Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

ailenin böyle bir hata yapıp seni okutmayıp ve evlendırmesıne cok uzuldum .sende cahilsin yaşın çok ufak hamıle kalmssn bılee off ooo aılene varyaa agır konusasım gelıyor ama neyse

Işte oda bi ayrı ya ben kadar kurcalayıp takmıyo yada normal geliyor anlamadım bu adamıda

Açıköğretimde 2 yıllık ilahiyat kazandım okul konusunda hiç bir konuda ayırmaz ama bu huyu beni yıpratıyor

Bakın malesef bu evlilikte bir söz hakkınız varmış gibi gelmedi bana. Daha size başka erkeklerle el sıkışma yasağı varken o bir kadını öpmekte beis görmüyor. Siz buna müdahale edemiyorsunuz. Eşinizin sizin fikirlerinize, duygularınıza çok saygı duyduğunu düşünmüyorum. Benim bütün önerilerim sizi bir noktaya getirmek için. Eşinize mecbur olursanız sizi daha çok ezecektir. En azından hayatta alternatiflerinizin olduğunu bilmek hem size güç verir hem eşinize uyarı. O yüzden okulunuzu bitirin. İşinizi elinize alın ve lütfen 2. çocuk için biraz ara verin.
Şu an 4-5 yaş daha büyük, mesleği elinde bir kadın olsaydınız size vereceğim öğütle rfarklı olurdu. Ama evliliğinizde bütün ipler eşinizde. Önce bir denge oturtmanız lazım.

babanız yaşındaki pedofillerle evlenirseniz olacağı bu muhtemelen sevgililer
bence para biriktirin
kendinize çalışın
onları boşverin
nasıl kurtulursinuz o tarz şeyler araştırın bence

Açıköğretimde 2 yıllık ilahiyat kazandım okul konusunda hiç bir konuda ayırmaz ama bu huyu beni yıpratıyor

Yalan kokusu alıyorum senden.
Okulu bitirmene bir yıl kala evlendin. Lise bitirmeden üniversite kazandın öyle mi? Açıktan bitirdim falan deme ne yaşın ne zaman aralığı tutmuyor. Mune bi el atıver.

Işte oda bi ayrı ya ben kadar kurcalayıp takmıyo yada normal geliyor anlamadım bu adamıda
aynı işyerinde yada aynı ortamda çalışan kadın ve erkekler arasında bir samimiyet arkadaşlık gelişebilir, bunu illa cinsel bir beğeniye yormanın anlamı yok,,, siz belkide hamile olmanız sebebi ile çok hassassınızdır.

Kesinlikle katılıyorum. Eşlerinin iş arkadaşlarını kıskanan konularda da hep bu yönde yorum yaparım. Ama bir adam evdeki karısının erkeklerle tokalaşmasına bile müsade etmiyorsa kendi de hareketlerinde ölçülü olacak. Karısı el bile sıkışamıyorsa o da iş arkadaşı ile yanaktan falan öpüşemez. Evdeki eşlerine her şeyi yasaklarken kendisi kakara kikiri olan erkeklerden nefret ediyorum.

18 yaşında üstelik hamile bir kıza ortada nereye varacağı belli olmayan bir arkadaşlık varken hemen boşa kurtul demek kolay...
Bir, hemen boşan kurtul diye bi yorum yazmadım.
İki,doğumdan sonra toparlanıp böyle birşey yapamaz mısın diye sordum..
Üç,farzedelim ki boşan kurtul dedim,şu bulunduğu durumda, (ailesi baskıyla evlendirmiş,okulu bile yarıda kalmış bir genç kız,hatta çocuk,yaşının nerdeyse iki katı yaşında kocası olacak adam,alem peşinde, yaptıklarını kabul etmeyip,üstüne yenilerini ekleyip birde,sen doğur bak görürsün diye de tehdit ediyor) ayrılması daha iyi tabiki.
Ha bir de sizin öneriniz var,neydi du bakim,kocan gezsin o kadınla falan filan nefsine hakim olamıyor,kendisi kendiliğinden vazgececek miydi öyle bişey..
Şu yorumunuzu tekrar okuyunca düşündüm de, aslında boşuna yazdım sanırım hepsini..Anlayana..

Bende buna takıldım..

