Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

Nerden bilecek esinin karismayacagini? Zavalli kederden kocasini taniyan birilerinden eman diliyor belli ki. Yok kocam yakisikli yok kulturlu. Tabi canim bosanma arefesindeki gam yuklu kadinin da derdi senin kocandi

Kadın kocasını seviyor ve harika görüyor .Ayrıca evli erkek peşinde olan hiç mi hemcinsimiz yok .Herkes iyi mi ?Niye kızdınız ki bu kadar?

Ben samimi olmadigim bir insana , Asla o sekilde mesaj atmam ..
Daha onceden dert yanmisam , ozaman rahat davranir bunu is disindada yaparim..

zaten bencede daha önce konuşmuşlar . ama gece mesaj atmak çok büyük bir cesaret ister ama ben patavatsızlığına vuruyorum..

Kadın kocasını seviyor ve harika görüyor .Ayrıca evli erkek peşinde olan hiç mi hemcinsimiz yok .Herkes iyi mi ?Niye kızdınız ki bu kadar?

Boşver canım. Sevip beğenmekte suç olmuş ne diyeyim..
çok anormal bir şey sormuşum gibi tepki vermiş hanımefendi
onun görüşüdür saygı duyuyorum ben..

Bütün suç boşanma arefesindeki kadına yüklenmiş.Psikolojisi ne kadar yıpranmış olursa olsun hiç kimse yüz bulmadığı birine o vakitte öyle bir mesaj atmaz.Her seferinde de aynı yalan,kadın fazla rahatmış.Siz hemcinsinizi bu kadar kolay karalamadan evvel eşinizin arama dökümüne bir bakın.

bakacağım hanımefendi
ben hemcinsimi tanımıyorum ki suçlayayım
ben eşimin bana söylediğini söylüyorum eşimde bunu dedikodu olarak söyelemedi
bir konu geçmişti kızın çok rahat olduğundan bahsetmişti..

Herkesin kocası kendine yakışıklı gelir

Ayrıca kadın düşüncesizlik etmiş olabilir sığınacak birini aramış olabilir ama eşinizin bence suçu yok.

O hanimefendi kizar kimsede karisamaz ona tarzi o hep ayni.. neyse bende size katiliyorm bosanma arefesndeki kadin baska bir erkekten sefkat ilgi bekliyo olabilir konu sahibinin cok dikkatli olmasi lazim insallah yoktur caninizi sikacak bi durum

O hanimefendi kizar kimsede karisamaz ona tarzi o hep ayni.. neyse bende size katiliyorm bosanma arefesndeki kadin baska bir erkekten sefkat ilgi bekliyo olabilir konu sahibinin cok dikkatli olmasi lazim insallah yoktur caninizi sikacak bi durum
böyle negatif insanlardan ve yorumlardan dolayı inanın insanın bir şey paylaşası gelmiyor...
bu arada yorumunuza gelince inşallah yoktur

Nerden bilecek esinin karismayacagini? Zavalli kederden kocasini taniyan birilerinden eman diliyor belli ki. Yok kocam yakisikli yok kulturlu. Tabi canim bosanma arefesindeki gam yuklu kadinin da derdi senin kocandi
Tabi canim kesin oyledir evli adamlardan dilemesjnler emanlari bi zahmet milletin huzurlarini kacirmaya haklari yok. Bu nasil cirkin seviyesizce bi yorum tarzi! Yok kim ne yapsin senin esiniymis. Laflara bakin cok irite oldum tarzjnizdan

Tabi canim kesin oyledir evli adamlardan dilemesjnler emanlari bi zahmet milletin huzurlarini kacirmaya haklari yok. Bu nasil cirkin seviyesizce bi yorum tarzi! Yok kim ne yapsin senin esiniymis. Laflara bakin cok irite oldum tarzjnizdan
boşverin sinirlerinizi germeyin
her tarz insan var burada
ben herkesin yorumuna saygı duyar geçerim..

