- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
banada yaz banada :))
acilen birikim yapmaya başlayın. eğitiminizi de ilerletmeye bakın mutlaka. bu adamın gidişatı iyi değil. yarın kendi başınıza ayakta kalmak zorunda kalabilirsiniz. ne kadar biriktirirseniz kardır.
Eeee sonra?Yazdım kız gel :) bugün evde hasta yayılıyorum bütün gece parti yapıcam :)
Bende kalbini kırmadan ne yazarim diye dusunuyodum en mantiklisini soylemissin zatenKardeş şimdi şöyle oluyor,tüm bu saydıklarını yapan adam için,bu kadından nasıl kurtulacam diye değil,bu kocadan nasıl kurtulacam diye düşünmen gerekiyor.
Niye olacak canım gözü açılmamış dilediğini yaptıracak her zaman evde onu bekleyecek. Yaşı küçük okumamista bosanmayada cesaret edemeyecek.Yani ben de çözemedim bu işi. Herif madem yaşıtlarını seviyor gitsin yaşıyı biriyle evlensin bu kızın hayatını neden karartmış ki???
eşin seni aldatıyor ama galiba gidecek yerin yok çocuk doguncaya kadar sus eşinin sana verdiği paradan eşin farketmeyecek şekilde kenara et çocuk dogup kendini toparlyınca bi kadın sıgınmaya gitIkisi daha önce aynı iş yerindelerdi orada bayan çalışan çok olmasına rağmen kadın sürekli kocamla takılıyordu bunun yanlış olduğunu kocamaa söyleyince bana fesat diyordu . kalabalık düğün davet vb.Yerlerde ikiside eşlerinden ayrılıp biköşede konuşuyorlar sonra eşimi zorla yanıma getiriyodum o kadında geliyordu ve kendi kocasını kötüleyip benim kocamı övüyodu. iş yerindeki hiçbir erkek bu kadınla bu kadar samimi değil ben eşime sen neden böyle samimisin deyince işe ilk başladığımda çok yardım etti diyordu sakın fesatlaşma diyordu onun için yüzlerce kez kalbimi kırdı kocam bi erkekle el sıkışmama bile kızarken kendi bu kadınla yakın oturmalar vedalaşırken şapır şupur öpüşüp sarılmalar o kadın kocası ben ve kocam otururken sürekli iş yerlerinde başlarına gelen olaylar iş ziyaretlerinde yaşadıkları olayları anlatıyorlar filan neyse eşimin başka yere tayini çıktı ama hala her öğle arası uzun telefon konuşmaları erken mesai bitiminde buluşmalar felan devam ediyo üstelik son zamanlarda facebook üzerinden sıkı takibe başladı arama geçmişini mesajlarını siliyor sadece mrb nasılsın bölümleri kalıyor hatta geçenlerde yine buluşmuşlar benden saklamış tesadüfen ağzından kaçırdı zaten benle yalnız vakit geçirmemeye başladı geceleri ben uyuduktan sonra yatağa geliyor tam bir ama kuzusuydu zaten bide bunu çıkardı başıma öyle dert anlatacak sosyal çevremde yok eşim 30 ben 18 o kadın 32 yaşlarında bu kadını tamamen nasıl sildircem bilmiyorum kadın evli 3 çocuğu var ama bize gelirken dekolte giyinmektende geri kalmıyor benim evimde bile benden gizli konuşuyorlar kocasıda karışmıyo nolacaksa artık bilmiyorum ... nasıl kurtulsam bu kadından ben resmen paronayak oldum kocasıda hiç karışmıyo belli hepsi iyi zengin ailelerden geliyo benim annem babam kapıcı napıcam bilmiyorum tek çarem dua etmek başka bişey gelmiyor hamilelik ile birlikte tamamen benden soğuyacak gibime geliyor ufak laf bile desem 2-3 konuşmuyor annesine anlattım bu samimiyeti yok sen yanlış anlıyon diyo nolacak acaba sonum beni ana evine götürür herhalde kavgalarda çocuk doğunca görürsün sen diyo nolur dua edin bu kadın def olsun başımızda
aynen hemde ne g.vattNiye olacak canım gözü açılmamış dilediğini yaptıracak her zaman evde onu bekleyecek. Yaşı küçük okumamista bosanmayada cesaret edemeyecek.
