Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

Evliliği reddedince ailem tarafından resmen işkence gördüm maddi sıkıntı yüzünden
Yazdım yazdım sildim,ağzımdan iyi şeyler çıkmadı.
Şu yazdığına çok üzüldüm.
Çok gençsin daha,doğumdan sonra biraz toparlanıp,hepsine resti çekemez misin?
Kendi ayakların üstünde duramaz mısın?
Hayatın ne getireceği belli olmaz,belki de güzel günler gelecek daha, sana dayatılan bu hayatı yaşamak zorunda mısın?

Başlık parası mı aldı aileniz eşinizden yoksa bu evden bir boğaz kesilir diye mi işkence gördünüz?

Para alınmadı Etraf çok kötüymüş babamın bi ayağı çukurdaymış ben okuyamazmışım halbuki çocuk gelişimi okuyordum lise bitimi için son 1 senem kalmıştı sınıftaki ilk 3 öğrenciden biriydim.

kadını uzaklaştırmak mı? :=) yanlış yöndesin
burada sorumlu oldugun kişi eşin, kadın değil
eşinden başka pek samımı olan yokmus iş yerınde? demek ki eşin potansıyel aldatıcı
kadından ışık görünce gerı cevırmemiş.

şaka gibi valla, benım evıme gelıp köşelere cekılıp konussalar ikisine birden dalardım
kocayı da boşardım. bu ne saçma sapan bi evlılık
bir de hamılesın.. hani bazı evlılıkler vardır en başından bellidir en sonu, işte sen de aynen böyle bir evlılıgın içindesin. o bazı kadınlardansın.
boşanmayacaksın belli, allah yardımcın olsun. bu kadını uzaklaştırırsın başka kadın çıkar
böyle yorar senı bu evlılık.

Ahh be kızım yokmuydu okulda güvendiğin bir hocan ?
Anlatsaydın durumunu keşke

Anladım ama okutmamak için niye etrafı kötülemişler ki?Paramız yok evleneceksin seni okuman için değil az biraz bizi rahatlatman için yetiştirdik demişler. Üzüldüm yani aileden de destek yok eşiniz adam değil aldatılma ihtimaliniz çok yüksek bence.Arkadaşlarımız burda size çok güzel önerilerde bulunmuş doğumdan sonra cesaretiniz olur inşallah.

Hamilelikle birlikte derken ? Anladığım kadarıyla hamile değilsiniz. Sakın böyle bir adamdan çocuk sahibi olmayın korunun. Bu kadınla kocanızın arasında bir şey var gibi gibi.

bu adam senle nasıl tanıştı, istemeden önce bir arkadaşlığınız oldumu, evlilikten önce ne kadar süre birbirinizi tanıdınız,, o kadına olan ilgisi dışında şana karşı ilgisi nasıl,, seni mutlu etmek için çabalıyor mu

çocuk doğunca görürsün sen diyo
Bu koca gibi şey ilk baştan böyle ise yani iş arkadaşı samimiyeti mevzusu varken ve sen huylanırken, ne diye böyle adama bebek doğurma kararı verdin ki.. Bebek konusunun evliliği sağlamlaştırmadığı göstergesinin canlı örneği gibisin..
O kadın gider başkası gelir..

Eski komşularımız 3 ay sözlü 3 ay nişanlı kaldık mutlu etme çabası vardı ama o kadından konu açılınca kayboluveriyor

Şu dakikadan sonra kendine yatırım yap. Okuluna devam etme şansın var mı? Dışardan bitirebilir misin? Üniversite şansın var mı? Kpss falan düşünebilir misin?
Kendini geliştirmek için ve ekonomik özgürlüğünü eline almak için ne gerekiyorsa yap.

Eski komşularımız 3 ay sözlü 3 ay nişanlı kaldık mutlu etme çabası vardı ama o kadından konu açılınca kayboluveriyor
Ailen sana en büyük kötülüğü yapmış elin adamı da adam çıkmamış ya şuan bunları düşünme ben yazdıklarından kocama aşığım başka biri var üzülüyorum duygusundan çok , ortada kalma korkusu hissettim , bence hiç kıskanma evinde otur bebeğini doğur dua et Allah'a hayırlısını versin hakkında, duaların kabul olur inşallah. Bir de belki aralarında birşey yoktur yoksa oldukça fazla fırsatları olmuş bunun için hem kadının eşi Nasıl anlamaz ya da Nasıl bu duruma sessiz kalır inanılmaz

Açıköğretimde 2 yıllık ilahiyat kazandım okul konusunda hiç bir konuda ayırmaz ama bu huyu beni yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…