Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

Şunu yapacaksin; işe gireceksin, okulunu bitireceksin, daha iyi bir iş bulacaksın. Sonra da adamı sallamayacaksın.

ben adamı savunmuyorum, üstelik ne sen ne ben nede şuan başkası bu adamın gerçekte nasıl bir kişiliği olduğunu bilemez, buradan bir kaç cümleyle anlatılan olaylardan bunu bilme şansımızda yok... bunu konu sahibinin kendi bilecek, bu adam nasıl biri diye...

benim konudan anladığım konu sahibi eşini kaybetmek istemiyor, içine korku düşmüş eşinin ilgisi tümden bu kadına kayacak, kendisini terk edecek diye,,, bense korkusu buysa özünde eşinden ayrılmak gibi düşüncesi yoksa, seviyorsa ve eşinden bu kadına olan arkadaşlığı hariç memnunsa,,, körükle ateşe gitmenin alamı olmadığını,,, işi zamana bırakmasını, korktuğu gibi olmayabileceğini yazdım,,, yoksa yıkıcı olmak kolay

Nasıl olsa lise mezunusun, mutlaka KPSS'ye gir, bu seneki olmazsa çalış bir sonrakinde gir, devlette bir işin olursa kocanda gitmenden korkar böyle şeyler yapamaz, yaparsa da gidersin zaten. İşin olması çok ama çok önemli.

Daha 1998 liyim demişsin ya senin adına çok ama çok üzüldüm

Kendinden 12 yaş küçük biriyle evlenen adama ne derler hanımefendi ?
Hele ki bu kişi daha yeni reşit oluyorsa ?
Bu adamın karakteri hakkında durum size bir ip ucu veriyor mu bilmem bana veriyor
Ne olacak ki canım, amaaaan kadınla biraz düşsün kalksın sana dönsün diyorsunuz resmen .

Canm malesef böyle bi evliliğe bulastın üstüne birde bunları görmek içler acısı.. Aranızda büyük bi yas farkı var bunubüstesinden gelmen tamamen senin olgunluğun ve zekanla alakalı bi durum.. Bi kere bastaki yanlış senin kendini kapıcı kızı diye küçğmsemendir.. Olgunluğun mantığın ve kendine olan güvenin verdiği asalet ile eşinle her konuda konusabilir ve cevabını alabilirsin bu tamamen sana baglı.. Benim esimde benden büyük ama ben ondan daha olgun oldugumu düşünüyorum...

Şu cümleden sonra bişey demiyorum.
Anlatamıyorum iyi akşamlar.

12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz

Siz konuyu nereye çekiyosunuz farkındamısınız

Canm insanlar bunu düşünüp bu niyetle söylemiyorlar ve bu dünyaya onun kadar temiz mübarek bir insan daha gelmeyeceği için hiçkimse O'nunla kıyaslanamaz...

Ooooo kaka Random Access
Çok yerinde bir örnek olmuş gerçekten .
Ne de olsa erkekler peygamber ümmeti , her birisi pür-ü pak .
Kalpleri peeeek teemiz , zaten 4 nikah hakları var.
Sizinle ikili konuşmaya bir daha girmeyeceğim , son derece gereksiz.
Bakış açınız için de verdiğiniz çok olgun öğütler(!) için de utandım.

Siz konuyu nereye çekiyosunuz farkındamısınız
ben çekmiyorum millet, sırf 18 yaşında biri ile evlendi diye birini ahlaksız ilan etmeye çalışıyor,,, neden konu sahibinin bahsettiği adamı karaktersiz ilan etmek için olmadık şeylere sığınmanın anlamı yok... oturduğunuz yerden hemde hiç tanımadan şerefsiz ilan etmek ne kadar doğru,, konu sahibinin ayırlmaya boşanmaya itmek hemde emin olmadan ne kadar doğru,, bu kızın yaşayacağı zorluklarda burada yorum yapanlar mı sahip çıkacak, destek verecek...

