• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın itirafı

Ne alakası var Allah aşkına bu hayatta eşinden boşanmış çalışan ayaklarının üzerinde duran kadın yok mu hepsine o gözle mi bakıyorlar. Gençsiniz kendi ağzınızla diyorsunuz güzelim, daha genç gösteriyorum diye. Benim annem 34 yaşında boşandı ilkokul mezunuydu ve hiç çalışma hayatı yoktu evet zorluklar çekti ama çalıştı didindi bize baktı büyüttü bu yaşa getirdi yani isteyince olur sadece siz rahatlığa alışmışsınız ve maddi olarak birikim sağlayıp öyle ayrılıcam diyorsunuz o zamana kadar da eşinize oynayacaksınız bu kabul edilir bir şey değil hiç mi eğitiminiz yok. Aileniz hiç mi destek çıkmaz? Ben yaparım dedikten sonra herşey yapılır sadece bazı zorluklara göğüs germeniz lazım.
Yok demedim zaten genelleme yapmadım çogunlukla böyle dedim. Ev de bir rahatım ki sormayın bir elim yağ da ötekisi bal da. Çocuklar kendi başına ev de durabilecek yaşta değil ve emanet edeceğim kimse yok. Eşime oynamıyorum ki ona da söylüyorum bu işin biteceğini ve verdiğim savaşı da görüyor. ama sürekli mani olma çabasında. Nedeni çanta da keklik olmam düzenini bozmak istemiyor ama yaptığından da geri kalmıyor. Eğitimim var evet aileme rest çektiğim için destek zor çıkar eşşeklik edip o dönem bu işe yaramaz herif için savaş çıkarmıştım. Çok memnun değilim burda olmaktan. memnun olsam ne yapmalıyım? değil Affetmeli miyim? Diye sorardım. Her insanın durumu şartları başkadır lütfen bunlarla berabe rdeğerlendilerim

Bosanma karari alana kadar cinsel birliktelik yasama esinle nasil olsa faliyet var icraat yok esinde baska biriyle brlikte olup tatminde olamaz kudursun biraz

Yok demedim zaten genelleme yapmadım çogunlukla böyle dedim. Ev de bir rahatım ki sormayın bir elim yağ da ötekisi bal da. Çocuklar kendi başına ev de durabilecek yaşta değil ve emanet edeceğim kimse yok. Eşime oynamıyorum ki ona da söylüyorum bu işin biteceğini ve verdiğim savaşı da görüyor. ama sürekli mani olma çabasında. Nedeni çanta da keklik olmam düzenini bozmak istemiyor ama yaptığından da geri kalmıyor. Eğitimim var evet aileme rest çektiğim için destek zor çıkar eşşeklik edip o dönem bu işe yaramaz herif için savaş çıkarmıştım. Çok memnun değilim burda olmaktan. memnun olsam ne yapmalıyım? değil Affetmeli miyim? Diye sorardım. Her insanın durumu şartları başkadır lütfen bunlarla berabe rdeğerlendilerim
Aileniz torunları içinde mi kabul etmez sizi destek çıkmazlar yani,
Benim ailem benden çok torunlarını sewiyorlar ya.
Bende boşandım ailemle yaşıyorum..
Kii annem hiç istememişti eski eşimle ewlenmemi.
Ama oğlumu alıp geri döndüğümde, biz oğlumla rahat edelim diye ellerinden geleni yaptılar..
Kiii hala da yapıyorlar...
Bu kadar kinci olunur mu, sen yedi kay el değilsin evlatlarısın ya..
Ağla karşılarında gerekirse, bunu evlatların için yapmalısın.
Şu an en güvenli yer sizin için ailenizin yanı..

Gerçekten merak ettim..
Hani tip falan yok diyorsunuzya eşiniz için.

Olmuş bitmiş artık üstüne 2 çocukta olmuş geçmişe keşke demeninde bir şeye faydası yok fakat şunu anlayamadım..

