Ya çevremde de evli kız arkadaşlarım var herkesin büyük sorunu bu türk erkeği modeli işte..Ama ben sadece uyurken onu görmek istemiyorum .Dediğin gibi sofrada yemek yerken beraber olabiliriz ama bi sohbet etmek sahile inmek alışverişe çıkmak vs. istiyorum yapamıyoruz.Çünkü dükkanımız var ve bırakamıyor.Hafta sonlarıda çalışıyor hep çalışıyor.. Zaten sevgisini gösteren bi yapısı yoktur benim eşimin yengeç burcu bende akrep ama ben ilgi istiyorum 2 çift güzel söz duymak istiyorum..anlamıo..
Ya çevremde de evli kız arkadaşlarım var herkesin büyük sorunu bu türk erkeği modeli işte..Ama ben sadece uyurken onu görmek istemiyorum .Dediğin gibi sofrada yemek yerken beraber olabiliriz ama bi sohbet etmek sahile inmek alışverişe çıkmak vs. istiyorum yapamıyoruz.Çünkü dükkanımız var ve bırakamıyor.Hafta sonlarıda çalışıyor hep çalışıyor.. Zaten sevgisini gösteren bi yapısı yoktur benim eşimin yengeç burcu bende akrep ama ben ilgi istiyorum 2 çift güzel söz duymak istiyorum..anlamıo..
Yazdıkların bana çok iyi geldi inan ama şöylede bi durum var..
Neden hep ben onun ilgilendiği konularla ilgileniyorum da o biraz bana meyillenmiyor?
Evet hassasım hemde çok her dk ağlayasım geliyor deliricem..Depresyon mudur nedir ?anlayamıyorum..
Evde üstüne gitmiyorum ama bu kadar kaba olmasa daha mutlu olabiliriz değilmi?Biraz daha ince düşünebilse..
yazdıklarınız çok can sıkıcı şeyler.. özelliklede hamilelik döneminde yaşandımı 1 olur 1000.. ama biraz sabret hamilelik dönemini atlatmaya çalış.. bebekten sonra değişebilir yada sen bu kadar umursamazsın.. boşanmayı aklına getirme hemen keşke bebek için biraz daha bekleseydiniz ama olan olmuş artık..
eşiniz istedimi bu bebeği yoksa sadece sizin baskınızlamı oldu,yoksa spontanemi?
Evliliğin bir sürü evreleri var hemen kestirip atma sabırlı positif ol şu kendine acıma duygusundan vazgeç vardır iyi olanlar onlara odaklan
kk daki bir diğer artış gösteren konulardan biri de bu desem
kocanın ilgisizliği....düşünüyorum da benim kocam da sanırm ilgisiz burda okudukça düşündükçe mi farkediyorum ne?
ama ilgi istediğimde gayette ilgisini çekebiliyorum:)
tek taraflı beklemeyelim bence..sürekli de adam bir ilgi bir eda gösteremez ki..birde adamların yapısında yok. yok işte yok...
ben kendi adıma eğer dertleşeceksem alışveriş yapacaksam ya da kahve içmeye strabuck a gideceksem( en büyük zevkim) kocamı değil çok iyi anlaştığım bayan arkadaşlarımı tercih ediyorum..daha keyifli..
biraz sizde dışa dönük olsanız...sosyal hayatınız sadece eşiniz olmasa...
lütfen bu da başka bir görüş açısı kızmayın ama...
Herkese Merhaba,
1,5 yıllık evliyim.
Anne sözü,büyük sözü dinlemezsen başına gelebilecek en kötü durumun içindeyim.Aranızda benim gibi olan varsa üzülmesin yalnız değilsiniz :)
O kadar çok şey var ki anlatılacak buraya sığdırmamın imkanı yok,yüzyüze konuşmamız lazım :82:
Maalesef eşim benle pek ilgilenmiyor ve ben bunu dile getiriyorum kendisine ama bi işe yaramıyo..
Şu anda 5 aylık hamileyim aglak bi kız oldum ve bugün düşündümde bana onun dışında herşey iyi geliyor..Benim psikolojimi bozan mutsuz eden kocamdan başkası değil.
Akşamları işten gelip ya tv karşısında uyuya kalıyor,ya mahalleden gelen arkadaslarıyla bahcede oturuyo yada üst katta bilgisayarın basında geceyarısına kadar takılıor.
Bu arada kayınvalidemler üst kattalarAltlı üstlü oturuyoruz.
Bende çalışan bi bayanım ve cok yeni evliyiz daha..Ama maalesef eşim çok bencil biri ve ben bunun farkına yeni varıyorum . Gerizekalılığımın bedelini şimdi bu kadar ağar şartlarda ödüyorum.Çok pişmanım..Ve üzgün..
Bi oğlum olucak bu arada..
Sevgiler..
haklısın ama erkekler bizim kadar ince düşünemedikleri için biz fedakar oluyoruz ne yazıkki... şimdi birde o çalışıyor sen çalışmıyorsan o ilgi ister...
normaldede böyleydi heralde kocan ama sana şimdi koymaya başladı, insan gecicidir... hamiş olduğun için ilgi gösterse de sen hep daha fazlasını isticeksin !
sen ilgilen onunla bir kaç gün bakalım ne değişecek?
kaba derken ne yapıyor ki?
tatlım belki hamile oldugun için hassasındır hamileliktn oncede bölemiydi
Yok canım hamilelkten öncede böyleydi...Ben çok büyük bi günah işledim Allah 'da bana ceza verdi :)
Canım çoğumuzun sorunu bu işte. Ama hamilesin, bak bu senin için artı bir şey. Bebeğin doğunca onunla ilgileneceksin, tüm hayatın oğlun olacak. Üzülme, sen ne kadar üzülürsen bebeğin de doğunca o kadar huysuz ve gazlı olacak emin ol.
Benim kocam da yengeç burcu. Ağzından evlendikten sonra bir güzel söz duymadım. Ama hoşuna gitmeyen bir şey olsa sesi yüksek çıkar. Hem yengeçmiş, boğaymış ne farkeder; temel olarak hepsi aynı erkeklerin. Daha yeni evliymişsiniz, biraz zaman var. Hele bebek olsun daha da şaşıracak, bunalacak. Kolay bir şey değil onun için de. Annelik kadınların genlerinde var ama babalıkta durum farklı. O minicik pembe ayakları görünce hem bebeğine aşık olacak, hem de sizinle vakit geçirmeye başlayacak.
Hamilelikten de sinir yapıyorsun eminim. Hepimiz yaşadık. Ah şu hormonlar yok mu??Azıcık sabır, her şey düzelir. Tamam mı tatlım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?