- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.813
- 158
- Konu Sahibi gerekYokki
-
Şaka dimi.......Adama şiittt mi diyorsunuz?Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu
insallah malim volki tolkiye benzemiyordurHayatım,canım,aşkım falan deseniz.
Ya mesela benim eşimin adı Volkan ben adını tabii söylüyorum ama bazen volki yada volki tolki diyorum.
Öyle mi yapsanız acaba çok değişik bı durum
Benzemiyorinsallah malim volki tolkiye benzemiyordur
Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
allahim esirgesin o işin şakası ama rabbim mutluluğunuzu daim etsinBenzemiyor
erkek kalmadıysa demekYuh akraba evliligi mi
Adı ne kocanizin . Biraz pratik yapinYa kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
Güldüm valla, anneannenizi benim yerime öpün. Ben de kızınca artık böyle sesleneceğim.anneannem dedeme hişşt adam diye sesleniyor. Ayıpmış eskiden kocaya isimle seslenmek. Bir kere seslenmiş kayınpederi kızmış. Sizin annenizle babanız da mı böyle? Ondan mı etkilendiniz acaba?
Bende düzgün küreğe taktım galiba kafayıHayatım,canım,aşkım falan deseniz.
Ya mesela benim eşimin adı Volkan ben adını tabii söylüyorum ama bazen volki yada volki tolki diyorum.
Öyle mi yapsanız acaba çok değişik bı durum
Dizide duydum sonra yazdimBende düzgün küreğe taktım galiba kafayı
İlk defa orjinal ve değişik bisey okudumDizide duydum sonra yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?