bende bundan korkuyorum eşim boşanma davası açarsa dava celbi gelene kadar haberim dâhi olmaz öyle bir insandır ve çok kolay insan silmemesine rağmen sildiği insanı da bir daha hayatına sokmaz.Çok ayıp etmişsiniz. İnsan en yakınına böyle özensiz davranmamalı.
Öfkenizi kontrol etmek sizin sorumluluğunuzda. Nasıl olsa adam mülayim, sessiz diye gelişine sayıp dökemezsiniz. Bi de mesajla özür dilemişsiniz şaka gibi! Güzelce, samimi bi şekilde gidip gönlünü alın, tekrarı olmayacağına dair söz verin ve gerçekten de tekrarlamayın. Bakın o "Bi anlık sinirle söyledim"lerin arkasına sığınılıp sarf edilen bu kırıcı sözler bi çok yuvayı yıkıyor. Ben bu yüzden bi yerde yeter diyip boşandım. Çok seviyordum tiksindim. Sonrasında gelen özürlerin hiçbir anlamı yok. Öfkenizi kontrol edin. Eşinizle saygınızı yitirmeyin. Kıymet bilin.
bu nasil bir anlik sinir?
anasina da sövseydiniz keşke
gidin yanina kıvrılın bebegin sizi cok yordugunu, asla böyle bir insan olmak istemediğinizi söyleyin, samimi bir özür dileyin. elbet duyar tepki vermese
ayrica şunu merak ettim, uyuyan bebeği neden siz çıkartıyorsunuz? adamin eli bosken cidden on kiloluk bebegi cikaracak kisi siz misiniz?
yazdiginiz gibi "kucaginizda uyudu" diye siz cikarttiysaniz arabasi olan insanlarin bebek oto koltugu yok mu? varsa süs olsun diye mi koydunuz? ilk kazada basit bir sey bile olsa on koltukta sişen can yeleginin annesinin huzurlu kolunda uyuyan bebekleri nasil öldürdüğünü biliyor musunuz? arka koltuktaysaniz kucaktaki bebeklerin hafif olduklari icin canta gibi o kucaktan nasil ucup ön camdan firladigini, bu yuzden kimsenin olmedigi basit trafik kazalarinda oto koltugunda olmayan bebeklerin camdan ucup öldüğünü vs hic mi okumadıniz?
bu devirde bu nasil bir cehalet cok merak ettim ve cok kizdim size
mesafe yakın diye oto koltuğuna koymamıştık 1 kilometre ya var ya yoktu. eşimde çocuk arabası çantası eve alışveriş yapmıştı o poşetler vardı elleri boş değildi yani.