- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
Nerden bilecek esinin karismayacagini? Zavalli kederden kocasini taniyan birilerinden eman diliyor belli ki. Yok kocam yakisikli yok kulturlu. Tabi canim bosanma arefesindeki gam yuklu kadinin da derdi senin kocandi
Ben samimi olmadigim bir insana , Asla o sekilde mesaj atmam ..
Daha onceden dert yanmisam , ozaman rahat davranir bunu is disindada yaparim..
Kadın kocasını seviyor ve harika görüyor .Ayrıca evli erkek peşinde olan hiç mi hemcinsimiz yok .Herkes iyi mi ?Niye kızdınız ki bu kadar?
bakacağım hanımefendiBütün suç boşanma arefesindeki kadına yüklenmiş.Psikolojisi ne kadar yıpranmış olursa olsun hiç kimse yüz bulmadığı birine o vakitte öyle bir mesaj atmaz.Her seferinde de aynı yalan,kadın fazla rahatmış.Siz hemcinsinizi bu kadar kolay karalamadan evvel eşinizin arama dökümüne bir bakın.
aynen öyle ben beğenimi dile getirdim ...Herkesin kocası kendine yakışıklı gelir
Ayrıca kadın düşüncesizlik etmiş olabilir sığınacak birini aramış olabilir ama eşinizin bence suçu yok.
O hanimefendi kizar kimsede karisamaz ona tarzi o hep ayni.. neyse bende size katiliyorm bosanma arefesndeki kadin baska bir erkekten sefkat ilgi bekliyo olabilir konu sahibinin cok dikkatli olmasi lazim insallah yoktur caninizi sikacak bi durumKadın kocasını seviyor ve harika görüyor .Ayrıca evli erkek peşinde olan hiç mi hemcinsimiz yok .Herkes iyi mi ?Niye kızdınız ki bu kadar?
böyle negatif insanlardan ve yorumlardan dolayı inanın insanın bir şey paylaşası gelmiyor...O hanimefendi kizar kimsede karisamaz ona tarzi o hep ayni.. neyse bende size katiliyorm bosanma arefesndeki kadin baska bir erkekten sefkat ilgi bekliyo olabilir konu sahibinin cok dikkatli olmasi lazim insallah yoktur caninizi sikacak bi durum
Tabi canim kesin oyledir evli adamlardan dilemesjnler emanlari bi zahmet milletin huzurlarini kacirmaya haklari yok. Bu nasil cirkin seviyesizce bi yorum tarzi! Yok kim ne yapsin senin esiniymis. Laflara bakin cok irite oldum tarzjnizdanNerden bilecek esinin karismayacagini? Zavalli kederden kocasini taniyan birilerinden eman diliyor belli ki. Yok kocam yakisikli yok kulturlu. Tabi canim bosanma arefesindeki gam yuklu kadinin da derdi senin kocandi
Insallahh. Yorumdaki negatifligi gectim resmen sizin kocanizi kim ne yapsin diyo ona gicik oldumböyle negatif insanlardan ve yorumlardan dolayı inanın insanın bir şey paylaşası gelmiyor...
bu arada yorumunuza gelince inşallah yoktur
boşverin sinirlerinizi germeyinTabi canim kesin oyledir evli adamlardan dilemesjnler emanlari bi zahmet milletin huzurlarini kacirmaya haklari yok. Bu nasil cirkin seviyesizce bi yorum tarzi! Yok kim ne yapsin senin esiniymis. Laflara bakin cok irite oldum tarzjnizdan
Tüm kadınların erkek avcısı olmadığı gibi kadınların hepsi de zararsız değil .Dikkatli olmak da her zaman fayda var ama karşı tarafı üzmeden sıkmadan kırmadan bunaltmadan .Insallahh. Yorumdaki negatifligi gectim resmen sizin kocanizi kim ne yapsin diyo ona gicik oldum
aynen öyle ben sadece kocama güveniyorum inşallah beni üzecek bir şey yapmaz..Tüm kadınların erkek avcısı olmadığı gibi kadınların hepsi de zararsız değil .Dikkatli olmak da her zaman fayda var ama karşı tarafı üzmeden sıkmadan kırmadan bunaltmadan .
evet ben dün pek önemsemedimSamimiyeti ne şekilde tanimladiğiniza bağli bence bu. İş yeri dışında görüşmüyor olabilirler. Ama iş arkadaşları zaten sürekli diyalog içerisinde olduğu için iş arkadaşı samimiyeti oluşmasi çok normal. Kaldi ki bunun ogle tatili, molalari vs var ayni iş yerinde çalişan insanlar bu zamanlarda kişisel paylaşimlarda bulunabilir elbet.
Muhtemel senaryo, böyle bir zamanda bu kadın eşinize durumundan bahsetmiştir ya da bir şekilde konusu açilmiştir. Eşiniz de eğer mantikli cümleler kurup, kadini rahaylatacak şeyler söylediyse, kadin normsl zamanda içinin sıkıldığı bir anda eşinizden yardim istemiş olabilir. Eşiniz de sizin yanliş anlamamaniz için "bana ne" deyip geçiştirmiş olabilir. Kadinin ne düşündüğünü, art niyetli olup olmadigini bilemeyiz elbette. Kocaniza guveniyorsaniz, birbirinize karşi rahatsaniz konuyu daha iyi öğrenebilirsiniz bence. Hatta hiç kiskançlik belirtisi gostermeden konuşursaniz eşinizle daha da faydali olabilir. Çünkü çok küçük bir şey bu ve grreksiz yere can sıkabilir gereksiz tepkiler olursa. Bir erkek bir kadinla her konustugunda bu aldatmaya kadar gider diye bir genelleme yapamayiz. Tabi yine de temkinli olmak en iyisi.
hemde çok bu gün belki yok yere canımı sıkıldı onun bu saçmalığı yüzünden.insan sıkıntısından, derdinden patlasa da çatlasa da gecenin köründe samimi olmadığı, EVLİ ve karşı cinsten bir iş arkadaşına mesaj atmaz. hani çok çok samimidir, ağabey-kardeş havasındalardır, ailecek görüşülüyordur bir nebze anlarım da bu çok gereksiz olmuş... bazı insanlar düşüncesiz.
Canim bence essegin aklina karpuz kabugu dusurme. Ustune gutme dikkati kendi uzerine cek.giyin kusan sevis vs.. Kadinin lafini anma.Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu içinKicna uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
mesajı açıktan okudu kocam baktığımı gördü çünkü ekrana
kız kocasından boşanmak üzere ve ne kadar kötü hissettiğini yazmış kocama
eşim cevap bile yazmadı hatta "amann banane "deyip kenara kaldırdı
ama aklıma takıldı akşamın o saatinde evli bir erkeğe bu durum neden yazılır..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş, (bunu sanırım kocam boşanacağı adamı tanıyor diye demiş)
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?
NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?