- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
BÖYLE BİR ŞEY O BANA YAPSA BEN ÇOK ÜZÜLÜRÜMmutlaka bir çare bul o dökümlere ulaş ya mailine geliyordur yada iş yerine postalanıyordur ama maileni açık unutur yada şifresini öğrenirsen hemen ordan al
teşekkür ederim bende öyle yapamyı düşündümEsinizi en iyi siz taniyorsunuz sonucta ben bilememde su noktaya takilmayin yani bence esinizin kadini hic begenmemesi tasvip etmemesi numara olabilir. Sahsen ben olsam oyle bi sey yapicak olsam bende yererdim surekli ovecek halim yokya dikkat cekmemek icin cok iyi bi yontem. Tabiki bu esiniz bi sey yapiyo demek degil sadece tedbiri elden birakmayin ama ortada bi sey yokkende velveleye vermeyin ortaligi. Uzaktan belli etmeden izleyin bence biraz..
hayır tanımıyorumkadını siz tanıyormusunuz
Eşin amaan bana ne demiş ama sonucta kadına o mesajı attıracak samimiyeti de vermişDün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
mesajı açıktan okudu kocam baktığımı gördü çünkü ekrana
kız kocasından boşanmak üzere ve ne kadar kötü hissettiğini yazmış kocama
eşim cevap bile yazmadı hatta "amann banane "deyip kenara kaldırdı
ama aklıma takıldı akşamın o saatinde evli bir erkeğe bu durum neden yazılır..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş, (bunu sanırım kocam boşanacağı adamı tanıyor diye demiş)
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?
NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
valla kızın patavatsızlıgına verdim ben durumu ama dediğim gibi araştıracağımSamimi olmasalar o msjı atma cesaretinde bulunamaz,eşinin senden gizlediği bir samimiyet var demek ki.
ilk bir eşimle konuşayım canım daha sonra anlamazsa öyle yapacağımKadini arayip esim erkek bu islerdenden anlamaz gel ben senin derdini dinleyim de belki yaptiginin yanlis oldugunu anlar.
Arkadaşım nerde kaldın yaaaacanım, bence de kadının patavatsızlığı.. yani belki niyeti kötü de olmayabilir ama gene de hoş bir şey değil, evli bir erkeğe gece mesaj atmak.
benim eşimin eski işyerinde de vardı öyle bir patavatsız. yakınlaşmaya çalıştığını ben bir şekilde hissediyordum, tam adını koyamadığım bir his.
eşimi karşıma alıp konuştum, bu konudaki rahatsızlığımı anlattım sakince.
"demek ki sen bir şekilde rahat davranmış bu davranışlara meyil vermişsin, ben neden işyerindeki erkek arkadaşlarımı fuzuli şeyler için zırt pırt aramıyorum mesai saatleri dışında" dedim. eşim daha sonra gerekli mesafeyi koydu, maillerine cevap vermemiş iş dışında olan.. telefonla dahiliden aradığını gördüğünde yardımcısına açtırmış vs..
( ya da bana mesafe koyduğunu söyledi artık orası Allah'la onun arasında ) ... bir daha kadının fuzuli aramalarına denk gelmedim hiç.. hoş, sonra eşim o işyerinden ayrıldı, 1,5 sene falan olacak...
Arkadaşım nerde kaldın yaaaa
çok geç cevvap yazdınn
konuya gelince eşimle bu akşam konuşacağız az önce gene konuştuk yemeğe gitmiş bir abiyle kadın geldimi dedim yok valla bir şey yemiyor ağlıyor durmadan dedi..
artık şüphelenmeye başladımmmm
Evet kadına itmek istemiyorum onusabahtan işlerim yoğundu giremedim siteye :)
haftaya yokum bu arada tatildeyim
eşini suçlar gibi konuşma ama canım, hani derler ya kaba tabirle "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme"...
"sen mesafeni koy, bu dönemde çok duygusaldır, sen yardımcı olamazsın erkek olarak, onu en iyi kadınlar anlar, işyerinden başka kadın arkadaşlarıyla paylaşması için yönlendir" falan de..
Nerden bilecek esinin karismayacagini? Zavalli kederden kocasini taniyan birilerinden eman diliyor belli ki. Yok kocam yakisikli yok kulturlu. Tabi canim bosanma arefesindeki gam yuklu kadinin da derdi senin kocandiOlabilir de eşim bu olaylara asla karışmaz..
Evet kadına itmek istemiyorum onu
Aslında bende çok yogunum hatta işler kaldı bu meseleden ötürü
bu arada iyi tatiller inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin ama yorumlarını özlicem
konu sahibi umarım geç kalmamışımdır ve mesajımı okursun
öncelikle malesef bu işin içinde bit yeniği var
şimdi sana bir şey önericem ve lütfen yap dediğimi
eşinin telefon numarasının şebekesini biliyorsundur
örn avea
avea online işlemler e gir internetten
senden şifre istiyecek
eşinin telefonundan birkaç tuş ile çalıştırılan bir özel kod oluşturuluyor
hangi tuşlara bakman bu online işlemler servisinde yazıyor
bu şifreyi eşinin telefonundan edindikten sonra gerisi çok kolay
telefonun gelmişini geçmişini görürsün
kime msj atılmış kim aranmış görürsün
şimdi önce kendi telefon ve hattının şebekesine göre bu işlemi bir dene
akşam eşinle birbirine girmeden önce de mutlaka bak
ona göre için rahat etsin
yada elinde kanıtın olsun
bizleride bilgilendir
Nerden bilecek esinin karismayacagini? Zavalli kederden kocasini taniyan birilerinden eman diliyor belli ki. Yok kocam yakisikli yok kulturlu. Tabi canim bosanma arefesindeki gam yuklu kadinin da derdi senin kocandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?