Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Geri dönsemde belli bir yere kadar sürecek onu da seziyorum ve biliyorum.Evet çocuk konusunda dikkatli olmalıyım tek şükrettiğim şey cocuğun olmaması

Nasil hala bu kadar sakin kalabiliyorsunuz?Esiniz denecek adamdam hemen ayrilmalisiniz.O kadar sasirtiyorsunuz ki beni.

Ama iste aileniz esinizle yasamiyor siz yasiyorsunuz.Esiniz psikopat.Ben olsam bir dakika durmazdim.Aileniz böyle bir durumda kizini düsünmüyorsa o aileyi de söker atardim.Bazen diyorum ki ülke topluca delirmis.Saglikli düsünen yok.

Tatlı dil, acı dil fark etmez, şiddet varsa evlilik yoktur, buna sebep aramak anlamsız
Tatlı dilin uzlaştırıcı niteliğine bende inanırım ama şiddet olan bir ortamda bu sadece şiddeti ötelemeye yarar
Kendini affettireceksin, herkes bedel ödeyecek falan bunlar ukala bir adamın sözleri, bu adama iyi davransa ne olacak ? Her sorunda alttan alarak ne kadar yaşayabilir insan, ha sonra neden benzetilmesi gereken yerde canım cicim desin, bunlar kadını ezen düşünceler, evlilik yürüsün diye hödükler idare edilmemeli. Karşındaki insan olur, düzgün davranır, saygılıdır ılımlı yaklaşırsın, adamın sinirini kontrol etmek için tatlı dil olmayacak iş.

Bu kafadan bende istiyorum

Sen eve gidince iyice simarmis. Sakin barismaya falan calisma bagirsin dursun. Kendi ailene anlat vurdugunu falan

Bence yol yakınken ayrıl
Çocuk falan da yok
Eşin zıvanadan çıkmış

Bana daha yanıma gelip kendini affettirmen lazım seni öyle kolay da affetmeyeceğim vss gbii söylemlerde de bulunuyor
Yok artık ve siz hala “bir müddet devam” ettirmeyi düşünüyorsunuz helal olsunnnnn bence bir an önce boşanın. Şu an cicim aylarınızda olmanız gerekirken oldugunuz duruma bakın. Bahane üretmeyin. Olacağı belli böyle erkeklerden bi cacık olmazzzzzzz

şiddet varsa vazgeç, içindeki bu kinleri bir şekilde çıkartır senden...

Şans isteyene verilir. Dolayısıyla siz ona değil de o size bir şans vermiş olacak, emirlerine amade yaşamanız için Yoksa belli ki sizden boşanacak.

Siddet var tehdit var hatayi kabul etmeme var bunlar yetmezmis gibi Sizden daha özür bekliyor .. yani bosanmak icin daha ne olmasini bekliyorsun arkadasim ..?

Sen eve gidince iyice simarmis. Sakin barismaya falan calisma bagirsin dursun. Kendi ailene anlat vurdugunu falan
Yok eve gitmedim ,Eğitimim bitsin giderim dedim ama eğitimimin bitmesini beklemeyevekmişim artık kendiside boşanacakmış birde artık benı hiçbir yere bırakmazmış

Siddet var tehdit var hatayi kabul etmeme var bunlar yetmezmis gibi Sizden daha özür bekliyor .. yani bosanmak icin daha ne olmasini bekliyorsun arkadasim ..?
Ben Ailem”i düşündüğüm için belki bir müddet dedim ama karşımdaki insan tamamne kendini sütten cıkmış ak kaşık rolune bureyip her yerde beni kötülüyor.Millete de benden izin almadan gitti diyormuş boğaz sıkmalarını tokatı anlatmıyormuş

. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz
hangi uzmanlar? hangi durum ve zamana göre ? bir açıklama bir yazı okuyarsanız ve bunu kanıt olarak sunuyorsanız durum zaman şartlara göre yorumlamak gerek hemen her duruma göre değil. herkesin karakteri aile yapısı kişiliği farklıdır unutmayın

Bu saaten sonra kendinizi düsünün böyle bir insanla ömür gecer mi bi düsünün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…