• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın kalbini kırdım nasıl gönlünü alabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi crn12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok ayıp etmişsiniz. İnsan en yakınına böyle özensiz davranmamalı.
Öfkenizi kontrol etmek sizin sorumluluğunuzda. Nasıl olsa adam mülayim, sessiz diye gelişine sayıp dökemezsiniz. Bi de mesajla özür dilemişsiniz şaka gibi! Güzelce, samimi bi şekilde gidip gönlünü alın, tekrarı olmayacağına dair söz verin ve gerçekten de tekrarlamayın. Bakın o "Bi anlık sinirle söyledim"lerin arkasına sığınılıp sarf edilen bu kırıcı sözler bi çok yuvayı yıkıyor. Ben bu yüzden bi yerde yeter diyip boşandım. Çok seviyordum tiksindim. Sonrasında gelen özürlerin hiçbir anlamı yok. Öfkenizi kontrol edin. Eşinizle saygınızı yitirmeyin. Kıymet bilin.
bende bundan korkuyorum eşim boşanma davası açarsa dava celbi gelene kadar haberim dâhi olmaz öyle bir insandır ve çok kolay insan silmemesine rağmen sildiği insanı da bir daha hayatına sokmaz.
bu nasil bir anlik sinir?
anasina da sövseydiniz keşke
gidin yanina kıvrılın bebegin sizi cok yordugunu, asla böyle bir insan olmak istemediğinizi söyleyin, samimi bir özür dileyin. elbet duyar tepki vermese
ayrica şunu merak ettim, uyuyan bebeği neden siz çıkartıyorsunuz? adamin eli bosken cidden on kiloluk bebegi cikaracak kisi siz misiniz?
yazdiginiz gibi "kucaginizda uyudu" diye siz cikarttiysaniz arabasi olan insanlarin bebek oto koltugu yok mu? varsa süs olsun diye mi koydunuz? ilk kazada basit bir sey bile olsa on koltukta sişen can yeleginin annesinin huzurlu kolunda uyuyan bebekleri nasil öldürdüğünü biliyor musunuz? arka koltuktaysaniz kucaktaki bebeklerin hafif olduklari icin canta gibi o kucaktan nasil ucup ön camdan firladigini, bu yuzden kimsenin olmedigi basit trafik kazalarinda oto koltugunda olmayan bebeklerin camdan ucup öldüğünü vs hic mi okumadıniz?
bu devirde bu nasil bir cehalet cok merak ettim ve cok kizdim size

mesafe yakın diye oto koltuğuna koymamıştık 1 kilometre ya var ya yoktu. eşimde çocuk arabası çantası eve alışveriş yapmıştı o poşetler vardı elleri boş değildi yani.

Çok ayıp etmişsiniz. İnsan en yakınına böyle özensiz davranmamalı.
Öfkenizi kontrol etmek sizin sorumluluğunuzda. Nasıl olsa adam mülayim, sessiz diye gelişine sayıp dökemezsiniz. Bi de mesajla özür dilemişsiniz şaka gibi! Güzelce, samimi bi şekilde gidip gönlünü alın, tekrarı olmayacağına dair söz verin ve gerçekten de tekrarlamayın. Bakın o "Bi anlık sinirle söyledim"lerin arkasına sığınılıp sarf edilen bu kırıcı sözler bi çok yuvayı yıkıyor. Ben bu yüzden bi yerde yeter diyip boşandım. Çok seviyordum tiksindim. Sonrasında gelen özürlerin hiçbir anlamı yok. Öfkenizi kontrol edin. Eşinizle saygınızı yitirmeyin. Kıymet bilin.
bir anlik sinirle soylemis...
e yorgunken sinirine dikkat edemeyip kocasina bu hakaretleri eden kendisine agiz burun büken, geri laf veren bebegini de döver
bir anlik sinir diye bir sey mi var?
mesafe yakın diye oto koltuğuna koymamıştık 1 kilometre ya var ya yoktu. eşimde çocuk arabası çantası eve alışveriş yapmıştı o poşetler vardı elleri boş değildi yani.
1 kmlik mahalle arasinda kaza olmayacagina sizi inandiran neydi?
bakin burasi da mahalle arasi, küçücük cocuk sorumsuz ailesi yüzünden camdan firliyor - annesinin kucagindan

sorsan evladi en kiymetlisi, canını verir onun için. ama en basit seyi yapip cocugu oto koltuguna baglamaktan aciz insanlar

