Kocamin izledigi

  • Konu Sahibi Konu Sahibi niz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir hayvanin hicbir zaman bir insana ilgi duymayacagi sizin önkabulünüz.
Bunu anlayamadım açıklanmasıniz?nasıl bir hayvan bir insana ilgi duyabilir?bunu mümkün kılan nedir ve nereden edindiniz bu bilgiyi.?
 
Cok farkindayim. Bence siz tekrar ve tekrar okuyun. Hanfendi cogunluga ve hakim kulture gore yorum yaparim diyor ben de bunun yanlışlığıni anlatmak icin "cogunlugun" bir gorusunden ve kendisinin buna aykiri gorusunden bahsediyorum.

Yaşadığınız yerde kanun koyan değilseniz, getirilen kanunlara uymak zorundasınız. Meclise uymaktır bunun adı, zinayı yasalar suç olarak kabul etmiyor ancak ben zinayı suç olarak görüyorsam, bu beni ve benim gibi düşünenleri bağlar.
Benim gibi düşünenler çoğalırsa da bu düşünceye yasal yollar açılması gündeme gelir. Konuyu saptırmayalım değil mi?

Çünkü sizin söylediğiniz şuraya da çıkıyor:
Ruh sağlığı hastanesindeki bütün hastaları salalım dışarıya. Çünkü bize göre anormaller, onlar açısından bakacak olursan kendilerine normaller, bizim çoğunluk olarak normali belirleme hakkımız yok.

Siz başta kişisel bir "Meşru göremiyorum" tanımınızı ispatlamak adına, konuyu çok farklı bir yere getirdiniz.
Konu raydan çıktı bak, pedofili, zoofili filan...


Not: Neyse çok dallandı budaklandı konu benim midem almıyor artık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Edepsizlik etme, saçma sapan hayvan pornoları izleyip burda felsefe yapan sensin
Felsefe diye diye bozdunuz bu milletin desturunu
Zoofili hastalıktır hastalık, tedavi ol
 
Artık şu adamların zevklerine, tercihlerine , sosyal ilişkilerine bi karışmayın ya..

Kac yasında adam size mi soracak izleyeceğini?

Adamın herşeyi izlemeye hakkı var. Sahibi değilsiniz onun. İzlediği şeylerden rahatsızlık duyuyorsanız, gider medeni hakkınızı kullanırsınız. Bundan doğalı yok.

Neticede sizin izleme, yapma, etme demenizle yapılmayan şeyin ne önemi var? Diyelim ki porno izlemek yanlış bir durum. Önemli olan adamın izlemesi mi yoksa izlemek istemesi mi? İstiyor ki izliyor olay bitmiştir.
 

Pes ettim zaten, yoruldum.
Hayır bir de sürekli anlamıyorsunuz diyor. Bu kadar hastalıklı bir düşünce tarzını anlayamıyorum doğrudur...
 
Yani bence konuyu uzatmayalım kızlar.

Zira kendisinin yukarıdaki bakış açısına göre 13 yaşındaki çocuklarla cinsel ilişki, haliyle pedofili, de meşru görülebilir. Oraya da girersek çıkamayız.
 
Pes ettim zaten, yoruldum.
Hayır bir de sürekli anlamıyorsunuz diyor. Bu kadar hastalıklı bir düşünce tarzını anlayamıyorum doğrudur...
Neyse ki köpeklerimi dişi almışım. Kendi iradeleriyle gece bana hallenebilirlerdi mazallah
 
orgazm 8-9 aylarda sakıncalı rahim kasılmasına sebep olabilir diye.ama ilk 3ayda konulan yasak , herhangi bir şeyin girmemesi (mesela bana alttan bakmadı doktor çünkü hafif lekelenmem vardı).porno zaten işten alınan keyfi arttırıp moda girmek için.ben böyle konulardan hiç çekinmiyorum canım gizlenip saklancak bişey göremiyorum :) adam başkasına mı gitsin , evde görsün işini ki görüyolar zaten ben eşime bizzat şahit olmadım şüphelendircek bişeyde görmedim ama illaki yapacak bişeyler patlıcak mı :)
 
