Kocamın itirafı

Ben su ana kadar cok cirkinim aldatildim diyeni duymadim...Hepde disarda dikkat cekiyorum lafi..bi ne demek ya..disarda dikkat cekerim..bacim burasi turkiye disi sinege bile bakiyorlar burda...ayrica guzel olanda aldatilir guzellik bir faktör degil..kendinizi ispata kalkmayin..insanin kendine guzel demesi de itici birsey..

Kendimi övmüyorum ama 20 yaş gibi duruyorum, kadın erkek beni beğenir, eşim yanıma yakışmaz itici biridir filan iyi de madem bu kadar güzelsin ve madem eşinin yanına yakışmadığını itici olduğunu düşünüyorsun neden evlendin o güzellikle o adamla? yani dışarıdakiler böyle söylüyor desen anlayacağım da sende kendi ağzınla bunu söylüyorsun yanıma yakışmayan biri diyorsun yani resmen tipsiz demeye getiriyorsun kendini çok beğeniyorsun ve bunu da eşine bence çok yansıtıyorsun eşini beğenmiyorsun burada da bunu söylüyorsun eh adama böyle yaparsan o da aşağılık kompleksine girer elalemin kadınlara kendini övüp takdir almaya çalışır egosunu tatmin etmeye çalışır evet eşinin yaptığı hiç hoş bir şey değil ama senin ona bakış açında da sorunlar var eşini asla sevmiyorsun ve dediğin gibi tamamen mecburiyetten yürütüyorsun ayrıca ne demektir maddi alt yapı oluşturunca ayrılıcam eşinin parasından birikim yapacaksın ya da kendi kazandığın parayı eve katkı sağlamayıp biriktireceksin işini sağlama alınca boşanacaksın peki bu çok mı etik sevmediğin bir adamla sırf maddiyat için aynı evde kalmak seviyormuş gibi yapmak beraber olmak boşanacaksanız boşanın herkes bir an önce yoluna gitsin eşinizin boşanma isteğinizden haberi var mı maddi alt yapı kurunca gidicem dediniz mi demediniz sadece şu an eşinize katlanıyorsunuz bu çok ikiyüzlüce bana göre.

özür diledi de ne fayda? İnanan kim? Yalvarıyor yapma etme diye her zaman ki sömürü ama yemiyorum tabi ki

Genellikle şöyle bir mantık var..

Ben güzelim ve kocama her şeyi yaşattım yapmadığım şey kalmadı..

Güzellik desen war, her istediğini yapma durumu desen oda var. (cinsellik anlamında)

Eeee!!! Daha ne istiyor bu adam Allah'tan belasını mı diye, konu sahibi bu düşüncede bence...

Bu şekil de dememin sebebi adam aşk değil, huzur değil, uçkur peşin de. Hani dese ki beni huzursuz ediyorsun, duygusal anlam da boşsun gittim birine aşık oldum demiyor. Konuyu bu şekil de ele almam adam sadece cinsel içerikli konuşuyor duygusallık vs. değil

Ayy sapiga bile avukatlik yapiyorsun yahu pes...kuzum ne bu erkeklere olan merhametin.....erkek olsam senle evlenirdim kesinnn

Gerçekten merak ettim..
Hani tip falan yok diyorsunuzya eşiniz için.

Olmuş bitmiş artık üstüne 2 çocukta olmuş geçmişe keşke demeninde bir şeye faydası yok fakat şunu anlayamadım..

Bu adamda sizi etkileyen şey neydi, ailenize karşı çıkacak kadar??

Ne alakası var Allah aşkına bu hayatta eşinden boşanmış çalışan ayaklarının üzerinde duran kadın yok mu hepsine o gözle mi bakıyorlar. Gençsiniz kendi ağzınızla diyorsunuz güzelim, daha genç gösteriyorum diye. Benim annem 34 yaşında boşandı ilkokul mezunuydu ve hiç çalışma hayatı yoktu evet zorluklar çekti ama çalıştı didindi bize baktı büyüttü bu yaşa getirdi yani isteyince olur sadece siz rahatlığa alışmışsınız ve maddi olarak birikim sağlayıp öyle ayrılıcam diyorsunuz o zamana kadar da eşinize oynayacaksınız bu kabul edilir bir şey değil hiç mi eğitiminiz yok. Aileniz hiç mi destek çıkmaz? Ben yaparım dedikten sonra herşey yapılır sadece bazı zorluklara göğüs germeniz lazım.

Öncelikle başına gelenlerden dolayı çok üzüldüm. Böyle bir adiliğe ne denir bilemedim.
Bence hiç bir intikam alma. Sensizlik ona yeteri kadar acı verecektir. Onu yoksay evde. Yokmuş gibi davran.
Maddi manevi kendini hazır hissettiğinde de kıçına tekmeyi öyle bi basarsın ki aklı şaşar.

Adamın aklı fikri bel altı.
Konuşalım diyorum,
ne konuşacağız?diyor,
İş yerinde bir sıkıntın mı var? diyorum
Sen karışma sanane oluyor,
Hasta mısın?
ooooof ben hasta olsam bile dirençliyim diyor.

bu ne iğrenç bir fantazidir ki kendi eşiyle yaşadıklarını başka bir kadına anlatıp zevk unsuru yapıyor.
Çok mide bulandırcı.
Bu adamın ilk pisliği de değil bu, bir ömür boyu başka zevklere sohbet olma düşüncesi bile uzaklaşmak için yeterli.

bak konu sahibi,ben ailene dön diyorum. yok diyorsun burada kalacağım vs vs. iş bulacağım delil bulacağım. vs vs.
bir sürü bahane.
artık ben size öneri falan veremem. siz buna cesaret edemiyorsunuz belli. benim kocamla olan cinsel hayatımı kocam ayrıntısıyla elalemin kadınına anlatacak kadar pislikjse,milletin bilmemnesinin ölçüsüne soruyorsa,bu adamla ben 1 dakika aynı evde durmam.
midem kalkar. yüzüne tükürmek isterim. ama siz ben kalacağım diyorsunuz. valla ben başka öneri getiremem size. siz bilirsiniz diyorum.

İş yerinde bir sıkıntın mı war diyosunuz, sen karışma diyor öyle mi,
Yani hiç bir şekilde karşılıklı konuşulacak biri değil kendisi bunu anlamış oluyoruz bundan.
Sen iyisi mi biran evvel harekete geç ve delil topla ve ailenle konuş o adamla aynı ewde yaşama.
Ve çocuklarınıda gösterme hiç haketmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…