Benim ki bir küser. Öf diyorum. Seks fln çözmez. Eğer böyleyse. Kesinlikle gözyaşı diyorum. Gözlerinin içine bakıp içten bi şekılde üzülüyorum affet diyin. 😅

Yani sırf eli doluyken kapı biraz ses yaptı diye bunlar da söylenmez epey abartmışsınız. Rahat bırakın bence bir süre siniri geçince gelir ha ben olsam epey bir süre bakmam eşimin yüzüne.

allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun

Ayy ne cok kişi seksli yorum yapmis ya kocaniz size şunu dese sonra da yataga gelip oranizi buranizi ellese özür dilemiş mi olur? Unutur musunuz yani?
Seks bu ya 40 yilda bi yataga girmiyorsaniz zaten düzenli yapilan bir sey bunca bela okumayi filan bir anda seks mi siliyor cidden. Barişma seksi yapilacaksa bile insan bi konuşur iletişim kurar önce. Donla gecelikle sorun çözülen evlilikler cidden var mi ya hani ufak tefek tartismalardan bahsetmiyorum boyle agir hakaret ve bela okuyup sonra elleyerek barişmak? 🙄

ben bir halt yedim ki sormayın gitsin. 3 gün önce gece annemlerden dönüyorduk 2 yaşında bir oğlumuz var bütün gün çok yormuştu beni gündüz uykusunu da uyumadı iyice yormuştu beni yorulunca çok gergin sinirli bir insan oluyorum. eşim geldi bizi aldı annemlerden yolda giderken çocuğu uyutma eve çıkarken uyanır sonra uyumaz dedi ama yavrum dayanamadı uyudu kucağımda. eve çıkarken kollarım koptu zaten yorgunum eşimde acele etti kapıyı açarken anahtarın sesine uyandı bizimki. uyanınca da bir daha uyumayan bir çocuk o yorgunluğun üzerine kriz geçirdim resmen ve eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle geldi ''madem o kadar beceriksizim daha becerikli birini bulsaydın.'' dedi. eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz nasıl o laflar çıktı ağzımdan bilmiyorum şimdi benimle konuşmuyor eve her zamankinden geç geliyor yanımda uyumuyor bir şey diyorum cevap vermiyor ne yapacağım bilmiyorum akıl verir misiniz?
Sinir anında söylenen sözler, iç sesin kontrolsüzce dışa vurumudur. Kalp kırıklıklarını sarılarak, yanına uzanarak çözemezsiniz o ufak tartışmalarda geçerlidir. Ben mesela bana söylenen hiçbir şeyi unutmam ve soğurum umarım kocanız benim karakterimde değildir. Özür dileyin bir daha da ağzınızdan çıkanlara dikkat edin kimse sizin stres topunuz değil.

evde benimle konuşmadığı için özür dilerim diye mesaj attım ama ona da cevap vermedi
Ben de cevap vermem. Sana bir şey diyeyim mi bir daha bu haltı yersen boşanma kağıdını elinde bulursun. Bacım bu ne sinir? Sanki ne. Basit bir olay. Desene çok sıkıntılı durumda adamın sülalesine söveceksin.
Seni nasıl affeder bilmiyorum ama hep yüzüne vurur. Dil yarası kapanmaz.

bende bundan korkuyorum eşim boşanma davası açarsa dava celbi gelene kadar haberim dâhi olmaz öyle bir insandır ve çok kolay insan silmemesine rağmen sildiği insanı da bir daha hayatına sokmaz.
Başak ya da oğlak burcu mu?

