Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

mutlaka bir çare bul o dökümlere ulaş ya mailine geliyordur yada iş yerine postalanıyordur ama maileni açık unutur yada şifresini öğrenirsen hemen ordan al

mutlaka bir çare bul o dökümlere ulaş ya mailine geliyordur yada iş yerine postalanıyordur ama maileni açık unutur yada şifresini öğrenirsen hemen ordan al
BÖYLE BİR ŞEY O BANA YAPSA BEN ÇOK ÜZÜLÜRÜM
ama dediğiniz gibi tedbiri elden bırakmayacağım..

Reactions: 2k1
Esinizi en iyi siz taniyorsunuz sonucta ben bilememde su noktaya takilmayin yani bence esinizin kadini hic begenmemesi tasvip etmemesi numara olabilir. Sahsen ben olsam oyle bi sey yapicak olsam bende yererdim surekli ovecek halim yokya dikkat cekmemek icin cok iyi bi yontem. Tabiki bu esiniz bi sey yapiyo demek degil sadece tedbiri elden birakmayin ama ortada bi sey yokkende velveleye vermeyin ortaligi. Uzaktan belli etmeden izleyin bence biraz..

teşekkür ederim bende öyle yapamyı düşündüm

Eşin amaan bana ne demiş ama sonucta kadına o mesajı attıracak samimiyeti de vermiş

Samimi olmasalar o msjı atma cesaretinde bulunamaz,eşinin senden gizlediği bir samimiyet var demek ki.

Kadini arayip esim erkek bu islerdenden anlamaz gel ben senin derdini dinleyim de belki yaptiginin yanlis oldugunu anlar.

canım, bence de kadının patavatsızlığı.. yani belki niyeti kötü de olmayabilir ama gene de hoş bir şey değil, evli bir erkeğe gece mesaj atmak.

benim eşimin eski işyerinde de vardı öyle bir patavatsız. yakınlaşmaya çalıştığını ben bir şekilde hissediyordum, tam adını koyamadığım bir his.

eşimi karşıma alıp konuştum, bu konudaki rahatsızlığımı anlattım sakince.
"demek ki sen bir şekilde rahat davranmış bu davranışlara meyil vermişsin, ben neden işyerindeki erkek arkadaşlarımı fuzuli şeyler için zırt pırt aramıyorum mesai saatleri dışında" dedim. eşim daha sonra gerekli mesafeyi koydu, maillerine cevap vermemiş iş dışında olan.. telefonla dahiliden aradığını gördüğünde yardımcısına açtırmış vs..
( ya da bana mesafe koyduğunu söyledi artık orası Allah'la onun arasında ) ... bir daha kadının fuzuli aramalarına denk gelmedim hiç.. hoş, sonra eşim o işyerinden ayrıldı, 1,5 sene falan olacak...

Arkadaşım nerde kaldın yaaaa
çok geç cevvap yazdınn
konuya gelince eşimle bu akşam konuşacağız az önce gene konuştuk yemeğe gitmiş bir abiyle kadın geldimi dedim yok valla bir şey yemiyor ağlıyor durmadan dedi..
artık şüphelenmeye başladımmmm

sabahtan işlerim yoğundu giremedim siteye :)
haftaya yokum bu arada tatildeyim

eşini suçlar gibi konuşma ama canım, hani derler ya kaba tabirle "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme"...
"sen mesafeni koy, bu dönemde çok duygusaldır, sen yardımcı olamazsın erkek olarak, onu en iyi kadınlar anlar, işyerinden başka kadın arkadaşlarıyla paylaşması için yönlendir" falan de..

Evet kadına itmek istemiyorum onu
Aslında bende çok yogunum hatta işler kaldı bu meseleden ötürü
bu arada iyi tatiller inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin ama yorumlarını özlicem

konu sahibi umarım geç kalmamışımdır ve mesajımı okursun
öncelikle malesef bu işin içinde bit yeniği var
şimdi sana bir şey önericem ve lütfen yap dediğimi

eşinin telefon numarasının şebekesini biliyorsundur
örn avea

avea online işlemler e gir internetten

senden şifre istiyecek

eşinin telefonundan birkaç tuş ile çalıştırılan bir özel kod oluşturuluyor
hangi tuşlara bakman bu online işlemler servisinde yazıyor

bu şifreyi eşinin telefonundan edindikten sonra gerisi çok kolay
telefonun gelmişini geçmişini görürsün

kime msj atılmış kim aranmış görürsün

şimdi önce kendi telefon ve hattının şebekesine göre bu işlemi bir dene

akşam eşinle birbirine girmeden önce de mutlaka bak

ona göre için rahat etsin
yada elinde kanıtın olsun

bizleride bilgilendir

Evet kadına itmek istemiyorum onu
Aslında bende çok yogunum hatta işler kaldı bu meseleden ötürü
bu arada iyi tatiller inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin ama yorumlarını özlicem

sağol canım.. inşallah... :)
senin de için rahatlar inşallah.. iyi düşün iyi olsun derler..
ama temkini de elden bırakmamak lazım..

tamam canım çok sağıl aslında bunu baştan yapmalıydım kocam çok ketun çünkü
Nerden bilecek esinin karismayacagini? Zavalli kederden kocasini taniyan birilerinden eman diliyor belli ki. Yok kocam yakisikli yok kulturlu. Tabi canim bosanma arefesindeki gam yuklu kadinin da derdi senin kocandi

ben kocama sırnaşıyor demedim
benim kocamı genelde çevremdeki herkes çok beğenir ve kadınında sanırım bu yüzden kocama yazdığını söyledim
dikkatlice okursanız eğer mesajları..

Ben samimi olmadigim bir insana , Asla o sekilde mesaj atmam ..
Daha onceden dert yanmisam , ozaman rahat davranir bunu is disindada yaparim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…