Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Güldüm valla, anneannenizi benim yerime öpün. Ben de kızınca artık böyle sesleneceğim.

Yakın arkadaşımın rahmetli babası, garsona "bizim oğlan" diye seslenirdi. O her seslendiğinde beynimde "Hadi deli oğlan hadi belime dolan.." şarkısı çalardı. 😅😅😅

Haha bizimki hatta duvara vurur. Yattığı yerde bastonu var bastonla yan koltuktaki dedemi dürter. 😂
doğuda eşler birbirini isimle çağırmaz ayıp sayılır siz de oralı mısınız acaba ailenizden öyle gördüyseniz alışamıyorsunuzdur.
bir yerden söylemeye başlayın eş bu yahu hayat arkadaşı
Biz Rumeli göçmeniyiz. Bizde de ayıp :)
Hışşt ,adam dmek ayıp degilmiymis? Ne gariplermis .
Eskiden kayınpederin yanında hişşt de demiyormuş tabiki. Konuşmaları bile ayıp sayılırmış. Ziyan hayatlar. Şimdi de seslenemiyor kaç yaşında kadın. Hanım bey diyin diyoruz yok olmuyor.
Bizde var bu durum anne baba yanında eşin adı söylenmez ayip karşılanr çok saçma tabi 😐
Evet ne alaka yani.
Kocaya ismiyle seslenmeyi bırakın kendi evlatlarına oğlum,kızım bile diyemiyorlarmış. Ayıpmış.
Evet kendi evlatlarını sevemiyorlarmış. Torun sevilirmiş. 😅
Ben de babaanne dedeyle aynı evde büyüdüm. Dedem ben doğduğumda babamı uyarmış öyle sevme herkesin içinde çocuğunu ayıp diye. Babam höööt sanane benim bebem demiş. Konu dağılmış. Neyse ki ben sevginin gösterilebildiniz bir evde büyüdüm 😂

Evet kendi evlatlarını sevemiyorlarmış. Torun sevilirmiş. 😅
Ben de babaanne dedeyle aynı evde büyüdüm. Dedem ben doğduğumda babamı uyarmış öyle sevme herkesin içinde çocuğunu ayıp diye. Babam höööt sanane benim bebem demiş. Konu dağılmış. Neyse ki ben sevginin gösterilebildiniz bir evde büyüdüm 😂
Babam da kendi babasının yanında ablamı sevemezmiş. İşten geldiği zaman anneme dermiş ki hadi odamıza gidelim de çocuğumuzu sevelim sjsjsjshddh
Ya bizim komşumuz 34 yaşında ve çocuklarına asla oğlum ya da kızım dememiş diyemiyor da. Bir kere ilk çocuğuna kvsinin yanında oğlum demiş de kaynanası laf dokundurmuş,eskiden biz büyüklerimizin yanında oğlum kızım demezdik,ne ayıp falan demiş. Kadin orada bırakmış oğlum demeyi.

Ayyy hahahaahah düşünsenize gece g.tünü gördüğün adama sabah şşşşş diyon vjfkfmdk
X bey demiyor en azından ama şimdi düşünüyorum adam elinde kumanda tv izliyor konu sahibesi mutfaktan adamı çağıracak "Şşşşşş" diyo adam da "heeee" diyo. Miss

Şimdi siz konu açtınız ve biz size bu durumunuzun normal olmadığını söyledik falan. Eee,artık kocanıza şşşittt demekten vazgeçecek misiniz?

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu😬
Güldürdunuz valla 😄😄😄

Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani 😀
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu😬
Ben de 17 senedir ilişkide olduğum kocamın ismini hiç söylemem diyebilirim.
Hayatım canım vs diyorum. Dışarıda bile seslenirken ismini söylemem genelde. Nadiren ismini kullanırsam şok olup bi sorun mu var bişey mi yaptım diye sorar :)

Ben sadece sinirli olduğumda adıyla sesleniyorum bide toplulukta bazen.. onun harici kocam, bitanem şuyum buyum artık ağzıma ne gelirse:) Ve evet topluluk içinde falan adıyla seslenmek tuhafıma gidiyor benimde 😂

28 yıllık hayatımda annemin babama bir hitap şeklini daha duymadım çok gerekirse şşşt,huuu,heey falan der yolda biri bıçak çekse kocasını uyarmak için adıyla sesleneceğini sanmam. insan kocasına nasıl ismiyle seslenemez çok ilginç.
+1
Anneannem dedeme .... Usta diye seslenirdi. Annem de babamı ... Paşa hadi yemeğe falan diye çağırır. Bir kere isimlerini söylediklerini duymadım, genetik herhalde.

Ben ne diye sesleneceğim ileride merakla bekliyorum. :KK51:

Çok ilginç yorumlar okudum. Kocasına ismiyle hitap edemeyenler değişik geldi. Tam olarak neden oluyor ve hangi hitaplar seçiliyor anlayamadım

Back
X