- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.351
- 1.123
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
Açık meslek lisesine yazılsana çocuk gelişimi zaten lise son olduğun için kredin yüksek olur çabuk mezun olursun.Staj görürsün bildiğim kadarı ile aynı dönemde .Hatta 2017 için ygs başvur sınavsız geçiş hakkın da olur liseye devam edersen onuda aöf de okursun yine çocuk gelişimi bitirince önlisans kpss girersin hatta lise mezunu olarak kreşlerde çalışırsın çocuğunda seninle gelir.3.5 aylık hamileyim
Açık meslek lisesine yazılsana çocuk gelişimi zaten lise son olduğun için kredin yüksek olur çabuk mezun olursun.Staj görürsün bildiğim kadarı ile aynı dönemde .Hatta 2017 için ygs başvur sınavsız geçiş hakkın da olur liseye devam edersen onuda aöf de okursun yine çocuk gelişimi bitirince önlisans kpss girersin hatta lise mezunu olarak kreşlerde çalışırsın çocuğunda seninle gelir.
Bugün sabah 10.30 da yine gizli saklı konuşmasına şahit oldum beni kurban için aradı diyor kocası yok mu diyorum ya o ya o ne fark eder diyor ne niye gizli konuşuyosun dedim diye hırpaladı ittirdi kaktırdı boğazıma yapıştı anneme gittim kendi annesi babası geldi annemgil sırf annesine konuşurken ters yanıt verdim diye onların gözünün önünde hırpaladı beni peşlerine taktı geri gönderdiler sanırım akıl sağlımı kaybedicem konuşacak kimsem yok geceden beri 45 er dakikalık sinir krizleri geçiriyorum kendini kasmaktan sanırım ki kasıklarımdan belime yayılan bir sancı var
Forumlarda dolaşırken az önce bu arkadaş kv görümce ve eşinden dert yanıyordu hatta sırf bu dert yüzünden üye. Olmuş ne kadar çok derdi varmış farklı farklı konular açmış ???????!Yalan kokusu alıyorum senden.
Okulu bitirmene bir yıl kala evlendin. Lise bitirmeden üniversite kazandın öyle mi? Açıktan bitirdim falan deme ne yaşın ne zaman aralığı tutmuyor. @Mune bi el atıver.
Bu nedir ya, eski konunuzu da okumuştum. Hayatınız resmen 32 tekmili birden acıklı dram filmi.Bugün sabah 10.30 da yine gizli saklı konuşmasına şahit oldum beni kurban için aradı diyor kocası yok mu diyorum ya o ya o ne fark eder diyor ne niye gizli konuşuyosun dedim diye hırpaladı ittirdi kaktırdı boğazıma yapıştı anneme gittim kendi annesi babası geldi annemgil sırf annesine konuşurken ters yanıt verdim diye onların gözünün önünde hırpaladı beni peşlerine taktı geri gönderdiler sanırım akıl sağlımı kaybedicem konuşacak kimsem yok geceden beri 45 er dakikalık sinir krizleri geçiriyorum kendini kasmaktan sanırım ki kasıklarımdan belime yayılan bir sancı var
Forumlarda dolaşırken az önce bu arkadaş kv görümce ve eşinden dert yanıyordu hatta sırf bu dert yüzünden üye. Olmuş ne kadar çok derdi varmış farklı farklı konular açmış ???????!
canm lise mezunu olmayanlar çocuk gelişim okuyabiliyorlarmı?Açık meslek lisesine yazılsana çocuk gelişimi zaten lise son olduğun için kredin yüksek olur çabuk mezun olursun.Staj görürsün bildiğim kadarı ile aynı dönemde .Hatta 2017 için ygs başvur sınavsız geçiş hakkın da olur liseye devam edersen onuda aöf de okursun yine çocuk gelişimi bitirince önlisans kpss girersin hatta lise mezunu olarak kreşlerde çalışırsın çocuğunda seninle gelir.
Hamilesin , ve hem eşin tarafından ihanete uğrayıp hem kv ve görümcenin işkencelerine katlanmak ve geçmişte ailen yüzünden yaşadıkların o kadar kötü şeyler ki 18 yaşında bir insan bu kadar zor bir hayat Nasıl Yaşar Nasıl katlanır diye düşünüyor insan?
Aman Allah korusun sakın hiçbirşey için Can'ından geçmeye kalkma. Sana bunları yaşatan ciğeri beş para etmez insanları Allah'a havale et ve susma haklı olduğun her konuda konuş susarsan ezilirsin sen Hakkı'nı koruyacaksın ki senin güçlü olduğunu farketsinler şimdi seni ufak aciz görüp üstüne oynamaya çalışırlar ama kendini ezdirme Sakın !Ya ben bana destek olurlar diye derdimi anlattığım insanlardan intihar et önerisi almış insanım zaten o açıdan yalnızım anam babam koca dediğim adam anca kendini haklı görüyor
Canım bak küçüksün..Katlanamıyorum ki zaten bi düzelir gibi oluyor hayatım sonra tekrar başa yaramı sarıyor gibi oluyorlar sonra o sargıyı öyle bir sıkıyolarki keşke hiç yapmasaydın daha iyi olurdu diyorum
Tatlım onlara uyup böyle birsey(intihar)yaparsan dünyada da ahirette de iflah olmazsın.. Bu kadar söylüyorum..Ya ben bana destek olurlar diye derdimi anlattığım insanlardan intihar et önerisi almış insanım zaten o açıdan yalnızım anam babam koca dediğim adam anca kendini haklı görüyor
Ya ben bana destek olurlar diye derdimi anlattığım insanlardan intihar et önerisi almış insanım zaten o açıdan yalnızım anam babam koca dediğim adam anca kendini haklı görüyor
Hop hop ne oluyor?Ya ben bana destek olurlar diye derdimi anlattığım insanlardan intihar et önerisi almış insanım zaten o açıdan yalnızım anam babam koca dediğim adam anca kendini haklı görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?