Benimde eşim bende 13 yal büyük hiç böyle düşünmemiştim :)

Tabii hamilesin bide hormonlarda uslu durmaz...
Ne desem bilemedim uzmek istemem seni ama yaş farkiniz fazla senin ustunde hakimiyet kurmus sözunu geciriyo sesini kes otur diyo gibi bi tavir sezdim

Kadina gelincee normal bi durum degil şuphe dolu....abartarak anlatmiyosan eger hos bi durumla karsilasmayabilirsin...

Allah yardmcin olsun gebelik zor bi sürec zaten bide boyle bi koca...
Ailende hata sende degil ayrica...kucuk ve tecrubesizsin umarm kocan duzelir kiymetini bilir...¿

erkeklerin yüzde 90 eşlerinden başka kadınlara ilgi duyuyor ,
Tespite gel...

aynı işyerinde çalışan kadın ve erkek arasında ilgi alaka gelişebiliyor..
Eşim aynı işyerinde aynı odada bir kadın ile beraber çalışıyor. Kaç senedir hemde. Gelişmez efendim. Şu tespitteki Erkeklerin yüzde doksanı eğer hayvansa ilgi alaka duyar hamile eşini üzer. Artık bazı salakça şeyleri normalleştirmeyin. İlgi alaka duymaz, efendi olan duymaz. İş arkadaşım der oturur işini yapar. Eşime sormuştum erkek mi tercih ederdin kadın mı diye. Çünkü ikisiyle de tecrübesi oldu arkadaşlık manasında. Kadın tercih ederim demişti. Çünkü insan kendini salmıyor koruyor
Daha saygılı ve seviyeli oluyor iş yaparken demişti ortam. Siz tespit yapmayın bırakın işin ehli olanlar tespit yapsın.

Benimde eşim bende 13 yal büyük hiç böyle düşünmemiştim :)
Aynen canm benm eşimde büyük ama böyle bi genelleme yapıp kesin konusulması cok saçma... Hatta ben eşimin büyük olusunun cok büyük avantajlarını görüyorum.. Eşim bilinçli mantıklı bi insan ve her konuda bilgisi tecrübesi var bana a dan z ye her konuda fikir verir yol gösterir.. Bütün yükü üzerimden alır.. Her zaman sag kolumdur kıyafetten yemeğe kadar fikirleri var sagolsun.. Herseyin en iyisin bana yapmaya calisir.. Daha bi sürü avantajları var.. Genç olup hiçbirsey bilmeyen biriyle hengameye gireceğime bu daha iyi.. Tabiki konu sahibini kasdetmiyorum.. Genelleme yapılmasını sacma buluyorum...

Ayrıldığımda ne çalacak kapım nede bebeğe bakacak param olur.
Bu kadar küçük yaşta madem aile baskısıyla evlendin. . Peki niye bebek yapıyorsun?? Hic mi korunma diye bisey bilmiyorsun insan korunur azıcık büyüp, ayaklanmak için. Kendine bakabilirdin ayrılınca ama şimdi mecbursun kocana.. ve malesef kocanda ona mecbur olduğunu biliyor ve bu ona sana istediği gibi davranma durumunu yaratiyor..

Canm kızcagzı yadırgamayalım gercekten kücük. . Ben daha bi sene önceki halimi beğenmiyorum.. Ki ben kesinlkle yasıtlarım gibi değilken...Gercekten erken hayata atılmıs

Konu sahibinin anlattığına istinaden bu yorumlar geliyor ve evet bencede kocası tam bir şeref yoksunu .
Eşi hamile ama onun aklı nerede ...
Siz de bu adamın nesini savunuyosunuz anlayamadım
Konu sahibi kır dizini otur düzelir geçer erkektir yapar yarın sana döner mi diyelim
Kocasıyla iş arkadaşı niyeti bozmuş belliki
olan konu sahibiyle karnındaki meleğe oluyor ...
Bu kız kendini sağlama almalı tek diyeceğim budur !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…