Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

Muhtemelen bu iş yatağa gidecek diyosun eee... sonra da yut ve bi güzel sindir diyosun yani..Sırtını da sıvazlasın mı?

Hey allahım ya..

Ben de eşimin iş yerine giderim oradaki bayan arkadaşlarını tanırım. Ama aklıma böyle düşünülebileceği gelmemişti.
Çok tuhaf hissettim kendimi.
Bi daha gitmicem

Ben de eşimin iş yerine giderim oradaki bayan arkadaşlarını tanırım. Ama aklıma böyle düşünülebileceği gelmemişti.
Çok tuhaf hissettim kendimi.
Bi daha gitmicem

Yok yok sizinki gibi değil. Gidin siz:) Sizin gittiğiniz şekille ben de burdayım kocama sahip çıkma!ya geldim şekli tamamen farklı, havadaki elektrikten anlaşılıyor....bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir. Benim dediğim tamamen farklı bir olay.

Öte yandan madem kocan varlıklı, ek kart iste kredi kartı iste. Kredi kartına her ay altın, döviz al bir şekilde mutlaka birikim yap. Yarın öbür gün dayanamayacak hale geldiğinde gidecek paran olsun.
En mantıklı yorunlardan bir tanesi.

Konu Sahibi sen kendine ekonomik özgürlüğün olmadığı için guvenmiyorsun en azindan bol bol birikim yap ama söyleme birikim yaptığını falan.

Bırak panpa yaaa pisliğin teki işte. Rezil herif.
Adama kufur etmistim aslinda. Ama konu sahibi beni. Kocama neden küfür ediyon der diye degistim mesaji.
Ya yemin ediyorum neden erkekler boyle anlamam. Kendilerinde her halti hak gorup yapmalari birde uste cikmalari. Katlanamiyorum.baskasinin derdi oksa bile katlanamiyorum.
Bana ne oluyorsa :)

Aynen bende yaa
Bazen okurken oturduğum yerden geriliyorum.:)

Aynen bende yaa
Bazen okurken oturduğum yerden geriliyorum.:)
Aynen. Kendinkocama bile kinleniyorum. :)benim.kocam cok sosyal. Insanlarla sakalasmasini seven hemen ortam kurabilen biri. Bayan erkek fark etmiyor ama niyetini anliyorum ben. Takilmasini sever. Benide cok kisitlamaz. Bazen kiskanir erkekle cok muhabbet ettimmi ama oyle yok sen o arkadasimla konusma monusma yapmaz. Bunaltmaz.
Onun kizlara flirt yada sarkma gibi konusmadigini biliyorum. Bayan erkek sakalasir hep.
Ama boyle konukari okudukca kocama kinleniyorum.
Ben, sen, o fark etmiyor. Bir kadinin aldatildigini okudugumda kendi icimde yaniyor.
Inan sanki ben aldatilmis gibi sinir oluyorum. Ofkeleniyorum kinleniyorum.
Demekki benim kocam boyle birsey yapsa (ALLAH korkusun) butun erkeklere kinlenecegim. Topunu yakmak gelir icimden.

Ay dur bacım adama yazık sakin ol

Konunu yazarken kendini görebiliyormusun canım?
Olayı tamamen kişiselleştirmişsin.Sürekli kadını anlatmışsın kadını eşinle olan samimiyetinden çok kadını giyiminden tut sosyo ekonomik durumuna kadar yazmışsın. Yani sende olmayan herşeyi kadında buluyor ve bunu hazmedemiyorsun.Kadın bekar yada dul olsa anlarım da kadının kocası da sizinle.Peki olaylar sizin anlattığınız boyutta diyelim peki kocaaı neci bu kadının embesil falanmı sence?
Bence senin sorunun o kadın değil sen hem hamileliğin verdiği psikolojiyle kendini yetersiz görüyorsun.Kadını ekarte edeyim derken şimşekleri üzerine çekiyorsun.Madem eşin sana fesat diyor o halde sende farklı bir strateji uygula işe o kadını konuşmayı bırakarak başla mesela.O kadını yok say kocana hesap sorma hamileliğin keyfini çıkar.Diyelim eşin ve o kadının arasında bişey var ne olacak ne değişecek? Sen bu tutumunla kocanı o kadından uzak tutacağına o kadına daha çok itersin.Yazdığın kadarıyla eşin sohbeti seviyor o halde sende eşinle hoş sohbetler yap hatta o kadın gelince sohbete dahil ol gül eğlen kadının eşide muhabbete katılsın gerçekten de 4 kişilik güzel bir grup olmanız için çabala derim.
Bazı erkekler kıskanılmaktan hoşlanır bazısı da boğulur anlaşılan sen eşini bayağı boğuyorsun.Yaşın henüz çok küçük eşinle aranızda ki yaş farkı da cabası.Belliki eşin karşısında olgun bir kadın istiyor fakat sen (yaşın sebebiyle) olgun davranmadığın için de eşin senin hal ve hareketlerinden aşırı rahatsız oluyor.
Eşinin istediği huzuru ona ver bakalım ne olacak? Ondan sonra ölç biç bakalım gerçekten sorun senin davranışlarındamı yoksa eşindemi anlarsın.
Paranoyakça davranarak bir yere varamazsın.
Birdw eşinin seni baba evine bırakmasından korkuyorsun.
Daha küçücük yaşında kendinden yaşça olgun biriyle evlenmişsin birde hamile kalmışsın üstelik.
Eeee bunca şeyi düşünüp hareket eden biri eşini de gayet güzel evirip çevirebilir.
Ben senin yaşındayken Üniversite sınavlarımı düşünüyordum.

hemen toparla kendini cocugu cok istiyosan dogur yok vakti var bekleyebilir diyosan aldir derim. sorun tamemen disardakinin tatli gelmesi 18 yasindasin gencsin. bi is bul gir cevren olsun. kocana gucunu goster. cocugu aldiramam dersende dogur sonra calis. hem yurutemez gibi olursaniz isin olur ayrilirsin ama cefa cekmenin geregi yok. biran once guclu bi kadin oldugunu gormeli kocan lise mezunu musun ?

Böyle şeyleri okumak çok üzüyor beni gencecik kızsın hemen hamile kalmışsın birde sen görürsün diye tehdit ediyor anlamıyorum ki bu erkekler kafam almıyor. Biraz iyi tarafından bakayım kocasının yanında böyle bir samimiyet kocası da anlar uzaklaştırırdı benim tahminim umarım öyle birşey yoktur. Diğer türlü evli 3 çocuklu bir kadınla aldatma varsa bu çok aşşalık bir durum yani eşin uçkuruna düşük sınıfındaki insanlardan biridir. Demek oluyor dilerim herşey gönlünce olur....

Anlattiklarina gore herrsey ortada,. Kocanin da o kadinin da yolu yol degil.. Madem gozu disarda srnle neden evlendi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…