Konunun çözüleceğine inansam 1 dk durmam dediginiz gibiyim zaten küs kalabilen biri değilim ama onun çözmesi lazım inanın bilmiyorum uzayıp gidicek sanırım BoyleBen aynı evin içinde küs kalabilen biri değilim, o yüzden benim başım gelseydi derdim neyse gidip konuşurdum. Ego savaşına çevirmezdim. Ama konuşmaktan kastım sorunu halletmek, yoksa bir şey olmamış gibi sırnaşmak ve konunun üzerini kapatmak değil.
Öyle oluyor sanırım çok alıştı benim ilk adımı atmama nasıl olacak böyle bilmiyorum aynı evin içinde çok zorKüsen adama yapacak bir şey yok siz adım attıkça o bekleyecek siz de bir yerde bıkacaksınız o yüzden öncelikle adım atmayın.
O konuşana kadar ne kadar zaman geçerse geçsin yapmayın. Konuşunca da böyle yapmaya devam ederek iletişimi ve evliliği bitiriyorsun fedekarlık yoksa ben de yokum yeterince yaptım deyip çıkın işin içinden.
Gerisine kendi karar versin zahmet olacak ama..
Öyle mi dersiniz bilmiyorum inanın uzayan kusluklerden nefret ediyorum annemler çok yakın acaba oraya mi gidip kalsam bikac gün diyorum ama onun burda kimsesi yok sanki bu durumu kullanmış gibi olur muyum geçen tartışmada da dile geldi zaten kimsem yok burda dedi. Gerçi oraya gidip anne babami huzursuz etmek istemiyorum kafam karıştı iyiceHer seferinde siz gitmişsiniz tükendiginizi belli edin gercekten aynı evde küslük cekilmiyor bebege mutlu gorunmeye calısıyorsun zor bırakın o adım atarsa konusun atmazsa da alın bebeginizi havalar gğzekjen cıkarın parka dısarıya hiç haber de vermeyin meraklansın dursun. Alısmıs hep sizden özür gelmesine o yuzden yine gelir kafasında takmıyor . Sımdı siz görmezden gelin umursamayn güzel vakit geçirin bebegınzle
Malesef öyle olmak zorunda kaldı. Bende asla.istemezdim bilenmelerinden ziyade uzulmelerini hiç istemem ama.olaylar o boyuta tasindiÖncelikle aileniz bile olsa başkalarınin yanında tartışmayın. Siz birbirinizi affedersiniz ama olaya şahit olan anne/baba ne bileyim akraba unutmaz benim kızıma/oğluma böyle dedi der bilenir belki affetmez içten içe.
Ayrıca oturup konuşun yani ben aynı evde küs kalmak istemiyorum,sen şurada hatalısın,bende bunu yaptım yanlıştı üzgünüm gibisinden. Bu konuşma ile konu kapatırsınız iki tarafta icindekini söylerse hallolur.
Geçinmek istiyorsa sizin kadar o da taşın altına elini atacak istemiyorsa siz kendinizi ne kadar yırtsanız da boşa..Öyle oluyor sanırım çok alıştı benim ilk adımı atmama nasıl olacak böyle bilmiyorum aynı evin içinde çok zor
Haklısınız öyle.oluyor zatenGeçinmek istiyorsa sizin kadar o da taşın altına elini atacak istemiyorsa siz kendinizi ne kadar yırtsanız da boşa..
Çabanıza değmiyor gerçekten bırakın gelirse gelir, gelmezse koşmayın peşinden..
İnanın kafam o kadar karışık ki ne nasıl oldu anlayamadan bu duruma geldik konu zaten çok basitti ailemi asla karıştırmak istemedim ama girmiş bulundular. Keşke gitseydim pişmanım gitmedigime bu konuda çok haklisinizGeri donup eve oturacaksaniz her kavganiza ailenize karistirmayin oncelikle. Esinizde su algi bile olusmus olabilir ailesi bile kavga ettigimizi gordu duydu ama gitmedi evde oturuyor. Bu ona guven verir barismak icinde yanasmaz. Ya gidin aile evinize bidaha gelmeyin yada aileyi hiccc karistirmayin olaylara. Bu birincisiyi ikincisiyse esinizin küsen bir yapisi olabilir ya bunu kabul etmiyorum diyip net bir tavir koyun yada konulari küslüge getirmedin konusup cözmeye calisin. Yoksa ikiniz icinde cok zor
Yok gitmeyin zaten ama en azından parka bahceye cıkın sensizde keyfim yerinde dye gösterinÖyle mi dersiniz bilmiyorum inanın uzayan kusluklerden nefret ediyorum annemler çok yakın acaba oraya mi gidip kalsam bikac gün diyorum ama onun burda kimsesi yok sanki bu durumu kullanmış gibi olur muyum geçen tartışmada da dile geldi zaten kimsem yok burda dedi. Gerçi oraya gidip anne babami huzursuz etmek istemiyorum kafam karıştı iyice
Bekleyeceğim başka yapacak bişey yok gibi gözüküyor ama konuşacak gibide durmuyor geleceğini hiç düşünmüyorumBence onDan beklemeniz lazım,o dayanıyorsa sizde dayanın..Başlarda bende adım atıyordum baktım adım attıkça değersizleşiyorsun artık rest çekip kendi hayatıma bakıyorum 2.gün sırnaşıyor..Bu zinciri kırıp adımı ondan beklemelisin artık
Deneyeyim bakalımYok gitmeyin zaten ama en azından parka bahceye cıkın sensizde keyfim yerinde dye gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?