• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın kalbini kırdım nasıl gönlünü alabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi crn12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.madem annenlere gidince yuvanı dağıtacak kadar yorulup eşine bağıracaktın keşke hiç gitmeseydin evinde otursaydın.
2.kuzenimin eşi de senin gibiydi ailesini görünce kuzenime etmediğini bırakmazdı değişik bi psikolojiydi o aklıma geldi sende de aynı sorunu gördüm
3.belli ki eşin sana çok yüz vermiş ki sırf böyle bir sebepten bela okuyup hakaret etmişsin.
4.çocuğuna bakıp çalışan anneler var sizde tahammül sıfır
5. eşine üzüldüm. Kim bilir önceden benzer durumlar yaşandıysa bunaltmışsın adamı eve gelmek istemiyor.
6. NOT: Ailede anne faktörü çok önemlidir çocuklar herşeyin farkında olur buna göre hayatlarını şekillendirirler. Böyle tipler sürekli mutsuz ve memnuniyetsiz kavgacı anne tipleri yani gerçekten en kızdığım anne tipidir. Bu tüm aileyi etkileyebilir .

Aranız bi şekilde düzelir. Ama tavsiyem eşinize bir daha bu ve buna benzer ağır şeyler söylemeyin. İlişkilerde saygı bitmemeli. Yaptığınız çok yanlış olmuş.

Ayy ne cok kişi seksli yorum yapmis ya kocaniz size şunu dese sonra da yataga gelip oranizi buranizi ellese özür dilemiş mi olur? Unutur musunuz yani?
Seks bu ya 40 yilda bi yataga girmiyorsaniz zaten düzenli yapilan bir sey bunca bela okumayi filan bir anda seks mi siliyor cidden. Barişma seksi yapilacaksa bile insan bi konuşur iletişim kurar önce. Donla gecelikle sorun çözülen evlilikler cidden var mi ya hani ufak tefek tartismalardan bahsetmiyorum boyle agir hakaret ve bela okuyup sonra elleyerek barişmak? 🙄
Gerçekten kadınlar hata yapinca hemen seks öneriliyor🙄herşeyin hall yolu bu mu yani kadınlar için evlilikte?Çok saçma.
Hata yaptın git özrünü dile ki erkek böyle söylese kadınlar kendine dokundurtmaz bir süre süründürür kişiligine göre bu durumlar değişir affetme süreci yani..
Ama aynısı erkege yapilinca hemen seks yapın geçer diye bir algi oluşmuş bazi insanlarda.
Onlarda insan ya hani bizim gibi kalbi kırılmıştır adamın.Hadi diyelim kabul etti seks yaptınız ee?Hemen bir gecede unuturmu sanıyorsunuz? Unutmaz bir süre o kırgınlık devam eder.Çözüm yolu bu değil.

Valla cocuklu ve yorgun insanlarin heran sacma sapan seylerden birbirlerine çıkışmaları mümkün. Çünkü tum gun fiziksel olarak bakima muhtac bir varliga bakmanin yani sira geceden kalma uykusuzluk ile tahammuller aşılıyor. Yani devamli boylr degilseniz bu çıkışınız gozardi edilebilir ama oyle msj atilarak degil. Gidin karsisina ozur dileyin dogru yapmadığı bildiginizi soyleyin kalbini kirdigim icin uzgunum diyin o da affeder zaten uzatmaz bunu merak etmeyin

evde benimle konuşmadığı için özür dilerim diye mesaj attım ama ona da cevap vermedi

Eşiniz çok kırılmış, yerinizde olsam pişmanlığımı, özürümü samimi bir dille ifade ederim, o konuşmasa da pişmanlığınızı görmediği bir özür mesajı söylediklerinizi telafi etmez.

