- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
ben adamı savunmuyorum, üstelik ne sen ne ben nede şuan başkası bu adamın gerçekte nasıl bir kişiliği olduğunu bilemez, buradan bir kaç cümleyle anlatılan olaylardan bunu bilme şansımızda yok... bunu konu sahibinin kendi bilecek, bu adam nasıl biri diye...Bak güzel kardeşim,kimse dört dörtlük değil,ama şöyle adamları da savunup her erkek böyle,aman ayrılma,düzelir mantığını benim algılamam imkansız.
.Buna sadece iş arkadaşlığı denmez ve hala sen diyorsunki,adam düzelir,düzelmesin ya şu yaptıklarından sonra düzelmesin bence.Gencecik kızla evlenmesini biliyo,
Kendinden 12 yaş küçük biriyle evlenen adama ne derler hanımefendi ?ben adamı savunmuyorum, üstelik ne sen ne ben nede şuan başkası bu adamın gerçekte nasıl bir kişiliği olduğunu bilemez, buradan bir kaç cümleyle anlatılan olaylardan bunu bilme şansımızda yok... bunu konu sahibinin kendi bilecek, bu adam nasıl biri diye...
benim konudan anladığım konu sahibi eşini kaybetmek istemiyor, içine korku düşmüş eşinin ilgisi tümden bu kadına kayacak, kendisini terk edecek diye,,, bense korkusu buysa özünde eşinden ayrılmak gibi düşüncesi yoksa, seviyorsa ve eşinden bu kadına olan arkadaşlığı hariç memnunsa,,, körükle ateşe gitmenin alamı olmadığını,,, işi zamana bırakmasını, korktuğu gibi olmayabileceğini yazdım,,, yoksa yıkıcı olmak kolay
Canm malesef böyle bi evliliğe bulastın üstüne birde bunları görmek içler acısı.. Aranızda büyük bi yas farkı var bunubüstesinden gelmen tamamen senin olgunluğun ve zekanla alakalı bi durum.. Bi kere bastaki yanlış senin kendini kapıcı kızı diye küçğmsemendir.. Olgunluğun mantığın ve kendine olan güvenin verdiği asalet ile eşinle her konuda konusabilir ve cevabını alabilirsin bu tamamen sana baglı.. Benim esimde benden büyük ama ben ondan daha olgun oldugumu düşünüyorum...Ikisi daha önce aynı iş yerindelerdi orada bayan çalışan çok olmasına rağmen kadın sürekli kocamla takılıyordu bunun yanlış olduğunu kocamaa söyleyince bana fesat diyordu . kalabalık düğün davet vb.Yerlerde ikiside eşlerinden ayrılıp biköşede konuşuyorlar sonra eşimi zorla yanıma getiriyodum o kadında geliyordu ve kendi kocasını kötüleyip benim kocamı övüyodu. iş yerindeki hiçbir erkek bu kadınla bu kadar samimi değil ben eşime sen neden böyle samimisin deyince işe ilk başladığımda çok yardım etti diyordu sakın fesatlaşma diyordu onun için yüzlerce kez kalbimi kırdı kocam bi erkekle el sıkışmama bile kızarken kendi bu kadınla yakın oturmalar vedalaşırken şapır şupur öpüşüp sarılmalar o kadın kocası ben ve kocam otururken sürekli iş yerlerinde başlarına gelen olaylar iş ziyaretlerinde yaşadıkları olayları anlatıyorlar filan neyse eşimin başka yere tayini çıktı ama hala her öğle arası uzun telefon konuşmaları erken mesai bitiminde buluşmalar felan devam ediyo üstelik son zamanlarda facebook üzerinden sıkı takibe başladı arama geçmişini mesajlarını siliyor sadece mrb nasılsın bölümleri kalıyor hatta geçenlerde yine buluşmuşlar benden saklamış tesadüfen ağzından kaçırdı zaten benle yalnız vakit geçirmemeye başladı geceleri ben uyuduktan sonra yatağa geliyor tam bir ama kuzusuydu zaten bide bunu çıkardı başıma öyle dert anlatacak sosyal çevremde yok eşim 30 ben 18 o kadın 32 yaşlarında bu kadını tamamen nasıl sildircem bilmiyorum kadın evli 3 çocuğu var ama bize gelirken dekolte giyinmektende geri kalmıyor benim evimde bile benden gizli konuşuyorlar kocasıda karışmıyo nolacaksa artık bilmiyorum ... nasıl kurtulsam bu kadından ben resmen paronayak oldum kocasıda hiç karışmıyo belli hepsi iyi zengin ailelerden geliyo benim annem babam kapıcı napıcam bilmiyorum tek çarem dua etmek başka bişey gelmiyor hamilelik ile birlikte tamamen benden soğuyacak gibime geliyor ufak laf bile desem 2-3 konuşmuyor annesine anlattım bu samimiyeti yok sen yanlış anlıyon diyo nolacak acaba sonum beni ana evine götürür herhalde kavgalarda çocuk doğunca görürsün sen diyo nolur dua edin bu kadın def olsun başımızda
Şu cümleden sonra bişey demiyorum.ben adamı savunmuyorum, üstelik ne sen ne ben nede şuan başkası bu adamın gerçekte nasıl bir kişiliği olduğunu bilemez, buradan bir kaç cümleyle anlatılan olaylardan bunu bilme şansımızda yok... bunu konu sahibinin kendi bilecek, bu adam nasıl biri diye...
