Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

gerekYokki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
16
16
3
Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu

Hayatım,canım,aşkım falan deseniz.
Ya mesela benim eşimin adı Volkan ben adını tabii söylüyorum ama bazen volki yada volki tolki diyorum.
Öyle mi yapsanız acaba çok değişik bı durum
Bilmiyorum ki benim kocamın adıda hamza ama nasıl bir isim takabilirm ki zorlanıyorum valla sadece canım diyorum o kadar değişik bişeyim ya

Mağlesef sadece canım diyorum ama seslenerek değil cümle arasında konuşursak falan
İşte mesela mutfakta iş yaparken hayatım su tabağı al dersin yada Hamza tuzu getiri misin dersin yuzune bakmadan diğer odadan seslenmeye başla.
Öyle öyle alisabilirsin diye düşünüyorum.

Eşiniz demiyor mu neden sen bana hişt falan diyorsun adımla seslensene diye? Bir de çok merak ettim adını soyleyemediginiz adamla nasıl ilişki yaşıyorsunuz?
Yok hiç uyarmadı bir keresinde söyledim farkında mısın ben senin ismini söyleyemiyorum diye bişey demedi
İlişkimizde güzel ilerliyor ya çok şükür sorun yok yanide görmezden geliyor galiba pek sorun eden birisi değil

Sizin dertler de maşallah hep 30 sene öncesine aitmiş gibi. Size çok acil güncelleme gerekiyor

Ben sizin ilişkinin güzel ilerlediginden şüpheliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…