- 11 Mayıs 2023
- 16
- 16
- 3
- Konu Sahibi gerekYokki
-
Yanlışlıkla açtım gitti bilmiyorum yeni üyeyimKonunun cinsellikle alakası
Seks yaparken söyleyemiyorsunuz sandım.
Aşkım canım cicim onları da mı diyemiyorsunuz?Yanlışlıkla açtım gitti bilmiyorum yeni üyeyim
Bilmiyorum ki benim kocamın adıda hamza ama nasıl bir isim takabilirm ki zorlanıyorum valla sadece canım diyorum o kadar değişik bişeyim yaHayatım,canım,aşkım falan deseniz.
Ya mesela benim eşimin adı Volkan ben adını tabii söylüyorum ama bazen volki yada volki tolki diyorum.
Öyle mi yapsanız acaba çok değişik bı durum
Mağlesef sadece canım diyorum ama seslenerek değil cümle arasında konuşursak falanAşkım canım cicim onları da mı diyemiyorsunuz?
Evet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bideGorucu usulu mu tanistiniz ?
İşte mesela mutfakta iş yaparken hayatım su tabağı al dersin yada Hamza tuzu getiri misin dersin yuzune bakmadan diğer odadan seslenmeye başla.Mağlesef sadece canım diyorum ama seslenerek değil cümle arasında konuşursak falan
Yeni üyenoldığum için nereye yazacağımı bilemedimBen eşime ismiyle hitap ettim diye benimle üç gün konuşmadı.
Farklı nedenle de olsa ben de kocama adıyla hitap edemiyorum
18+ yazıyor, eşinizin adı hakkında kafamda deli sorular var
Deneyebilirim aslındaİşte mesela mutfakta iş yaparken hayatım su tabağı al dersin yada Hamza tuzu getiri misin dersin yuzune bakmadan diğer odadan seslenmeye başla.
Öyle öyle alisabilirsin diye düşünüyorum.
Yok hiç uyarmadı bir keresinde söyledim farkında mısın ben senin ismini söyleyemiyorum diye bişey demediEşiniz demiyor mu neden sen bana hişt falan diyorsun adımla seslensene diye? Bir de çok merak ettim adını soyleyemediginiz adamla nasıl ilişki yaşıyorsunuz?
Sizin dertler de maşallah hep 30 sene öncesine aitmiş gibi. Size çok acil güncelleme gerekiyorYa kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu
Ben sizin ilişkinin güzel ilerlediginden şüpheliyim.Yok hiç uyarmadı bir keresinde söyledim farkında mısın ben senin ismini söyleyemiyorum diye bişey demedi
İlişkimizde güzel ilerliyor ya çok şükür sorun yok yanide görmezden geliyor galiba pek sorun eden birisi değil
Ne bu mağaraca falan mıhiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?