benim konudan anladığım konu sahibi eşini kaybetmek istemiyor, içine korku düşmüş eşinin ilgisi tümden bu kadına kayacak, kendisini terk edecek diye,,, bense korkusu buysa özünde eşinden ayrılmak gibi düşüncesi yoksa, seviyorsa ve eşinden bu kadına olan arkadaşlığı hariç memnunsa,,, körükle ateşe gitmenin alamı olmadığını,,, işi zamana bırakmasını, korktuğu gibi olmayabileceğini yazdım,,, yoksa yıkıcı olmak kolay
12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuzKendinden 12 yaş küçük biriyle evlenen adama ne derler hanımefendi ?
Hele ki bu kişi daha yeni reşit oluyorsa ?
Bu adamın karakteri hakkında durum size bir ip ucu veriyor mu bilmem bana veriyor
Ne olacak ki canım, amaaaan kadınla biraz düşsün kalksın sana dönsün diyorsunuz resmen .
Siz konuyu nereye çekiyosunuz farkındamısınız12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz
Canm insanlar bunu düşünüp bu niyetle söylemiyorlar ve bu dünyaya onun kadar temiz mübarek bir insan daha gelmeyeceği için hiçkimse O'nunla kıyaslanamaz...12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz
Ooooo kaka Random Access12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz
ben çekmiyorum millet, sırf 18 yaşında biri ile evlendi diye birini ahlaksız ilan etmeye çalışıyor,,, neden konu sahibinin bahsettiği adamı karaktersiz ilan etmek için olmadık şeylere sığınmanın anlamı yok... oturduğunuz yerden hemde hiç tanımadan şerefsiz ilan etmek ne kadar doğru,, konu sahibinin ayırlmaya boşanmaya itmek hemde emin olmadan ne kadar doğru,, bu kızın yaşayacağı zorluklarda burada yorum yapanlar mı sahip çıkacak, destek verecek...Siz konuyu nereye çekiyosunuz farkındamısınız
Benimde eşim bende 13 yal büyük hiç böyle düşünmemiştim :)Kendinden 12 yaş küçük biriyle evlenen adama ne derler hanımefendi ?
Hele ki bu kişi daha yeni reşit oluyorsa ?
Bu adamın karakteri hakkında durum size bir ip ucu veriyor mu bilmem bana veriyor
Ne olacak ki canım, amaaaan kadınla biraz düşsün kalksın sana dönsün diyorsunuz resmen .
Tabii hamilesin bide hormonlarda uslu durmaz...Ikisi daha önce aynı iş yerindelerdi orada bayan çalışan çok olmasına rağmen kadın sürekli kocamla takılıyordu bunun yanlış olduğunu kocamaa söyleyince bana fesat diyordu . kalabalık düğün davet vb.Yerlerde ikiside eşlerinden ayrılıp biköşede konuşuyorlar sonra eşimi zorla yanıma getiriyodum o kadında geliyordu ve kendi kocasını kötüleyip benim kocamı övüyodu. iş yerindeki hiçbir erkek bu kadınla bu kadar samimi değil ben eşime sen neden böyle samimisin deyince işe ilk başladığımda çok yardım etti diyordu sakın fesatlaşma diyordu onun için yüzlerce kez kalbimi kırdı kocam bi erkekle el sıkışmama bile kızarken kendi bu kadınla yakın oturmalar vedalaşırken şapır şupur öpüşüp sarılmalar o kadın kocası ben ve kocam otururken sürekli iş yerlerinde başlarına gelen olaylar iş ziyaretlerinde yaşadıkları olayları anlatıyorlar filan neyse eşimin başka yere tayini çıktı ama hala her öğle arası uzun telefon konuşmaları erken mesai bitiminde buluşmalar felan devam ediyo üstelik son zamanlarda facebook üzerinden sıkı takibe başladı arama geçmişini mesajlarını siliyor sadece mrb nasılsın bölümleri kalıyor hatta geçenlerde yine buluşmuşlar benden saklamış tesadüfen ağzından kaçırdı zaten benle yalnız vakit geçirmemeye başladı geceleri ben uyuduktan sonra yatağa geliyor tam bir ama kuzusuydu zaten bide bunu çıkardı başıma öyle dert anlatacak sosyal çevremde yok eşim 30 ben 18 o kadın 32 yaşlarında bu kadını tamamen nasıl sildircem