- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
Yazdım yazdım sildim,ağzımdan iyi şeyler çıkmadı.Evliliği reddedince ailem tarafından resmen işkence gördüm maddi sıkıntı yüzünden
yaw ne ayrılması, millet yangına körükle gidiyor,,,Ayrıldığımda ne çalacak kapım nede bebeğe bakacak param olur.
Öyle gözüküyor.Bir soru da ben sordum bakalım cevap verecek miAilen zengin olduğu için mi evlendirdi seni ?
Başlık parası mı aldı aileniz eşinizden yoksa bu evden bir boğaz kesilir diye mi işkence gördünüz?
Ahh be kızım yokmuydu okulda güvendiğin bir hocan ?Para alınmadı Etraf çok kötüymüş babamın bi ayağı çukurdaymış ben okuyamazmışım halbuki çocuk gelişimi okuyordum lise bitimi için son 1 senem kalmıştı sınıftaki ilk 3 öğrenciden biriydim.
Anladım ama okutmamak için niye etrafı kötülemişler ki?Paramız yok evleneceksin seni okuman için değil az biraz bizi rahatlatman için yetiştirdik demişler. Üzüldüm yani aileden de destek yok eşiniz adam değil aldatılma ihtimaliniz çok yüksek bence.Arkadaşlarımız burda size çok güzel önerilerde bulunmuş doğumdan sonra cesaretiniz olur inşallah.Para alınmadı Etraf çok kötüymüş babamın bi ayağı çukurdaymış ben okuyamazmışım halbuki çocuk gelişimi okuyordum lise bitimi için son 1 senem kalmıştı sınıftaki ilk 3 öğrenciden biriydim.
Hamilelikle birlikte derken ? Anladığım kadarıyla hamile değilsiniz. Sakın böyle bir adamdan çocuk sahibi olmayın korunun. Bu kadınla kocanızın arasında bir şey var gibi gibi.
bu adam senle nasıl tanıştı, istemeden önce bir arkadaşlığınız oldumu, evlilikten önce ne kadar süre birbirinizi tanıdınız,, o kadına olan ilgisi dışında şana karşı ilgisi nasıl,, seni mutlu etmek için çabalıyor muPara alınmadı Etraf çok kötüymüş babamın bi ayağı çukurdaymış ben okuyamazmışım halbuki çocuk gelişimi okuyordum lise bitimi için son 1 senem kalmıştı sınıftaki ilk 3 öğrenciden biriydim.
Tabi canım otur oturduğun yerde konu sahibi,adamın nikahı sende zaten,döner dolaşır nefsini köreltir falan filan.yaw ne ayrılması, millet yangına körükle gidiyor,,,
Bu koca gibi şey ilk baştan böyle ise yani iş arkadaşı samimiyeti mevzusu varken ve sen huylanırken, ne diye böyle adama bebek doğurma kararı verdin ki.. Bebek konusunun evliliği sağlamlaştırmadığı göstergesinin canlı örneği gibisin..çocuk doğunca görürsün sen diyo
Eski komşularımız 3 ay sözlü 3 ay nişanlı kaldık mutlu etme çabası vardı ama o kadından konu açılınca kayboluveriyor
18 yaşında üstelik hamile bir kıza ortada nereye varacağı belli olmayan bir arkadaşlık varken hemen boşa kurtul demek kolay...Tabi canım otur oturduğun yerde konu sahibi,adamın nikahı sende zaten,döner dolaşır nefsini köreltir falan filan.
Ailen sana en büyük kötülüğü yapmış elin adamı da adam çıkmamış ya şuan bunları düşünme ben yazdıklarından kocama aşığım başka biri var üzülüyorum duygusundan çok , ortada kalma korkusu hissettim , bence hiç kıskanma evinde otur bebeğini doğur dua et Allah'a hayırlısını versin hakkında, duaların kabul olur inşallah. Bir de belki aralarında birşey yoktur yoksa oldukça fazla fırsatları olmuş bunun için hem kadının eşi Nasıl anlamaz ya da Nasıl bu duruma sessiz kalır inanılmazEski komşularımız 3 ay sözlü 3 ay nişanlı kaldık mutlu etme çabası vardı ama o kadından konu açılınca kayboluveriyor
Şu dakikadan sonra kendine yatırım yap. Okuluna devam etme şansın var mı? Dışardan bitirebilir misin? Üniversite şansın var mı? Kpss falan düşünebilir misin?
Kendini geliştirmek için ve ekonomik özgürlüğünü eline almak için ne gerekiyorsa yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?