- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
Ailen sana en büyük kötülüğü yapmış elin adamı da adam çıkmamış ya şuan bunları düşünme ben yazdıklarından kocama aşığım başka biri var üzülüyorum duygusundan çok , ortada kalma korkusu hissettim , bence hiç kıskanma evinde otur bebeğini doğur dua et Allah'a hayırlısını versin hakkında, duaların kabul olur inşallah. Bir de belki aralarında birşey yoktur yoksa oldukça fazla fırsatları olmuş bunun için hem kadının eşi Nasıl anlamaz ya da Nasıl bu duruma sessiz kalır inanılmaz
Açıköğretimde 2 yıllık ilahiyat kazandım okul konusunda hiç bir konuda ayırmaz ama bu huyu beni yıpratıyor
Açıköğretimde 2 yıllık ilahiyat kazandım okul konusunda hiç bir konuda ayırmaz ama bu huyu beni yıpratıyor
aynı işyerinde yada aynı ortamda çalışan kadın ve erkekler arasında bir samimiyet arkadaşlık gelişebilir, bunu illa cinsel bir beğeniye yormanın anlamı yok,,, siz belkide hamile olmanız sebebi ile çok hassassınızdır.Işte oda bi ayrı ya ben kadar kurcalayıp takmıyo yada normal geliyor anlamadım bu adamıda
Yalan kokusu alıyorum senden.
Okulu bitirmene bir yıl kala evlendin. Lise bitirmeden üniversite kazandın öyle mi? Açıktan bitirdim falan deme ne yaşın ne zaman aralığı tutmuyor.Mune bi el atıver.
aynı işyerinde yada aynı ortamda çalışan kadın ve erkekler arasında bir samimiyet arkadaşlık gelişebilir, bunu illa cinsel bir beğeniye yormanın anlamı yok,,, siz belkide hamile olmanız sebebi ile çok hassassınızdır.
Bir, hemen boşan kurtul diye bi yorum yazmadım.18 yaşında üstelik hamile bir kıza ortada nereye varacağı belli olmayan bir arkadaşlık varken hemen boşa kurtul demek kolay...
Bende buna takıldım..
ben temelde sana itiraz etmiyorum... ama insan dediğin varlık dört dörtlük değil.. zaafları var. eksik kaldığı noktalar var... erkeklerin yüzde 90 eşlerinden başka kadınlara ilgi duyuyor , kimse boşuna kendini kandırmasın, kimi bunu açık açık belli ediyor, kimisi belli etmiyor... aynı işyerinde çalışan kadın ve erkek arasında ilgi alaka gelişebiliyor.. ama bu samimiyet illa bir ayrılığa yada cinselliğe kadar gidecek diye bir şey yok,,, ha bana sorarsan bu adam bence çok iyi biri değil,, şuan ilgiye ihtiyacı olan, üstelik hamile bir eşi varken, birşeyleri yanlış yapıyor,,,Bir, hemen boşan kurtul diye bi yorum yazmadım.
İki,doğumdan sonra toparlanıp böyle birşey yapamaz mısın diye sordum..
Üç,farzedelim ki boşan kurtul dedim,şu bulunduğu durumda, (ailesi baskıyla evlendirmiş,okulu bile yarıda kalmış bir genç kız,hatta çocuk,yaşının nerdeyse iki katı yaşında kocası olacak adam,alem peşinde, yaptıklarını kabul etmeyip,üstüne yenilerini ekleyip birde,sen doğur bak görürsün diye de tehdit ediyor) ayrılması daha iyi tabiki.
Ha bir de sizin öneriniz var,neydi du bakim,kocan gezsin o kadınla falan filan nefsine hakim olamıyor,kendisi kendiliğinden vazgececek miydi öyle bişey..
Şu yorumunuzu tekrar okuyunca düşündüm de, aslında boşuna yazdım sanırım hepsini..Anlayana..
ben temelde sana itiraz etmiyorum... ama insan dediğin varlık dört dörtlük değil.. zaafları var. eksik kaldığı noktalar var... erkeklerin yüzde 90 eşlerinden başka kadınlara ilgi duyuyor , kimse boşuna kendini kandırmasın, kimi bunu açık açık belli ediyor, kimisi belli etmiyor... aynı işyerinde çalışan kadın ve erkek arasında ilgi alaka gelişebiliyor.. ama bu samimiyet illa bir ayrılığa yada cinselliğe kadar gidecek diye bir şey yok,,, ha bana sorarsan bu adam bence çok iyi biri değil,, şuan ilgiye ihtiyacı olan, üstelik hamile bir eşi varken, birşeyleri yanlış yapıyor,,,
neyimden utandın anlamadım, üstelik bu genç kız ki bence çocuk yaşta daha daha neyin doğru neyin tam yanlış olduğunu anlayabilecek olgunluk, tecrübe ve yaşta değil... üstelik hamile,, üstelik konu sahibii eşinden ayrılmak falan istemiyor, bu kadının eşini ayartıp, kendisinden çalmasından korktuğunu ifade etmiş,, ben bu kadını eşimin hayatından nasıl çıkartabilirim diye akıl danışmış,,, sizse bu adamdan bir cacık olmaz, seni aldatıyor, kurtul git diyorsunuz,, sanki adamı çözdünüz, bir kaç cümledeki davranışa bakarak adamın kişiliğini hemen çözdünüz,,Sizin gibi kadınlar ne kadar çoğaldı bu aralar bu sitede. Hemcinslerimden utanıyorum.
Bak güzel kardeşim,kimse dört dörtlük değil,ama şöyle adamları da savunup her erkek böyle,aman ayrılma,düzelir mantığını benim algılamam imkansız.ben temelde sana itiraz etmiyorum... ama insan dediğin varlık dört dörtlük değil.. zaafları var. eksik kaldığı noktalar var... erkeklerin yüzde 90 eşlerinden başka kadınlara ilgi duyuyor , kimse boşuna kendini kandırmasın, kimi bunu açık açık belli ediyor, kimisi belli etmiyor... aynı işyerinde çalışan kadın ve erkek arasında ilgi alaka gelişebiliyor.. ama bu samimiyet illa bir ayrılığa yada cinselliğe kadar gidecek diye bir şey yok,,, ha bana sorarsan bu adam bence çok iyi biri değil,, şuan ilgiye ihtiyacı olan, üstelik hamile bir eşi varken, birşeyleri yanlış yapıyor,,,
neyimden utandın anlamadım, üstelik bu genç kız ki bence çocuk yaşta daha daha neyin doğru neyin tam yanlış olduğunu anlayabilecek olgunluk, tecrübe ve yaşta değil... üstelik hamile,, üstelik konu sahibii eşinden ayrılmak falan istemiyor, bu kadının eşini ayartıp, kendisinden çalmasından korktuğunu ifade etmiş,, ben bu kadını eşimin hayatından nasıl çıkartabilirim diye akıl danışmış,,, sizse bu adamdan bir cacık olmaz, seni aldatıyor, kurtul git diyorsunuz,, sanki adamı çözdünüz, bir kaç cümledeki davranışa bakarak adamın kişiliğini hemen çözdünüz,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?