Bakın yalanla filan için olmaz 2014-2015 eğitim öğretim yılında 11. Sınıfta idim okul bitti yeni sene için açığa geçtim 2015 ekimde düğün oldu ben bu sene yani liseden mezun oldum (2015-2016) bu seneki ygs ye girdim orayı tutturdum hesaplayın ışte 1998 doğumluyum ve neden buraya böyle sahte konu açayım makyaj miyim ben

Kocanıda anasınıda ıslak odunla dövmek lazım !
O kadın zaten niyeti bozmuş ta ya onun midesi geniş kocasına ne demeli !
Bi de 3 çocuk arada
Ya sen nasıl bi cehennem içindesin
Üstelik hamilesin
Bebeğini sağ salim kucağına al sonrada kendini garantiye almaya bak
Herşey ortada çünkü

ben temelde sana itiraz etmiyorum... ama insan dediğin varlık dört dörtlük değil.. zaafları var. eksik kaldığı noktalar var... erkeklerin yüzde 90 eşlerinden başka kadınlara ilgi duyuyor , kimse boşuna kendini kandırmasın, kimi bunu açık açık belli ediyor, kimisi belli etmiyor... aynı işyerinde çalışan kadın ve erkek arasında ilgi alaka gelişebiliyor.. ama bu samimiyet illa bir ayrılığa yada cinselliğe kadar gidecek diye bir şey yok,,, ha bana sorarsan bu adam bence çok iyi biri değil,, şuan ilgiye ihtiyacı olan, üstelik hamile bir eşi varken, birşeyleri yanlış yapıyor,,,

Çıkmam lazm ama son bir şey söylemek istiyorum. Kadınla erkek arkadaş olabilir. Belli bir samimiyetleri olabilir. Ama karısına tokalaşmayı yasaklayan kafadaki bir adamla herhangi bir kadın arkadaş olamaz. Çünkü o adamlar kadına sadece arkadaş gözüyle bakamazlar.

Sizin gibi kadınlar ne kadar çoğaldı bu aralar bu sitede. Hemcinslerimden utanıyorum.

Sizin gibi kadınlar ne kadar çoğaldı bu aralar bu sitede. Hemcinslerimden utanıyorum.
neyimden utandın anlamadım, üstelik bu genç kız ki bence çocuk yaşta daha daha neyin doğru neyin tam yanlış olduğunu anlayabilecek olgunluk, tecrübe ve yaşta değil... üstelik hamile,, üstelik konu sahibii eşinden ayrılmak falan istemiyor, bu kadının eşini ayartıp, kendisinden çalmasından korktuğunu ifade etmiş,, ben bu kadını eşimin hayatından nasıl çıkartabilirim diye akıl danışmış,,, sizse bu adamdan bir cacık olmaz, seni aldatıyor, kurtul git diyorsunuz,, sanki adamı çözdünüz, bir kaç cümledeki davranışa bakarak adamın kişiliğini hemen çözdünüz,,

Bak güzel kardeşim,kimse dört dörtlük değil,ama şöyle adamları da savunup her erkek böyle,aman ayrılma,düzelir mantığını benim algılamam imkansız.
Baksana konu sahibi 18 yaşında daha çocuk,adam 30(otuz) yaşında,hani böyle tecrübeli cinsten belli,yani iş arkadaşıyla köşelerde fikirdeşiyo,sürekli samimi haller,iş gereği uzak yerlere ayrılmışlar hala mesajlaşmalar konuşmalar tam gaz,gizlice buluşmalar.Buna sadece iş arkadaşlığı denmez ve hala sen diyorsunki,adam düzelir,düzelmesin ya şu yaptıklarından sonra düzelmesin bence.Gencecik kızla evlenmesini biliyo,O'nun geleceğini çalmasını da biliyo,ozman bi zahmet adam gibi dursaydı,yazık değil mi şu hale bak,sinirlerim bozuldu resmen.

Ben de 17 yaşlarındayken,böyle çok zengin bir yerden otuz yaşında bir talip çıkmıştı,çok kızmıştım,parası yaş farkını kapatıyo falan zannediyolar heralde diye..

Son düzenleme:
18 yaşında aceleniz neydi evlendiniz :/
Belli ki bu adamı iyice tanıyamamışsınız
Bir de bebek yapmışsınız.
Büyük bir ihtimalle ilişkileri var .
Nasıl kadını sildiricem demişsin .. Sildiremezsin...
Kadın seni sildirir.

Son düzenleme:

Mesele bu konu değil ki, sizin düşünce yapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…