Geri dönsemde belli bir yere kadar sürecek onu da seziyorum ve biliyorum.Evet çocuk konusunda dikkatli olmalıyım tek şükrettiğim şey cocuğun olmaması
Ben aslında bu evlilikten bir nane olmayacağının farkındayım ...Sırf Ailem hemen bitirdin diye yüklenmesin diye belki belli bir müddett devam edeceğim.Balık bastan kokuyor maalesef .ilk basta yazılan mesajlar gibi Şanslı olduğum nokta Daha basından Gercek yüzünü görmem
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Uzmanlar bile her zaman söyler.. eşiniz geç geldiğinde hesap sorar gibi demek yerine, seni çok merak ettim hayatım denilmeli en basit örneği.. hangi kadın bunları yapabiliyor? Geneli sürekli eşini azarlayan. Azarlamayan da tatlı diliyle mutlu.
Bu kafadan bende istiyorumBen bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.
Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Yaw biz hiç bişey bilmiyormuşuz????????
En tehlikeli tipler bunlar iste; egoist, narsist, kompleksli, suc bastiran ve cahil.. Susup alttan aldikca da tepeye tepeye cikarlar..
Yok artık ve siz hala “bir müddet devam” ettirmeyi düşünüyorsunuz helal olsunnnnnBana daha yanıma gelip kendini affettirmen lazım seni öyle kolay da affetmeyeceğim vss gbii söylemlerde de bulunuyor
şiddet varsa vazgeç, içindeki bu kinleri bir şekilde çıkartır senden...Merhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?
Şans isteyene verilir. Dolayısıyla siz ona değil de o size bir şans vermiş olacak, emirlerine amade yaşamanız içinMerhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?
Yok eve gitmedim ,Eğitimim bitsin giderim dedim ama eğitimimin bitmesini beklemeyevekmişim artık kendiside boşanacakmış birde artık benı hiçbir yere bırakmazmışSen eve gidince iyice simarmis. Sakin barismaya falan calisma bagirsin dursun. Kendi ailene anlat vurdugunu falan
Ben Ailem”i düşündüğüm için belki bir müddet dedim ama karşımdaki insan tamamne kendini sütten cıkmış ak kaşık rolune bureyip her yerde beni kötülüyor.Millete de benden izin almadan gitti diyormuş boğaz sıkmalarını tokatı anlatmıyormuşSiddet var tehdit var hatayi kabul etmeme var bunlar yetmezmis gibi Sizden daha özür bekliyor .. yani bosanmak icin daha ne olmasini bekliyorsun arkadasim ..?
Yine mi sütoğlan ah sütoğlanlar ah.
Yine mi sütoğlan ah sütoğlanlar ah.
. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz
hangi uzmanlar? hangi durum ve zamana göre ? bir açıklama bir yazı okuyarsanız ve bunu kanıt olarak sunuyorsanız durum zaman şartlara göre yorumlamak gerek hemen her duruma göre değil. herkesin karakteri aile yapısı kişiliği farklıdır unutmayınKesinlikle yanlış düşünüyorsun. Uzmanlar bile her zaman söyler.. eşiniz geç geldiğinde hesap sorar gibi demek yerine, seni çok merak ettim hayatım denilmeli en basit örneği.. hangi kadın bunları yapabiliyor? Geneli sürekli eşini azarlayan. Azarlamayan da tatlı diliyle mutlu.
Bu saaten sonra kendinizi düsünün böyle bir insanla ömür gecer mi bi düsünün ..Ben Ailem”i düşündüğüm için belki bir müddet dedim ama karşımdaki insan tamamne kendini sütten cıkmış ak kaşık rolune bureyip her yerde beni kötülüyor.Millete de benden izin almadan gitti diyormuş boğaz sıkmalarını tokatı anlatmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?