Herkese Merhaba,
1,5 yıllık evliyim.
Anne sözü,büyük sözü dinlemezsen başına gelebilecek en kötü durumun içindeyim.Aranızda benim gibi olan varsa üzülmesin yalnız değilsiniz :)
O kadar çok şey var ki anlatılacak buraya sığdırmamın imkanı yok,yüzyüze konuşmamız lazım :82:
Maalesef eşim benle pek ilgilenmiyor ve ben bunu dile getiriyorum kendisine ama bi işe yaramıyo..
Şu anda 5 aylık hamileyim aglak bi kız oldum ve bugün düşündümde bana onun dışında herşey iyi geliyor..Benim psikolojimi bozan mutsuz eden kocamdan başkası değil.
Akşamları işten gelip ya tv karşısında uyuya kalıyor,ya mahalleden gelen arkadaslarıyla bahcede oturuyo yada üst katta bilgisayarın basında geceyarısına kadar takılıor.
Bu arada kayınvalidemler üst kattalarAltlı üstlü oturuyoruz.
Bende çalışan bi bayanım ve cok yeni evliyiz daha..Ama maalesef eşim çok bencil biri ve ben bunun farkına yeni varıyorum . Gerizekalılığımın bedelini şimdi bu kadar ağar şartlarda ödüyorum.Çok pişmanım..Ve üzgün..
Bi oğlum olucak bu arada..
Sevgiler..
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
allah bağışlasın
zor bir durum, ama bence kolay kolay değişmez....
tekrar söylicem, yanlış anlaşılacam biliyorum, ama neden bu kadar erken çocuk sahibi olmaya karar verdiniz? daha yeni evlisiniz..
Akıllı biri değilim yada zeki değilim bunca görünen şey karşısında bide çocuk yaptım .. Çok pişmanım
şimdi boşanmalar falan geçiyo aklımdan artık ne bilim araştırıyorum hala..
Akıllı biri değilim yada zeki değilim bunca görünen şey karşısında bide çocuk yaptım .. Çok pişmanım
şimdi boşanmalar falan geçiyo aklımdan artık ne bilim araştırıyorum hala..
Eşim ilgisiz diye boşanılırmı hemde hamilesin dur bakimm..
Belki sana öyle geliyo hani adam ilgilide sen hassas dönemdesin ya daha çok ilgilensin istiyorsun
Olamazmı?
Hangimizin ki çok ilgilii
Valla eşim hiçde öle çiçeğim böceğim diyip sevmez naptın ne ettin sormaz oda tv, pc böyle diye boşanmayı düşünmek akıl karıı değil
Evlilik, dogru zamanda ve dogru insanla yapilirsa bu dünyada cenneti yasarsin.
Insallah hersey gönlünce olur, fakat bana hersey cok cabuk gibi geldi....sonuda genellikle böyle hüsran tabiki...
Valla canım benim eimde 5 sene kadar kendi dükkanını işletti, onunda tatili izni zamanı yoktu.
onla gidemiyordum hiç bi yere ama alışmıştım kendim gidiyordumm..
Tatilimede gittim(onsuz) bide rahat ettim kii
Alışverişimede gidiyordum
Çarşı pazar gezerimm amannnn gelmesse gelmesinn götürmesse götürmesinn dert etme..
Paşa gönlün bilir diyorumm
Ama şey hani eşimin fırsatı olduğunda gidiyoruz..
Mecburiyet ama canım ya kendi dükkanı kendi işinin olması onun sorumluluğunu iyi bilirim
Hep bi sorumluluk mecburiyet
Bazen erkeklede gitmek raht olmuyoo benimki alışverişte felan çok çekiştirir de hadii hadii diyee
hatta bende onun sevdiği seylerle ilgileniyorum böylece beraber vakit geciriyoruz... onun önemsediği seyleri önemsediğimde mutlu olduğunu görebiliyorum ... kendi tecrübelerimi paylaştım biraz ama belki sana yardımcı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?