Kocamın içindeki canavar!!!

askkurbani

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
6
0
1
40
Merhabalar. 3 yıllık evli bir kadınım. Benim anlatacağım şeyler acaba sadece bana göre mi sorun, yoksa sizlerin arasında bunları sorun etmeyecek olanlar da var mı merak ediyorum.
Kocamla birbirimizi çok severek evlendik. Evlilikten önce 2 yıllık ilişkimiz vardı. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Evlendiğimizin ilk zamanlarında da her şey yolundaydı. Ama, başta hoşuma giden şeyler zamanla çekilmez bir hal almaya başladı. İki güne bir olan birlikteliğimizi dört gözle beklerken, ya bu adam ne zaman normale dönecek diye düşünmeye başladım. Fantazi olarak aldığımız eşyaları görmek istemez hale geldim.
İlişkimizin içine zamanla şiddet unsurları girmeye başladı. İlişki sırasında değişiklik adı altında denediği şeyler, benim canımı acıtmaya başladı. İstemediğimi söylediğimde de sinirleniyor. Hatta son ilişkimizde de benzer bir olay oldu ve beni dövdü. Bu daha ne kadar böyle gidecek bilemiyorum. Çocuğumuz da olmadığı için boşanmak iyi bir çözüm gibi geliyor bana. Sizler ne dersiniz? Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.

İstemediğin birşeyi zorla yapmamalı, bu adam değişmez. Sen böyle nekadar kaldırabilirsin buna göre karar vermen lazım.

Ayrilmayi dusundurecek kadar biseyler olmus zaten arti bide dovdu diyosunuz beklemeyin o zman adam adamliktan cikmis gecmis olsn

Maalesef böyle şeyleri duymak çok üzüntü veridi, ama bizim ülkemizin de gerçeği. Mesleğinizi de gördüm ve bir defa daha anladım ki şiddetin tahsille alakası yok. Bence en kısa zamanda bir aile terapistine veya cinsel terapiste başvurun. Madem severek evlendiniz o halde belki kurtarılabilecek bir şeyler vardır.

sizi dövdüğü için boşanmayı düşünmüyorsunuz dimi ban yemeyeceğimi bilsem neler söylerdim varya ama neyse yine fake konu beli

himmm yine bi kekleme operasyonu sanirim
bari siddeti kendinize alet etmeseniz hemde boyle bir gunde
Siz benim ne yaşadığımı bilmeden peşin hüküm veriyorsunuz. Maalesef bu yaşadıklarım gerçek ((

Fake olduğunu düşünen kişiler lütfen yorum yapmasın. Evet psikologum, ama hani derler ya "terzi kendi söküğünü dikemez".

eşinizin psikolojisini anlayamıyor musunuz psikolog hanım?
sizin psikolojiniz de değişik sizi dövüyor ama sadomazoşist diye mi boşanacaksınız?
Yatağa kelepçeyin ve kırbaçlayın bence probleminiz ortandan kalkar.

Taleplerinizi birbirinize soyleyemeyecek durumdaysaniz.iki tarafinda istekle yasayacagi cinselligi dayatma ile yaşıyorsanız zaten problem var.uzerine fiziksel siddet.psikolojik siddet.
Konusarak cozume varamadiginiz iliskilerde destek almak gerekir sizde bunu çok iyi bilirsiniz mesleginiz gereği degil mi?
Deneyerek duzeltme isteginiz varsa uzman arkadaslariniza gidin cift ve bireysel olarak.
Size el kaldirip yatakta sizi sisme bebek gibi kullanan bir adama saniye tahammul edemezseniz ki etmemelisiniz.ayrilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…