- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
eşinizdeki geçici bir heves ve ilgi olabilir, bunlar hep şeytanın ve nefsin insana oynadığı oyunlar... bir yere varacak bir ilişki değil kadın yaş olarak eşinizden büyük , üstelik evli, üstelik üç çocuğu var... kesinlikle sizi bırakıp ona gideceği bir durum değil,,, şuan heves ve nefisten dolayı birbirlerine karşı bir ilgi ve samimiyet duyuyorlar,, belkide en kötüsü olacak bu iş yatağa kadar gidecek,, bu sizin engel olabileceğiniz bir şey değil,,, hamile imisiniz, şuan sizin sağlığınız, sizin ve çocuğunuz için çok önemli, o yüzden bu saçma arkadaşlığı kafanıza bu kadar takmayın,,, erkek ve kadın milleti, insan olmayı önce beceremiyor, boş heveslerin peşine takılıyorlar, gerçek mutlu etmeleri gereken insanları ihmal ediyorlar,,, zaman herşeyin ilacı eşiniz bu saçma ilgi ve hevesten kendisi kurtulur ,,
Ben de eşimin iş yerine giderim oradaki bayan arkadaşlarını tanırım. Ama aklıma böyle düşünülebileceği gelmemişti.Yani ben de anlayamadim. 18lik bir cocuga, zaten urkmus, uzgun hamile bir cocuga vurun kahpeye yapilmis. Insanlarin bir oh iyi olmus demedikleri kaldi.
Son cumlelere katilmiyorum ama. Bu sekilde davranmak ancak konu sahibesini kucuk dusurur, ezik gosterir. Cunku is dunyasinda , isyerine gelen, kendini gosteren es veya is arkadaslariyla muhabbete dahil olmaya calisan es , genelde ezik, guvensiz, eyvah kocami kaptilar kafasinda zavalli olarak goruluyor. Bu sekilde zaten bu kizin bir yere varacagini sanmam, cunku adam bu kizin caresiz oldugunu, parasiz + gidecek yersiz ve hamile oldugunu biliyor. Yani bu iliskide bir denge yok, adam bu evlilige mecbur degil ama bu kiz mecbur o yuzden adam ne derse yapmak zorunda. Mecbur bir ese de kimse saygi duymuyor ne yazik ki. Bu kiz adamla sevgilisinin pesinde gezerse iyice caresiz gorunecek..hic gerek yok derim.
Ben de eşimin iş yerine giderim oradaki bayan arkadaşlarını tanırım. Ama aklıma böyle düşünülebileceği gelmemişti.
Çok tuhaf hissettim kendimi.
Bi daha gitmicem
AnladimYok yok sizinki gibi değil. Gidin siz:) Sizin gittiğiniz şekille ben de burdayım kocama sahip çıkma!ya geldim şekli tamamen farklı, havadaki elektrikten anlaşılıyor....bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir. Benim dediğim tamamen farklı bir olay.
En mantıklı yorunlardan bir tanesi.Öte yandan madem kocan varlıklı, ek kart iste kredi kartı iste. Kredi kartına her ay altın, döviz al bir şekilde mutlaka birikim yap. Yarın öbür gün dayanamayacak hale geldiğinde gidecek paran olsun.
Nefret ediyorum boyle adamlardan. Birde birsey deme diye. Fesatlasma diyor. Sende , sen once cirkinlesme bende fesatlasmayayim de.
Adama kufur etmistim aslinda. Ama konu sahibi beni. Kocama neden küfür ediyon der diye degistim mesaji.Bırak panpa yaaa pisliğin teki işte. Rezil herif.
Aynen bende yaaAdama kufur etmistim aslinda. Ama konu sahibi beni. Kocama neden küfür ediyon der diye degistim mesaji.
Ya yemin ediyorum neden erkekler boyle anlamam. Kendilerinde her halti hak gorup yapmalari birde uste cikmalari. Katlanamiyorum.baskasinin derdi oksa bile katlanamiyorum.
