Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Şaka dimi.......Adama şiittt mi diyorsunuz?canım, aşkım falan değin bari.Adamin ismi çok komik mi ya da sizde travma yaratan bir isim mi?
Yattiginiz ( aranızda gizli saklı,ayıp mayip yok) kocanizin ismini söylemek çok zor olmasa gerek

Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz akşam akşam.
Eşiniz yahu söyleyiverin

Adı ne kocanizin . Biraz pratik yapin

Benim babamda annemin adını asla demez ştt heeyy der bize soracağı zaman anneniz der ama eski zaman insanları yani normal heralde öyle alıştık

anneannem dedeme hişşt adam diye sesleniyor. Ayıpmış eskiden kocaya isimle seslenmek. Bir kere seslenmiş kayınpederi kızmış. Sizin annenizle babanız da mı böyle? Ondan mı etkilendiniz acaba?
Güldüm valla, anneannenizi benim yerime öpün. Ben de kızınca artık böyle sesleneceğim.

Yakın arkadaşımın rahmetli babası, garsona "bizim oğlan" diye seslenirdi. O her seslendiğinde beynimde "Hadi deli oğlan hadi belime dolan.." şarkısı çalardı.

Hayatım,canım,aşkım falan deseniz.
Ya mesela benim eşimin adı Volkan ben adını tabii söylüyorum ama bazen volki yada volki tolki diyorum.
Öyle mi yapsanız acaba çok değişik bı durum
Bende düzgün küreğe taktım galiba kafayı

doğuda eşler birbirini isimle çağırmaz ayıp sayılır siz de oralı mısınız acaba ailenizden öyle gördüyseniz alışamıyorsunuzdur.
bir yerden söylemeye başlayın eş bu yahu hayat arkadaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…