Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

Yani ben de çözemedim bu işi. Herif madem yaşıtlarını seviyor gitsin yaşıyı biriyle evlensin bu kızın hayatını neden karartmış ki???
Niye olacak canım gözü açılmamış dilediğini yaptıracak her zaman evde onu bekleyecek. Yaşı küçük okumamista bosanmayada cesaret edemeyecek.
Başka erkeklere de bakmaz aile yapısı belli.
O da gitsin orda burda o.uspularla gezsin işte.
G.vat nolacak..

baştan çok serbest bırakmışın. yapacağn şey çok basit. madem istemiyorsun bunu dikkate alcak beyfendi. ben olsam hiç düşünmem direk söylerim istemiyorum görüşmeni diye. " hatta seçenek sunarım ya o ya ben diye. mecbur kalmadğı sürece konuşmayacak. yok illa böyle dewam derse tmm de sende yoluna bak eski arkadaşlarnla konuş karışamaz hçbişeyine. herşey karşılıklı

eşin seni aldatıyor ama galiba gidecek yerin yok çocuk doguncaya kadar sus eşinin sana verdiği paradan eşin farketmeyecek şekilde kenara et çocuk dogup kendini toparlyınca bi kadın sıgınmaya git

aynen hemde ne g.vatt

Ancak bukadar iyi özetlenirdi...

+1 aynısını yazacaktım
Okulu bir an önce bitirmeye calissin
Kpss mi olur iyi bir is yeri mi olur orada calismaya baksin sonra
Bu arada dediğin gibi para altın biriktirsin
Baksana adam sen dogur da görürsün falan diyormuş
Belki doğumdan sonra kapiya koyacak
Ya da dovecek falan her seyi beklerim bu pislikten

Benim 17 yaşımda ki hallerimi hatırlıyorum
Matematik sınavı nasıl halledecegim onu düşünüyordum
Matrix 2 çıkmış mı onu takip ediyordum
Konulara gel bebeğime nasil bakarım
Kocam aldatıyor mu
17 yasinda bir kızın derdi konsere giderken ne giyeceği olmalı
Bosanirsa bebeğine nasil bakacağı degil bu

Yorumlara şöyle bir baktım da çok yargılayıcı konuşmuş çoğu kişi. Bir çok kişi kimin ne yaşadığını bilmeden yargılıyor. 18 yaşında kızsın koca meraklısısın oh olsun sana algısının art niyetli bakıştan kaynaklandığını düşünüyorum. İnsanlar neler yaşıyor bilmeden bu şekilde yargılamaktan vazgeçmediğimiz sürece bir arpa boyu yol alamayız. Konuya gelirsek bence eşinin gerçekten arkadaşı olabilir kadın. Sen baskı kurduğun için de mesajları siliyor olabilir. Sen bence bunun yerine kadın, sen ve eşini içeren programlar yap. Böylelikle içlerine girmiş olursun ve ben burdayım mesaji verirsin. Muhabbetlerine dahil ol. Kadının yanında eşine dokun, koluna gir ya da elini tut flan. Ama tatlı tatlı konuş. En mantıklısı bu.

Yani ben de anlayamadim. 18lik bir cocuga, zaten urkmus, uzgun hamile bir cocuga vurun kahpeye yapilmis. Insanlarin bir oh iyi olmus demedikleri kaldi.

Son cumlelere katilmiyorum ama. Bu sekilde davranmak ancak konu sahibesini kucuk dusurur, ezik gosterir. Cunku is dunyasinda , isyerine gelen, kendini gosteren es veya is arkadaslariyla muhabbete dahil olmaya calisan es , genelde ezik, guvensiz, eyvah kocami kaptilar kafasinda zavalli olarak goruluyor. Bu sekilde zaten bu kizin bir yere varacagini sanmam, cunku adam bu kizin caresiz oldugunu, parasiz + gidecek yersiz ve hamile oldugunu biliyor. Yani bu iliskide bir denge yok, adam bu evlilige mecbur degil ama bu kiz mecbur o yuzden adam ne derse yapmak zorunda. Mecbur bir ese de kimse saygi duymuyor ne yazik ki. Bu kiz adamla sevgilisinin pesinde gezerse iyice caresiz gorunecek..hic gerek yok derim.

Haklısınız ama bu kadın iş arkadaşı olmaktan çıkmış. Belli ki eşinin hayatının içinde yani paylaşımları işle ilgili değil. Aksine bu şekilde kız kendine güvenen bir kadın mesajı verebilir. Kendine güvenen bir kadın olup sohbetlerine dahil olduğunda üstüne üstlük bu görüşmeleri bu kız ayarladığında, o kadına doğrudan ben burdayım mesajı verecek. Gerçekci olursak, bu kızın sahip çıkan bir ailesi yok durumu da yok çekip gidecek, bunu daha akıllıca halletmek gerek o yüzden. Erkekler inat olabilir, hatta sırf bu kız eşine onunla görüşme dediği için bile inatla görüşüyor olabilir. Yasak olan çekicidir misali. Ama örneğin "Zeynepler bu akşam bize gelse ya otururuz" derse bu kız eşi için artık yasak olmayacak.

Bu da bakis acisi tabi, saygi duyarim ama ben bu adamin bizim kizi sevecegini ya da saygi duyacagini dusunmuyorum nedense. Bir de dedigim gibi, aldatilan kadinlarin "kocalarina sahip cikma" hareketleri onlari olduklarindan daha caresiz gosteriyor bana gore.

Hayirlisi olsun tabi ki.

Son düzenleme:
Ben konuya söyle yaklaşacağım,
Eşinizle iş arkadaşı arasında evet var bir şey
Bence üniversiteyi okuyup yada lise kpss ile bir yerlere gelebilirsiniz.
Sonra bu çarpık ilişkiye devam etmemek içinde kpssye çalışırken delillerinizi biriktireceksiniz.
Sadece eşinize bu olayı kurcalamıyormuş gibi davranacaksınız.
Boşanma davası açıp cocugunuzla yeni bir hayata başlayacaksınız.
Daha hızlı sonuç isterseniz sığınma evlerini araştırabilirsiniz.
Siz kadını eşinize sildiremezsiniz, eşiniz sizi sindirmeye çalışıyor. Durumu normalleştirmeye çalışıyor.

Ama bence konu sahibi de biraz sık boğaz etmiş. Özellikle bir erkek gücünün farkındaysa yaptırım kullanmaktan çekinmiyor maalesef. Bu adamın karşısında kadının güçlü durması yani kendine güvenli durması gerek diye düşünüyorum. Bu adam aldatmaya yelteniyorsa sebebi gücünün farkında olmasıdır. Karşısındaki kadın güçlü ve özgüvenli durursa erkeğin aldatma isteği kalmaz. Ama bunları söylüyorum çünkü kızcağızın ne maddi imkanı var ne ailesi arkasında. Aksi takdirde bu adamdan nasıl kurtulurum diye soruyor olurdu ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…