Bu adamda sizi etkileyen şey neydi, ailenize karşı çıkacak kadar??
Bunu ben de çözemedim inanın insanın basiretimi bağlanıyor anlamadım. Bir de o dönem sevdiğim dediğim kişinin cesedini parça parça yoldan toplamıştım :cry::cry: Çok sorunum vardı denize düşüp yılana mı sarıldım bilmiyorum. Çocuk deseniz ilk çocuğu yaptık o dönem rengi belli değildi pek 2.si kazara olmuş ve yaklaşık 4 ay falan dı sanırım anlamadım adette gördüm 2 tahlil yaptım onda bile çıkmamıştı. Hastayım diye dr. a gidince ortaya çıktı. Ama şu bir gerçek ki iyi ki varlar çocuklarım için pişman değilim.

Aileniz torunları içinde mi kabul etmez sizi destek çıkmazlar yani,
Benim ailem benden çok torunlarını sewiyorlar ya.
Bende boşandım ailemle yaşıyorum..
Kii annem hiç istememişti eski eşimle ewlenmemi.
Ama oğlumu alıp geri döndüğümde, biz oğlumla rahat edelim diye ellerinden geleni yaptılar..
Kiii hala da yapıyorlar...
Bu kadar kinci olunur mu, sen yedi kay el değilsin evlatlarısın ya..
Ağla karşılarında gerekirse, bunu evlatların için yapmalısın.
Şu an en güvenli yer sizin için ailenizin yanı..
Bunu denedim ama sen zamanın da bize şunu şunu demiştin dediler. babama zaten bi şey demeye gelmiyor pat çat kalbimi kırıyor aileden yana boş gibi

Bunu ben de çözemedim inanın insanın basiretimi bağlanıyor anlamadım. Bir de o dönem sevdiğim dediğim kişinin cesedini parça parça yoldan toplamıştım :cry::cry: Çok sorunum vardı denize düşüp yılana mı sarıldım bilmiyorum. Çocuk deseniz ilk çocuğu yaptık o dönem rengi belli değildi pek 2.si kazara olmuş ve yaklaşık 4 ay falan dı sanırım anlamadım adette gördüm 2 tahlil yaptım onda bile çıkmamıştı. Hastayım diye dr. a gidince ortaya çıktı. Ama şu bir gerçek ki iyi ki varlar çocuklarım için pişman değilim.
ceset derken

Malzeme yok tabi ki ve olmasın da. Onun kadar onursuz olamam. Ama bela işte nerde ne yapacağı belli değil çirkefin
Çocukların karşı, evine sorumlulukları nasıl?
Sadece sanalda kaldığını da sanmıyorum ben.
Ayrıca eşinin cinsellikle ilgili bir takıntısı, kompleksi var. Eksiden yaşadığı bir olay olabilir.

Tamam ailenize zamanında resti çekmişsin zor bir durum ama ne olursa olsun anne baba onlar, eşinin sapıklıklarını çekeceğinize babanın laflarını çek daha iyi derim ben, bir söylerler iki söylerler sonunda susarlar, haklısınız de pohpohla azcık anneni babanı ne olur onlar annen baban, elin pisliğinin kahrını çekiyorsunda seni doğurup büyütenin mi lafını çekemiyceksin, hemen ama hemen sıcağı sıcağını karar vermen lazım yoksa bunu kanıksarsın bir bakmışın yıllar geçmiş, ailenin yanına dönersin alttan alırsın, hemen bir arkadaş yazmış iikura vs başvurursun paranı kazanıp eve getirince ailen çok laf söyleyemez sana, durma derim resmen sapıklık eşinin yaptığı

ben seni anliyorum canim keske hersey soylemek kadar kolay olsa ama oyle olmuyor işte ortada çocuklar var artı ailenize gidecek yuzum yok diyorsunuz ha gitseniz ordada ayrı sorunlar baslayacaktır kalsaniz boyle bi adamlada kalınmaz insanin midesi dayanmaz ikilemde kalmişin Allah dogru yolu buldursun cnm Allah yardımcın olsun çok zor bi durum ...

