Kocamın içindeki canavar!!!

tersten istiyor mesela dene yeniniz
varsa bilir ne kadar can yaktığını

ya ayrıntı vermeseniz...

sorun o zaman o tersten kendisine yapılmasını kabul ediyor mu,bundan zevk alan kadınlar da var. salak herif ya. isteğiniz dışında yapıyorsa da bunun adı tecavüz. eşler arasında bir yaptırımı var mı bilmiyorum ama araştırın varsa şikayetçi olun.

Merhabalar. 3 yıllık evli bir kadınım. Benim anlatacağım şeyler acaba sadece bana göre mi sorun, yoksa sizlerin arasında bunları sorun etmeyecek olanlar da var mı merak ediyorum.
Kocamla birbirimizi çok severek evlendik. Evlilikten önce 2 yıllık ilişkimiz vardı. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Evlendiğimizin ilk zamanlarında da her şey yolundaydı. Ama, başta hoşuma giden şeyler zamanla çekilmez bir hal almaya başladı. İki güne bir olan birlikteliğimizi dört gözle beklerken, ya bu adam ne zaman normale dönecek diye düşünmeye başladım. Fantazi olarak aldığımız eşyaları görmek istemez hale geldim.
İlişkimizin içine zamanla şiddet unsurları girmeye başladı. İlişki sırasında değişiklik adı altında denediği şeyler, benim canımı acıtmaya başladı. İstemediğimi söylediğimde de sinirleniyor. Hatta son ilişkimizde de benzer bir olay oldu ve beni dövdü. Bu daha ne kadar böyle gidecek bilemiyorum. Çocuğumuz da olmadığı için boşanmak iyi bir çözüm gibi geliyor bana. Sizler ne dersiniz? Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.

Konuya fake demek yasak miydi bilmiyorum ama bariz fake bence :)

ya benfe gectıgımız yıllarda bı haber grmustum adam acı vermeyı seven bı sapıkmıs kadını oldurmus :KK12: tedavı olmak ıstemıyrsa bsan bence sapıkmıdır manysk mıdır nedır aaaa vur tekmeyı gıtsın essek herıfe

Bugün tam da böyle bir konu vardı gazetede. Esinlendin galiba yeni üye.
Benimde aklıma daha çocukken okuduğum bir haber geldi
"Arkadan ilişki isteyen kocasını pompalıyla öldürdü diye" o zaman öyle bir şeyin olduğunu öğrenip şok geçirmiştim:kusmuk:

Valla yok degil bu durumlar.. konu fake olsa dahi..kadinin bogazini sikmalar mı dersiniz? Istemedigi halde anala maruz kalanlar..resmen keserek bicerek kan gormekten zevk alan sadistler var ki insan sok geciriyor.. boyle birseyde tek yapilck sey bosanmak.. nasil anlatilirki boyle birsey yakinlarina?

Ya cinsel olaylarinizi niye yaziyorsunuz anlamiyorum gidin esinizle konusun sakin sakin ya da birlikte olmayin boyle bir olaya kim ne diyebilir allah askina kimseyi ilgilendirmez.

2. üyelik şeysi çıkmış ama ben de gerçek alıp yorum yapacağım.

Eşiniz uyuyunca, onu bir güzel karyolaya sabitleyin. Koli bandı olsun, naylon çamaşır ipi olsun, sağlamca eller ayaklar bağlayın. Şu malum Banu Alkan filmi var ya, onun gibi. Sonra da üzerine atlayıp basın tokadı "Fantezi zamaağnıı" diye. Artık Allah ne verdiyse, Banu Alkan filminden Sodum'un 120 gününe bağlarsınız.

Tövbelere "Ben ettim sen etme"lere gelene kadar yolu var.
Üzerine de mis gibi boşanırsınız. ^_^

Back
X