Bana ne oluyorsa :)
Aynen. Kendinkocama bile kinleniyorum. :)benim.kocam cok sosyal. Insanlarla sakalasmasini seven hemen ortam kurabilen biri. Bayan erkek fark etmiyor ama niyetini anliyorum ben. Takilmasini sever. Benide cok kisitlamaz. Bazen kiskanir erkekle cok muhabbet ettimmi ama oyle yok sen o arkadasimla konusma monusma yapmaz. Bunaltmaz.Aynen bende yaa
Bazen okurken oturduğum yerden geriliyorum.:)
Ay dur bacım adama yazık sakin olAynen. Kendinkocama bile kinleniyorum. :)benim.kocam cok sosyal. Insanlarla sakalasmasini seven hemen ortam kurabilen biri. Bayan erkek fark etmiyor ama niyetini anliyorum ben. Takilmasini sever. Benide cok kisitlamaz. Bazen kiskanir erkekle cok muhabbet ettimmi ama oyle yok sen o arkadasimla konusma monusma yapmaz. Bunaltmaz.
Onun kizlara flirt yada sarkma gibi konusmadigini biliyorum. Bayan erkek sakalasir hep.
Ama boyle konukari okudukca kocama kinleniyorum.
Ben, sen, o fark etmiyor. Bir kadinin aldatildigini okudugumda kendi icimde yaniyor.
Inan sanki ben aldatilmis gibi sinir oluyorum. Ofkeleniyorum kinleniyorum.
Demekki benim kocam boyle birsey yapsa (ALLAH korkusun) butun erkeklere kinlenecegim. Topunu yakmak gelir icimden.
Konunu yazarken kendini görebiliyormusun canım?Ikisi daha önce aynı iş yerindelerdi orada bayan çalışan çok olmasına rağmen kadın sürekli kocamla takılıyordu bunun yanlış olduğunu kocamaa söyleyince bana fesat diyordu . kalabalık düğün davet vb.Yerlerde ikiside eşlerinden ayrılıp biköşede konuşuyorlar sonra eşimi zorla yanıma getiriyodum o kadında geliyordu ve kendi kocasını kötüleyip benim kocamı övüyodu. iş yerindeki hiçbir erkek bu kadınla bu kadar samimi değil ben eşime sen neden böyle samimisin deyince işe ilk başladığımda çok yardım etti diyordu sakın fesatlaşma diyordu onun için yüzlerce kez kalbimi kırdı kocam bi erkekle el sıkışmama bile kızarken kendi bu kadınla yakın oturmalar vedalaşırken şapır şupur öpüşüp sarılmalar o kadın kocası ben ve kocam otururken sürekli iş yerlerinde başlarına gelen olaylar iş ziyaretlerinde yaşadıkları olayları anlatıyorlar filan neyse eşimin başka yere tayini çıktı ama hala her öğle arası uzun telefon konuşmaları erken mesai bitiminde buluşmalar felan devam ediyo üstelik son zamanlarda facebook üzerinden sıkı takibe başladı arama geçmişini mesajlarını siliyor sadece mrb nasılsın bölümleri kalıyor hatta geçenlerde yine buluşmuşlar benden saklamış tesadüfen ağzından kaçırdı zaten benle yalnız vakit geçirmemeye başladı geceleri ben uyuduktan sonra yatağa geliyor tam bir ama kuzusuydu zaten bide bunu çıkardı başıma öyle dert anlatacak sosyal çevremde yok eşim 30 ben 18 o kadın 32 yaşlarında bu kadını tamamen nasıl sildircem bilmiyorum kadın evli 3 çocuğu var ama bize gelirken dekolte giyinmektende geri kalmıyor benim evimde bile benden gizli konuşuyorlar kocasıda karışmıyo nolacaksa artık bilmiyorum ... nasıl kurtulsam bu kadından ben resmen paronayak oldum kocasıda hiç karışmıyo belli hepsi iyi zengin ailelerden geliyo benim annem babam kapıcı napıcam bilmiyorum tek çarem dua etmek başka bişey gelmiyor hamilelik ile birlikte tamamen benden soğuyacak gibime geliyor ufak laf bile desem 2-3 konuşmuyor annesine anlattım bu samimiyeti yok sen yanlış anlıyon diyo nolacak acaba sonum beni ana evine götürür herhalde kavgalarda çocuk doğunca görürsün sen diyo nolur dua edin bu kadın def olsun başımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?