• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın kalbini kırdım nasıl gönlünü alabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi crn12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

crn12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
17
-30
86
31
ben bir halt yedim ki sormayın gitsin. 3 gün önce gece annemlerden dönüyorduk 2 yaşında bir oğlumuz var bütün gün çok yormuştu beni gündüz uykusunu da uyumadı iyice yormuştu beni yorulunca çok gergin sinirli bir insan oluyorum. eşim geldi bizi aldı annemlerden yolda giderken çocuğu uyutma eve çıkarken uyanır sonra uyumaz dedi ama yavrum dayanamadı uyudu kucağımda. eve çıkarken kollarım koptu zaten yorgunum eşimde acele etti kapıyı açarken anahtarın sesine uyandı bizimki. uyanınca da bir daha uyumayan bir çocuk o yorgunluğun üzerine kriz geçirdim resmen ve eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle geldi ''madem o kadar beceriksizim daha becerikli birini bulsaydın.'' dedi. eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz nasıl o laflar çıktı ağzımdan bilmiyorum şimdi benimle konuşmuyor eve her zamankinden geç geliyor yanımda uyumuyor bir şey diyorum cevap vermiyor ne yapacağım bilmiyorum akıl verir misiniz?

uyku sersemi bir sey de diyemiyor 😂😂
Bikac kere ciddi kavgamız olmuştur onda da gidip sarilirim baştan tepki vermese de uyuduktan sonra ahtapot gibi sarılir, bir keresinde de sabah kalkmış bu numarayı hep yiyorum diye kendi kendine söyleniyordu kabullendi artık 😂😂
Allah çözülmez dert vermesin 😊

hayır işteyken. eve çok geç geliyor artık sabahta ben uyanmadan gidiyor. yüzümü görmek istemiyor galiba.

Biraz zamana ihtiyacı var bence. Bu süreçte biraz üstüne düşmeniz lazım. Sevdiği yemekleri yapabilirsiniz, özellikle uzun zamandır yemediği bir şey varsa. Konuşarak özür dileseniz çok daha iyi olur. Eğer denk gelemiyoruz, özellikle çok geç geliyor diyorsanız ya bekleyeceksiniz ya bekleyeceksiniz. Ulu orta yapılan yanlışın tenhada özür olmaz. O yüzden çabalamanız lazım. Söyledikleriniz çok ağır şeyler. Ben böyle bir şey söylesem eşime, eşim aylarca yüzüme bakmazdı eminim.

Çok ayıp etmişsiniz. İnsan en yakınına böyle özensiz davranmamalı.
Öfkenizi kontrol etmek sizin sorumluluğunuzda. Nasıl olsa adam mülayim, sessiz diye gelişine sayıp dökemezsiniz. Bi de mesajla özür dilemişsiniz şaka gibi! Güzelce, samimi bi şekilde gidip gönlünü alın, tekrarı olmayacağına dair söz verin ve gerçekten de tekrarlamayın. Bakın o "Bi anlık sinirle söyledim"lerin arkasına sığınılıp sarf edilen bu kırıcı sözler bi çok yuvayı yıkıyor. Ben bu yüzden bi yerde yeter diyip boşandım. Çok seviyordum tiksindim. Sonrasında gelen özürlerin hiçbir anlamı yok. Öfkenizi kontrol edin. Eşinizle saygınızı yitirmeyin. Kıymet bilin.

'' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle
bu nasil bir anlik sinir?
anasina da sövseydiniz keşke
gidin yanina kıvrılın bebegin sizi cok yordugunu, asla böyle bir insan olmak istemediğinizi söyleyin, samimi bir özür dileyin. elbet duyar tepki vermese
ayrica şunu merak ettim, uyuyan bebeği neden siz çıkartıyorsunuz? adamin eli bosken cidden on kiloluk bebegi cikaracak kisi siz misiniz?
yazdiginiz gibi "kucaginizda uyudu" diye siz cikarttiysaniz arabasi olan insanlarin bebek oto koltugu yok mu? varsa süs olsun diye mi koydunuz? ilk kazada basit bir sey bile olsa on koltukta sişen can yeleginin annesinin huzurlu kolunda uyuyan bebekleri nasil öldürdüğünü biliyor musunuz? arka koltuktaysaniz kucaktaki bebeklerin hafif olduklari icin canta gibi o kucaktan nasil ucup ön camdan firladigini, bu yuzden kimsenin olmedigi basit trafik kazalarinda oto koltugunda olmayan bebeklerin camdan ucup öldüğünü vs hic mi okumadıniz?
bu devirde bu nasil bir cehalet cok merak ettim ve cok kizdim size

Bikac kere ciddi kavgamız olmuştur onda da gidip sarilirim baştan tepki vermese de uyuduktan sonra ahtapot gibi sarılir, bir keresinde de sabah kalkmış bu numarayı hep yiyorum diye kendi kendine söyleniyordu kabullendi artık 😂😂
Allah çözülmez dert vermesin 😊
Tek değilmişim demekki bende oyleyimm

evde benimle konuşmadığı için özür dilerim diye mesaj attım ama ona da cevap vermedi

Mesajla mı? Ayrı yatıyor yanına gitmen lazım konuşmasa da duyuyor değil mi? Gidip yanına dil dökeceksin.Omzuna dokun naz yaparsa barışmaya gönlü varsa sarıl güzel şeyler söyle. Aaa ama.

Back
X