bilmiyorum kadın evli 3 çocuğu var ama bize gelirken dekolte giyinmektende geri kalmıyor benim evimde bile benden gizli konuşuyorlar kocasıda karışmıyo nolacaksa artık bilmiyorum ... nasıl kurtulsam bu kadından ben resmen paronayak oldum kocasıda hiç karışmıyo belli hepsi iyi zengin ailelerden geliyo benim annem babam kapıcı napıcam bilmiyorum tek çarem dua etmek başka bişey gelmiyor hamilelik ile birlikte tamamen benden soğuyacak gibime geliyor ufak laf bile desem 2-3 konuşmuyor annesine anlattım bu samimiyeti yok sen yanlış anlıyon diyo nolacak acaba sonum beni ana evine götürür herhalde kavgalarda çocuk doğunca görürsün sen diyo nolur dua edin bu kadın def olsun başımızda
Tespite gel...erkeklerin yüzde 90 eşlerinden başka kadınlara ilgi duyuyor ,
Eşim aynı işyerinde aynı odada bir kadın ile beraber çalışıyor. Kaç senedir hemde. Gelişmez efendim. Şu tespitteki Erkeklerin yüzde doksanı eğer hayvansa ilgi alaka duyar hamile eşini üzer. Artık bazı salakça şeyleri normalleştirmeyin. İlgi alaka duymaz, efendi olan duymaz. İş arkadaşım der oturur işini yapar. Eşime sormuştum erkek mi tercih ederdin kadın mı diye. Çünkü ikisiyle de tecrübesi oldu arkadaşlık manasında. Kadın tercih ederim demişti. Çünkü insan kendini salmıyor koruyoraynı işyerinde çalışan kadın ve erkek arasında ilgi alaka gelişebiliyor..
Aynen canm benm eşimde büyük ama böyle bi genelleme yapıp kesin konusulması cok saçma... Hatta ben eşimin büyük olusunun cok büyük avantajlarını görüyorum.. Eşim bilinçli mantıklı bi insan ve her konuda bilgisi tecrübesi var bana a dan z ye her konuda fikir verir yol gösterir.. Bütün yükü üzerimden alır.. Her zaman sag kolumdur kıyafetten yemeğe kadar fikirleri var sagolsun.. Herseyin en iyisin bana yapmaya calisir.. Daha bi sürü avantajları var.. Genç olup hiçbirsey bilmeyen biriyle hengameye gireceğime bu daha iyi.. Tabiki konu sahibini kasdetmiyorum.. Genelleme yapılmasını sacma buluyorum...Benimde eşim bende 13 yal büyük hiç böyle düşünmemiştim :)
Bu kadar küçük yaşta madem aile baskısıyla evlendin. . Peki niye bebek yapıyorsun?? Hic mi korunma diye bisey bilmiyorsun insan korunur azıcık büyüp, ayaklanmak için. Kendine bakabilirdin ayrılınca ama şimdi mecbursun kocana.. ve malesef kocanda ona mecbur olduğunu biliyor ve bu ona sana istediği gibi davranma durumunu yaratiyor..Ayrıldığımda ne çalacak kapım nede bebeğe bakacak param olur.
Canm kızcagzı yadırgamayalım gercekten kücük. . Ben daha bi sene önceki halimi beğenmiyorum.. Ki ben kesinlkle yasıtlarım gibi değilken...Gercekten erken hayata atılmısBu kadar küçük yaşta madem aile baskısıyla evlendin. . Peki niye bebek yapıyorsun?? Hic mi korunma diye bisey bilmiyorsun insan korunur azıcık büyüp, ayaklanmak için. Kendine bakabilirdin ayrılınca ama şimdi mecbursun kocana.. ve malesef kocanda ona mecbur olduğunu biliyor ve bu ona sana istediği gibi davranma durumunu yaratiyor..
Konu sahibinin anlattığına istinaden bu yorumlar geliyor ve evet bencede kocası tam bir şeref yoksunu .ben çekmiyorum millet, sırf 18 yaşında biri ile evlendi diye birini ahlaksız ilan etmeye çalışıyor,,, neden konu sahibinin bahsettiği adamı karaktersiz ilan etmek için olmadık şeylere sığınmanın anlamı yok... oturduğunuz yerden hemde hiç tanımadan şerefsiz ilan etmek ne kadar doğru,, konu sahibinin ayırlmaya boşanmaya itmek hemde emin olmadan ne kadar doğru,, bu kızın yaşayacağı zorluklarda burada yorum yapanlar mı sahip çıkacak, destek verecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?