evde benimle konuşmadığı için özür dilerim diye mesaj attım ama ona da cevap vermedi
Çok ayıp etmişsiniz, o sızın yüzünüze bakmasa bile siz yinede özür dileyip çok üzgün olduğunuzu bidaha daha özenli davranacaginizi , o gün çocuğun hiç uyumayip sizi çok yordugunu v,s. Bunlara ekleme yaparak konuşun kendinizi anlatın . Seni çok seviyorum falanda ekleyin biseyler

Hoş değil ama bu kadar ağız burun eğip affettirme çabalarına girmeyin bence. Eve geç gelmelere bahane arar gibi, ne demek bebeği olan adamın bunu bahane edip eve geç gelmesi sürekli? Çocuğun bakımını kadına yıkıp bir pazar dizde çocuk hoplatmayla olmuyor o işler. Konu sahibi ne kadar yıpranıp uykusuz kaldıysa sinirlenmiş. Adamlar mavi yaka değilse işe gidip kafa dinliyor haberiniz yok.
Sen de bence sinirliyken bu tarz laflar etme konu sahibi. Bebek bakan yorgun karısını bu kadar süründürüyorsa barışmamak için, o kadar da paspas etme kendini.

'' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim.

Eşiniz gerçekten düzgün ve sabırlı birisi. Bazi erkek böyle kırıcı sözler için boşanmak bile isteyebilir.
Eşinizin gönlünü almak istiyorsanız özür dileyin ve hatalı olduğunuzu kabul edin.

ben bir halt yedim ki sormayın gitsin. 3 gün önce gece annemlerden dönüyorduk 2 yaşında bir oğlumuz var bütün gün çok yormuştu beni gündüz uykusunu da uyumadı iyice yormuştu beni yorulunca çok gergin sinirli bir insan oluyorum. eşim geldi bizi aldı annemlerden yolda giderken çocuğu uyutma eve çıkarken uyanır sonra uyumaz dedi ama yavrum dayanamadı uyudu kucağımda. eve çıkarken kollarım koptu zaten yorgunum eşimde acele etti kapıyı açarken anahtarın sesine uyandı bizimki. uyanınca da bir daha uyumayan bir çocuk o yorgunluğun üzerine kriz geçirdim resmen ve eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle geldi ''madem o kadar beceriksizim daha becerikli birini bulsaydın.'' dedi. eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz nasıl o laflar çıktı ağzımdan bilmiyorum şimdi benimle konuşmuyor eve her zamankinden geç geliyor yanımda uyumuyor bir şey diyorum cevap vermiyor ne yapacağım bilmiyorum akıl verir misiniz?
Eşiniz aynını yapsa ne olurdu? Valla çok üzüldüm adamcağıza

Üzüldüm eşinize. Sinirinizin muhatabı o olmamasına rağmen incitici sözler duymuş. Hakkını vermek lazım cevabı da cuk oturtmuş.
Kırılan kalp seksle düzelir mi bilmem. Adamın incittiğiniz yerine yani kalbine ve kişiliğine yönelik şeyler yapsanız daha iyi olur.
Beni kırdıktan sonra gelip yatakta sırnaşan eşe çok sağlam ayar verirdim ben olsam.

Bu öyle ufak bir gerginlik değil, uyurken sarılınca geçsin. İlk sayfadaki yorumlar çok çocukça ve gerçeklikten uzak geldi. 🙄
Evde çocuk varken geç gelip, erken gitmesi doğru değil aslında ama düzgün bir özür için bekleyin eşinizi bir akşam uyumayın, ben yatıp uyuyamazdım böyle bir durumda.

Son düzenleme:
Çok ayıp etmişsin öyle söylenirmi hiç🙄
Yüz yüze içten samimi bir şekilde özür dile sarıl biraz naz yapar ama sen eşinin dilini biliyosundur biraz uğraş sende affeder.

Bende sinir anında içimden neler neler sayarım ama yüzüne söyleyemem 😌

Bence güzel bir sofra kurun, bir buket çiçek alın ve samimi bir konuşma yapıp özür dileyin, uzatmayın.. Geç geliyorsa gelmesini bekleyin

Back
X