• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın itirafı

gerçekten nasıl bir aileye gelin düşmüşsün
eski konularına da baktım
kaynında sana asılmış oda başka türlü bir sapık
kocan başka sapık
senin hala orada ne işin var anlayamadım
adamın parası pulu da yokki
bir kuru maaşı var demişsin onda da kesinti varmış
ev kira
mecbur çalışacaksın
ailen destek olmaz yada olur bilemem sen olmayacaklarını söylemişsin
o evde durmak o adama ceza olmaz sana ceza olur
ama diyorsan öyle yada böyle bana bi şekil bakıyor çalışmıyorum keyfime bakıyorum bundan vazgeçmem o zaman diyecek bişi yok
gerçekten boşanmak istiyorsan yarın diye bir şey yok hemen harekete geç
iş bul çalış mesleğin yoksa temizliğe git çocuk yada hasta bakmaya git ama hemen iş bul kendine
sonrası kendiliğinden gelir zaten

Köpek gibi yalvarıyor ama boşşş.. Kanmam artık!
Çok özür dilerim ama eşiniz çok kötü kalpli biriymiş.
Çapkınlığında bir sınırı var
yani kuranı kerimde bile diyor mahremini anlatan Erkek yada kadın
Allahın lanetine uğrar diyor.
nasıl bir yaratık ki bu sizinle olan mahremini anlatıyor neyse...
ortada cocuklar var bence çok sağlam adımlarla ilerlemeniz gerekiyor.
Çünki olan cocuklara oluyor. zaten içinizde fazla sevgi yokmuş olanıda
yaptıklarından sonra bitmiştir.
Rabbim yardımcınız olsun, ben bir gecede gemileri yaktım ancak ailem çok destek oldu bana

Bunu denedim ama sen zamanın da bize şunu şunu demiştin dediler. babama zaten bi şey demeye gelmiyor pat çat kalbimi kırıyor aileden yana boş gibi

Aileniz size bir şeyler diyebilir. Buna hazırlıklı olarak alttan almalısınız. Siz ki şu anda sizi en aşağılık şekilde aşağılayan bir insanla aynı evdesiniz. Buna katlanıyorsunuz da babanızın haklı iki laf çarpmasına mı katlanamayacaksınız. Bu insanlara hayatta değmeyecek bir adam için zamanında yaptıklarınızı düşünün, hak verin ve biraz alttan alın. Böcek kadar değeri olmayan adama katlandınız da canınız kanınız olan insanlara mı azıcık alttan alamayacaksınız?

Bir paragraf yazıda kaç kere şeref**** demişssiniz adama zaten bu kadar saygı duymadığınız bir adamla evli kalmanız hata olur. Eşiniz hak etmiş yaptığı şey çok çirkin siz cezayı filan düşünmeyi bırakın o adamdan bir an önce kurtulmaya bakın bence.

BU ADAMLAR DIŞARI AÇ MAALESEF
EVDE KİNİN Kİ BAŞKA ONLARIN Kİ BAŞKA SANKİ
BİR DE ÇOK FAZLA PRNO İZLEMENİN SONUCU
HER KADINI ÖLE ZANNEDİYORLAR LANET GİRSİN

Ayy şu adamin yaptigi etik mi yahu..ne etikliginden bahsediyorsunuz..biri şu kadini sustursun..arkadasim donuna kadar al ortada birak bence..alabildigini al ve bas tekmeyi...

Bana çok boşanmayı istiyorsunuz gibi gelmedi. Çünkü bizim okumayı midemiz almadı sizin aynı evde yaşamayı alabiliyor.. Ben olsam ailemden gerekirse dayak yerim ama yine de bu midesiz adama tahammül edemem.. eşinize hayret ettiğim kadar size de hayret ettim doğrusu..

kocamın malı mülkü yok ki bi kuru maaşı var o bile kesintili. Ekonomik sebep dediğim kendi ayaklarımın üzerine basma vs.

aynı evdesin onun yüzünü görüyorsun onun çamaşırını yıkayıp yemek yapıyorsun aynı masaya oturuyorsun belki aynı yataktasın aynı evde soluk alıp veriyorsun o kraktersizle ve eşinin yaptığı ihaneti anlatıp boşanmak isteyip kendi ayakların üzerinde durmaktan bahsediyorsun...allah aşkına sen o adamla halen o evde nasıl duruyorsun...buna şaşamak gerek ve bunca şeye rağmen nasıl o adamın getirigi şeyleri yiyip içiyorsun

aynı evdesin onun yüzünü görüyorsun onun çamaşırını yıkayıp yemek yapıyorsun aynı masaya oturuyorsun belki aynı yataktasın aynı evde soluk alıp veriyorsun o kraktersizle ve eşinin yaptığı ihaneti anlatıp boşanmak isteyip kendi ayakların üzerinde durmaktan bahsediyorsun...allah aşkına sen o adamla halen o evde nasıl duruyorsun...buna şaşamak gerek ve bunca şeye rağmen nasıl o adamın getirigi şeyleri yiyip içiyorsun
ıyy. feci bir şey bu..

çok güzel yada çok çirkin olmak aldatılmak için bi kıstas değil canım öncelikle bunu söyleyeyim ki belirtmen gereksiz olmuş. Ne güzeller gördük eşi karısının tırnağı olamayacak kişilerle yatıp kalkıyordu. NE çirkinler gördük eşi köle olmuş kadına... O sebeple ben çok güzelim ama aldatılıyorum demen kendini övmekten başka birşey değil. Bir diğer konuda böyle bir adam iflah olur mu bilmem inşallah olur ama sen unutabilirmisin ? Ben kendimce yorum yapayım ben unutamam ve ömrü onunla geçiremem.

Delil topla bence .
Topladıktan sonra da ne yap et o evden ayrıl .
Korkuyor olmalısın.
Ama unutma ki cesur olmak korktuğun halde bir şeyleri yapabilmendir.
Cesur ol. Kendine güven. İki çocuğun güzel annesi :KK51:

kadının şeyinin ölçüsünü ne yapacakmış ya

bence eşinin psikolojik problemleri var bu yorumu burda nadir yaparım ama kesinlikle doktora gitmeli

bence bişey olmamış gibi davran ne yaparsa yapsın, ona ne yaparsn yap burnundan getiremezsin, yüzsüzlüğü iyice eline alımış, yüzüne tükürsen yarabbi şükür der
savaş açarsan kendin yıpranırsın ona bişey olmaz yani, o yüzden maddi olarak güçlenmeyi beklerken bişey olmamış gibi hayatına devam etmek senin için en az yıpratıcı olan seçenek olur
bırak o ne yapıyosa yapsın ne hali varsa görsün, su testisi su yolunda kırılır, o kadınlarında ortaya çıkar bi gün sevgilisi kocası bişeysi, görür o zaman gününü

Allah'ım şuan kanım dondu resmen! :KK57:
Söylemesi kolay biliyorum ama, gerçekten de şu durumda çocukların ve kendin için yapabileceğin tek bi iyilik var; o da o adamı(!) boşamak.

Back
X