Başka erkeklere de bakmaz aile yapısı belli.
O da gitsin orda burda o.uspularla gezsin işte.
G.vat nolacak..
Ancak bukadar iyi özetlenirdi...Niye olacak canım gözü açılmamış dilediğini yaptıracak her zaman evde onu bekleyecek. Yaşı küçük okumamista bosanmayada cesaret edemeyecek.
Başka erkeklere de bakmaz aile yapısı belli.
O da gitsin orda burda o.uspularla gezsin işte.
G.vat nolacak..
+1 aynısını yazacaktımKonu sahibesi evlat yasal süreyi geçmediysen çocuğu dünyaya getirme bence.
Öte yandan madem kocan varlıklı, ek kart iste kredi kartı iste. Kredi kartına her ay altın, döviz al bir şekilde mutlaka birikim yap. Yarın öbür gün dayanamayacak hale geldiğinde gidecek paran olsun.
Yorumlara şöyle bir baktım da çok yargılayıcı konuşmuş çoğu kişi. Bir çok kişi kimin ne yaşadığını bilmeden yargılıyor. 18 yaşında kızsın koca meraklısısın oh olsun sana algısının art niyetli bakıştan kaynaklandığını düşünüyorum. İnsanlar neler yaşıyor bilmeden bu şekilde yargılamaktan vazgeçmediğimiz sürece bir arpa boyu yol alamayız. Konuya gelirsek bence eşinin gerçekten arkadaşı olabilir kadın. Sen baskı kurduğun için de mesajları siliyor olabilir. Sen bence bunun yerine kadın, sen ve eşini içeren programlar yap. Böylelikle içlerine girmiş olursun ve ben burdayım mesaji verirsin. Muhabbetlerine dahil ol. Kadının yanında eşine dokun, koluna gir ya da elini tut flan. Ama tatlı tatlı konuş. En mantıklısı bu.
Yani ben de anlayamadim. 18lik bir cocuga, zaten urkmus, uzgun hamile bir cocuga vurun kahpeye yapilmis. Insanlarin bir oh iyi olmus demedikleri kaldi.
Son cumlelere katilmiyorum ama. Bu sekilde davranmak ancak konu sahibesini kucuk dusurur, ezik gosterir. Cunku is dunyasinda , isyerine gelen, kendini gosteren es veya is arkadaslariyla muhabbete dahil olmaya calisan es , genelde ezik, guvensiz, eyvah kocami kaptilar kafasinda zavalli olarak goruluyor.
Haklısınız ama bu kadın iş arkadaşı olmaktan çıkmış. Belli ki eşinin hayatının içinde yani paylaşımları işle ilgili değil. Aksine bu şekilde kız kendine güvenen bir kadın mesajı verebilir. Kendine güvenen bir kadın olup sohbetlerine dahil olduğunda üstüne üstlük bu görüşmeleri bu kız ayarladığında, o kadına doğrudan ben burdayım mesajı verecek. Gerçekci olursak, bu kızın sahip çıkan bir ailesi yok durumu da yok çekip gidecek, bunu daha akıllıca halletmek gerek o yüzden. Erkekler inat olabilir, hatta sırf bu kız eşine onunla görüşme dediği için bile inatla görüşüyor olabilir. Yasak olan çekicidir misali. Ama örneğin "Zeynepler bu akşam bize gelse ya otururuz" derse bu kız eşi için artık yasak olmayacak.
Bu da bakis acisi tabi, saygi duyarim ama ben bu adamin bizim kizi sevecegini ya da saygi duyacagini dusunmuyorum nedense. Bir de dedigim gibi, aldatilan kadinlarin "kocalarina sahip cikma" hareketleri onlari olduklarindan daha caresiz gosteriyor bana gore.
Hayirlisi olsun tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?