Merhabalar. 3 yıllık evli bir kadınım. Benim anlatacağım şeyler acaba sadece bana göre mi sorun, yoksa sizlerin arasında bunları sorun etmeyecek olanlar da var mı merak ediyorum.
Kocamla birbirimizi çok severek evlendik. Evlilikten önce 2 yıllık ilişkimiz vardı. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Evlendiğimizin ilk zamanlarında da her şey yolundaydı. Ama, başta hoşuma giden şeyler zamanla çekilmez bir hal almaya başladı. İki güne bir olan birlikteliğimizi dört gözle beklerken, ya bu adam ne zaman normale dönecek diye düşünmeye başladım. Fantazi olarak aldığımız eşyaları görmek istemez hale geldim.
İlişkimizin içine zamanla şiddet unsurları girmeye başladı. İlişki sırasında değişiklik adı altında denediği şeyler, benim canımı acıtmaya başladı. İstemediğimi söylediğimde de sinirleniyor. Hatta son ilişkimizde de benzer bir olay oldu ve beni dövdü. Bu daha ne kadar böyle gidecek bilemiyorum. Çocuğumuz da olmadığı için boşanmak iyi bir çözüm gibi geliyor bana. Sizler ne dersiniz? Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.