Kocamın itirafı

Haklısınız kadın sığınmaya gideyim dedim çocuklar kabullenmedi. Bir meslek sahibi olmayınca iş soruyorum adam başka teklifle çıkıyor karşıma sinirimden ağladım yaa. Bir kadın olarak edebinle de çalıştırmıyorlar çoğu :'(

aiene dön. onla arayı düzelt. şimdilik tek çaren bu

Ailenide gerçekten merhamete davet ediyorum burda..
Sen ettin şimdi çek demek çok vicdansızca.
Evlat hiç bir zaman sokağa atılmamalı..

Haklisin zor ama imkansiz degil calismak elbette guzel bir is bulursun

KOSGEB ler kadın girişimciler yetiştiriyor..oralara başvurun hatta sertifikayı verdikten sonra 30,000 teşvik kredisi veriyolar iş kurun diye..olmadı gidin işkura müracat edin..kursları var kursiyerlere para veriyolar aynı zamanda eğitim bittikten sonra muhtelif işlere yerleştiriliyorsunuz..yapacağınız şeyi aceleye getirin lütfen..eşinizin internette yaptığı konuşmaların karşıtı muhtemelen liseli kızlar ya da kız rolü yapan erkek çocuklarıdır.bu kadar alaşağı muhabbete girebilecek yetişkin bir bireyin olduğuna inanmıyorum..ve iki evladınız var onlara yazık armut dibine düşsün istemiyorsanız şu an bile o bilgisayarın başından kalkıp işkura gidip başvuruda bulunmalısınız..yani her saniye sizin aleyhinize.

canım kesinlikle boşan ve para olarak donuna kadar al..rezil insan ya..elindeki delilleri sakın kaybetme..

Bu tür konularda konu sahipleri sözleşmiş gibi 'Ben güzelim, bilmem kaç yaşındayım ama genç duruyorum, kocam çirkin' diyor. Kendilerini böyle savunmak zorunda hissediyorlar galiba. Çirkinmiş ama evlenmişsin. Karakter önemli. Bu bir savunma değil.

bide acik acik anlatmis. özür falan dilemedimi? yani nasil bi tavir sergiledi?
kadin isterse herseyi bulur zaten. bulamasak bile süphelendigimiz hersey önümüze bigün cikar.
durumun cok zor, ne denir ki - üzüldüm.
allah biran önce kendi hayatini kurmani saglasin.
insan resmen yikiliyor, yasayamadiklarina üzülüyor.

hiç çalışmadınız mı .. çalışırsanız çocuklara kim bakacak bunu düşündünüz mü ?
mesleğiniz yoksa iş bulmanız zor gerçekten..
tanıdıklara haber salın.. anca o şekilde daha çabuk bulabilirsiniz.

Evlendim evet ama bana da güzel oynadı Evlenmez olaydım

Çalıştım ama çaresiz kalınca sabah 8 de evden çık 12 de dön 2 ye kadar evle ilgilen 6 da kalk. Çocuklar çok rezil oldu bakan olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…