Bir birimizden habersiz o motorsikletle önden ben de arabayla arkadan gidiyordum. Cam da açıktı görmedim ama bi ses duydum patlama gibi iler de 2 araba bir motorsiklet duruyordu kaza anını görmedim. Yol kaza nedeni ile kapanınca (ambulan polis falan da yoktu daha) Aractan gözüme ilişti motorsiklet tanıdık gibiydi iç güdüsel olarak indim yan tarafımdaymış fırlamış bedeni ve kazagını fark ettim içime ateş düştü az daha ilerleyip kolu ve kafasını görünce ( Kask yok muydu? Fırlamış mıydı anımsamıyorum) kıyamet içim de koptu. ölüm Allahın emri ama onu öyle görmek :mad::mad::mad::mad:

Ne cesedi anlayamadım...
Eğer buyuk bir travma geçişrdiyseniz, denize düşerken yılana sarıldığınız bariz ortada şu an.

Ve ayrıa evlatlarımız bir melek onlar doğdu diye pişmanlık duymak vicdansızca olur..

Bunu denedim ama sen zamanın da bize şunu şunu demiştin dediler. babama zaten bi şey demeye gelmiyor pat çat kalbimi kırıyor aileden yana boş gibi

Ölüm bile unutluyor, mecbur unutacaklar..
İş sende bitiyor..
Eskileri bir kenara bırakın, ben köpek kadar pişmanım zaten ve evlatlarımla size geldim, beni geri çevirmeyin diye yalvaracaksın canım gerekirse..
Var mı başka çaren söyle bize?

Genel kanaat maddiyat önemli değil, hemen bitir, gururunu kurtar şeklinde. Ben olsam diye başlayan cümleler sizin başınıza geldiğinde o kadar kolay pratiğe dökülmüyor. Ben oldum o nedenle söylüyorum. Bir günde gemileri yakıp, çocuklarınızı bir sandala atıp fırtınalı denize açılmak hafife alınacak bir durum değil. Çocuklarınız varsa duygularınızı, gururunuzu bir kenara koyup mantığınızla hareket etmeniz gerek. Bu evlilik bitmiş o kesin. Konu sahibi de aynı düşüncede. Ortalığı toparlamak için, çocuklarına bakabilmek için güçlü olması gerek. Bu son derece normal. Ben de benzer şeyler yaptım. Delil topladım, tehdit ettim, ona tüketici kredisi çektirip kendime araba aldım, protokole yazılacak nafaka miktarını ben belirledim. Kaldı ki benim mesleğim, iyi bir işim, ortalamanın üstünde gelirim var. Yine de oğlumun hakkını söke söke aldım.

Konu sahibinin de önce kendini toparlaması, bir iş edinmesi, çocukları için alt yapıyı hazırlaması gerek. Bunun için de zaman gerek.
Allah yardımcısı olsun.

Genel kanaat maddiyat önemli değil, hemen bitir, gururunu kurtar şeklinde. Ben olsam diye başlayan cümleler sizin başınıza geldiğinde o kadar kolay pratiğe dökülmüyor. Ben oldum o nedenle söylüyorum. Bir günde gemileri yakıp, çocuklarınızı bir sandala atıp fırtınalı denize açılmak hafife alınacak bir durum değil. Çocuklarınız varsa duygularınızı, gururunuzu bir kenara koyup mantığınızla hareket etmeniz gerek. Bu evlilik bitmiş o kesin. Konu sahibi de aynı düşüncede. Ortalığı toparlamak için, çocuklarına bakabilmek için güçlü olması gerek. Bu son derece normal. Ben de benzer şeyler yaptım. Delil topladım, tehdit ettim, ona tüketici kredisi çektirip kendime araba aldım, protokole yazılacak nafaka miktarını ben belirledim. Kaldı ki benim mesleğim, iyi bir işim, ortalamanın üstünde gelirim var. Yine de oğlumun hakkını söke söke aldım.

Konu sahibinin de önce kendini toparlaması, bir iş edinmesi, çocukları için alt yapıyı hazırlaması gerek. Bunun için de zaman gerek.
Allah yardımcısı olsun.
İşte anlatmak istediğim de bu sağ olun :(

Arkadaşlar ben biraz kötü oldum. Midem fena bulanıyor ve kafam kazan gibi biraz dinleneyim zaman zaman girerim. Sağlığım pek iyi değil hepinize teşekkürler

Back
X