Insallahh. Yorumdaki negatifligi gectim resmen sizin kocanizi kim ne yapsin diyo ona gicik oldum
Tüm kadınların erkek avcısı olmadığı gibi kadınların hepsi de zararsız değil .Dikkatli olmak da her zaman fayda var ama karşı tarafı üzmeden sıkmadan kırmadan bunaltmadan .

Tüm kadınların erkek avcısı olmadığı gibi kadınların hepsi de zararsız değil .Dikkatli olmak da her zaman fayda var ama karşı tarafı üzmeden sıkmadan kırmadan bunaltmadan .
aynen öyle ben sadece kocama güveniyorum inşallah beni üzecek bir şey yapmaz..

Samimiyeti ne şekilde tanimladiğiniza bağli bence bu. İş yeri dışında görüşmüyor olabilirler. Ama iş arkadaşları zaten sürekli diyalog içerisinde olduğu için iş arkadaşı samimiyeti oluşmasi çok normal. Kaldi ki bunun ogle tatili, molalari vs var ayni iş yerinde çalişan insanlar bu zamanlarda kişisel paylaşimlarda bulunabilir elbet.
Muhtemel senaryo, böyle bir zamanda bu kadın eşinize durumundan bahsetmiştir ya da bir şekilde konusu açilmiştir. Eşiniz de eğer mantikli cümleler kurup, kadini rahaylatacak şeyler söylediyse, kadin normsl zamanda içinin sıkıldığı bir anda eşinizden yardim istemiş olabilir. Eşiniz de sizin yanliş anlamamaniz için "bana ne" deyip geçiştirmiş olabilir. Kadinin ne düşündüğünü, art niyetli olup olmadigini bilemeyiz elbette. Kocaniza guveniyorsaniz, birbirinize karşi rahatsaniz konuyu daha iyi öğrenebilirsiniz bence. Hatta hiç kiskançlik belirtisi gostermeden konuşursaniz eşinizle daha da faydali olabilir. Çünkü çok küçük bir şey bu ve grreksiz yere can sıkabilir gereksiz tepkiler olursa. Bir erkek bir kadinla her konustugunda bu aldatmaya kadar gider diye bir genelleme yapamayiz. Tabi yine de temkinli olmak en iyisi.

evet ben dün pek önemsemedim
hatta ben hiç kıskanç diilimdir
ama sonra düşününce ben böyle bir şeyi asla aksamın bir yarısı evli bir adama atmam dedim

insan sıkıntısından, derdinden patlasa da çatlasa da gecenin köründe samimi olmadığı, EVLİ ve karşı cinsten bir iş arkadaşına mesaj atmaz. hani çok çok samimidir, ağabey-kardeş havasındadır, ailecek görüşülüyordur bir nebze anlarım da bu çok gereksiz olmuş... bazı insanlar düşüncesiz.

hemde çok bu gün belki yok yere canımı sıkıldı onun bu saçmalığı yüzünden.

Benim bir tanidigim devamli milletin adamlari icin ay cok bakiyor ay cok bakiyor diye soylenir.
Esini ben o arkadasi tanimadan once calistigi yerden taniyorum..derken hastanede doktorun yaninda calisiyor.ay insani yiyecek gibi bakiyor yok oyle birbakis.neyse biz bir yerden ev aldik.aaa yan komsu cikmasin mii...butun mahalleli ondan sikayetci.bakislarindan.bir gunvbende arkadaslarvar.bir arkadasimizda hastanede ve muayeneden sonra bana gelecek.bi girdi iceri ayyy biktimbu nebicimadam.icime dusecekti dedi.dur tahmin edeyim su doktorun yanindaki kisimi.evetdedi.neredenvtaniyorsun dedi.komsum olurda dedimm...
Ya cnm.ama esi bunlaribilmiyor.baskasinin kocalarina laf soyluyor.ah birde bilse kendi kocasini...yanidemek istedigim guvenme erkeklere.

Canim bence essegin aklina karpuz kabugu dusurme. Ustune gutme dikkati kendi uzerine cek.giyin kusan sevis vs.. Kadinin lafini anma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…