Hanımefendi gerçekten nasıl bir hayal dünyanız var ki gezegen üzerindeki herhangi bir atın, köpeğin, eşeğin, kedinin çiftleşmek için kendi türünden bir canlı değil de insanı tercih edebileceğini varsayıyorsunuz?
Danimarka falan cinsel liberalizmin b.kunu çıkarmış ülkeler, standart bir Avrupa ülkesinde hayvanla acı çektirmeden sevişebilir miyim ki derseniz size sapık gözüyle bakarlar.
O yüzden Danimarka, Norveç, bunlar uç örnekler.
Bir goril bir insana tecavüz eder mi? Bir goril çiftleşmek için dişi bir goril yerine dişi bir insanı tercih eder mi?
Hayır.
Daha neyi tartıştığımızı anlayamıyorum.
Hayvan doğal şartlar altında cinsel ilişki kurmak için insanı tercih etmezken, insanın hayvanı tercih ediyor olması sapıklıktır ve bu bir suçtur.
Danimarka gibi ülkeler istisnai ülkelerdir. Kuzey Avrupa'nın marjinal gülleri Norveç ve Danimarka dışında nereye giderseniz gidin, hayvanlarla da sevişebilmeliyiz bence dediğinizde size ucube muamelesi yaparlar.
 
Kendi fikrinizi kendiniz çürütüyorsunuz.

O araştırmalar her hayvanın anatomik yapısı farklı farklı ele alınarak yapılan araştırmalar ve sizin de dediğiniz gibi sonuçlarda acı çekip çekmediklerini tespit edilememiştir.

Buna istinaden hayvanla ilişkiye girmek ona acı verebilir iddiası hala geçerlidir. Ta ki acı acı vermediği kesinleşene kadar... bu noktada elbetteki sapkınlıktır ve bunu bir cinsel keyif olarak adlandırmazsınız.
 
canım benim sen yeni doğum yaptığın için aklına cinsellik vs gelmez ama eşin doğum yapmadı ve ihtiyaçlarını gidermek için bu yolu tercih etmiş olabilir.hiç sesini çıkarma bildiğini de belli etme bu gçici bir durum sen bebeğinle ilgilen kendini üzme
 

yok aslında şunu demek istememiştim,
hani kadının orgazm olması yasak değilse, eşiyle de hala bir şeyler yaşayabilir, gerçek bir cinsel birliktelik olmadan da,
hani patlamasına gerek yok demek istiyorum.
 
yok aslında şunu demek istememiştim,
hani kadının orgazm olması yasak değilse, eşiyle de hala bir şeyler yaşayabilir, gerçek bir cinsel birliktelik olmadan da,
hani patlamasına gerek yok demek istiyorum.
Ya hamile kadın pek çekici gelmiyor bence çokta normal.zaten bi çok kadın bende dahil ilk 3ay falan mide bulantıları ile cebeleştiği için hiç bir anlamda erkeği rahatlatamıyor.tabi istisnalar mevcut.mesela eşim şu ara sürekli kustuğuma şahit oluyor bu adama ben bi süre nasıl çekici gelirim sence :) zarar veririm düşüncesi var bide artık onların gözünde eş yerine bi anda kutsal bi varlığa dönüşüyorsun.bunları bi atlatma süresi var onlar içinde.porno olayına takılmaya gerek yok bence tabi çocuk pornosu at eşek pornosu falan olursa değil boşanmak elaleme rezil eder donuna kadar alır öyle terk ederim.ama böyle sapık erkekler çok nadir.
 

yok elbette herkesin kendi bakış açısı.

sadece ben pornodan rahatsız biri olarak belirtilen durumlarda da rahatsız olurum, çünkü hala eş ile bir şeyler yaşanabilir diye düşünüyorum.
gerçi belirttiğiniz sıkıntıları yaşamadığım için benimki biraz farazi.
 
Yazdım ama bazı yorumlar üzerine tekrar yazmak istedim ; Kadınlara yapılan ufacık bir haksizlikla dünya yıkılıyor.
Bu porno filmlerin kadınları asagiladigini gerçekten düşünmüyor musunuz ?
Hani kadın hakları ? Obje obje obje.

Bir şov programında bile sırf ibnelik yapsın diye konuşmasını bile bilmeyen kişileri davet ediyorlar.
En alakasız reklamda kadın vücudunu kullanıyorlar.

Porno izlemekte ne var canım diyenler izlemekte serbest olabilirler ama bu kadar rahat dogallastirmamalilar.

Kişisel tercihtir ancak pornoya kızan kişiye de , "aman ne kadar sığ kalmışsın , izle izlettir , uygula bebeğim " demek çokta hoş değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…