilir ama o herkesin içinde beni rezik ettiği zaman kendine madalya takacaklarını zannediyor garip bir psikolojı kendide kinli olduğunu söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…