ben bir halt yedim ki sormayın gitsin. 3 gün önce gece annemlerden dönüyorduk 2 yaşında bir oğlumuz var bütün gün çok yormuştu beni gündüz uykusunu da uyumadı iyice yormuştu beni yorulunca çok gergin sinirli bir insan oluyorum. eşim geldi bizi aldı annemlerden yolda giderken çocuğu uyutma eve çıkarken uyanır sonra uyumaz dedi ama yavrum dayanamadı uyudu kucağımda. eve çıkarken kollarım koptu zaten yorgunum eşimde acele etti kapıyı açarken anahtarın sesine uyandı bizimki. uyanınca da bir daha uyumayan bir çocuk o yorgunluğun üzerine kriz geçirdim resmen ve eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle geldi ''madem o kadar beceriksizim daha becerikli birini bulsaydın.'' dedi. eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz nasıl o laflar çıktı ağzımdan bilmiyorum şimdi benimle konuşmuyor eve her zamankinden geç geliyor yanımda uyumuyor bir şey diyorum cevap vermiyor ne yapacağım bilmiyorum akıl verir misiniz?