elinden geleni yapmaya çalışan iki kişisiniz, sinirinizi ondan çıkarmaya gerek var mıydı? Bazı sözler yenilip yutulmaz, o hakaretler üzerine yanına kıvrılıp ellemekle yola girecek adama benim saygım kalmaz. Karşımdakine de saygısızlık olarak düşünürüm, hem ağzına geleni et hem de bel altı vurup düzeltmeye çalış çok kötü.
Madem oldu olan, düzgün bir anda düzgünce konuşmak yerine mesaj atmak başkanbir saygısızlık. En azından 3 senelik kocan olmalı (9 ay gebe 2 sene çocuk derken) 3 senelik eşimle problemlerimi konuşarak çözemiyorsam orda ayrılmak daha caziptir.
Yani mesajla yarım ağız özür dilemek ikinci hakaret olmuş.
Çocuk uyuduktan sonra, en sakin tavırla öfkenizin üzerine konuşmanız gerekirdi hatta belli ki başka birikmişlikler var arada ki o kadar hakaret yüklenmiş, arada sırada bu konuşmaların yapılması gerekli.
Ondan sonra da zaman lazım, süreç içinde sindirip yolunu bulur.
Bardak dolmadan taşmaz, taşıtmadan usulünce konuşmak her türlü problemin önüne geçer ölüm hariç.

neden bu kadar öfkelendin, altında neler vardı onları düşünmen lazım, gün içinde çocukla yalnız kalıyorsan ona da zarar bu. 2 yaşla baş etmek gerçekten zordur.

Eşiniz çok kırılmış, yerinizde olsam pişmanlığımı, özürümü samimi bir dille ifade ederim, o konuşmasa da pişmanlığınızı görmediği bir özür mesajı söylediklerinizi telafi etmez.
Telefonla kuru kuruya özür dilerim yazması ayrı sinirlendirirdi mesela beni öyle benzer bir olay yaşasaydım.Yüz yüze konuşmak samimiyetini pişmanlığını hissetirmek başka birşey kolay kolay affedilesi sözlerde değil yani çok kırıcı.Insan sevdigi insanlardan böyle sözler duyması hele ki eşten olunca çok yaralayıcı ola biliyor. 🫤

Gerçekten kadınlar hata yapinca hemen seks öneriliyor🙄herşeyin hall yolu bu mu yani kadınlar için evlilikte?Çok saçma.
Hata yaptın git özrünü dile ki erkek böyle söylese kadınlar kendine dokundurtmaz bir süre süründürür kişiligine göre bu durumlar değişir affetme süreci yani..
Ama aynısı erkege yapilinca hemen seks yapın geçer diye bir algi oluşmuş bazi insanlarda.
Onlarda insan ya hani bizim gibi kalbi kırılmıştır adamın.Hadi diyelim kabul etti seks yaptınız ee?Hemen bir gecede unuturmu sanıyorsunuz? Unutmaz bir süre o kırgınlık devam eder.Çözüm yolu bu değil.

Yani konu tam tersi şekilde acilsaydi, adam bu laflari konu sahibine soylemiş olsaydi ve ustune de seks yapmaya calissaydi edilecek hakaretleri tahmin edebiliyorum burada. 😄

Cinsellik diyince cidden akli uçan her seyi unutan iletişime gerek görmeyen adamlara ben olsam guvenmezdim bu arada net en aldatacak erkek tipidir. 😬 Insan bu kadar da cinselligiyle yaşamaz.

Eşinize karşı tıpkı burada olduğunuz gibi açık olun.
Özür dilerim mesajı atmakla çözülecek bir durum değil bu. Davranışınızın sorumluluğunu almanız gerekiyor.

Önce bu olayın yorulunca sinirli olmanız sebebiyle ortaya çıkan bir tepki olmadığını kendinize hatırlatarak, bu davranışın hiçbir haklı yanı olmadığı konusunu içinizde kabul ederek başlayın. Yoksa bugün özür diler, yarın yine benzer laflar edersiniz.

Hata yaptığınızı kabul etmeden, anı kurtarmak için özür dilerseniz bunu karşı taraf hisseder ve kesinlikle çözüm getirmez. Eşiniz geldiğinde alın karşınıza güzel bir şekilde konuşun. Bu konuşmayı bencil bir yerden değil, karşı tarafla empati kurduğunuz bir noktadan ilerletin.

Doğru bir iletişimle anlaşmak kadar kolay bir şey yok aslında. Biz tuhaf bir biçimde gereksiz zorlaştırıyoruz bunu. Burada yazdıklarınızı ya da kendi içinizde düşündüklerinizi bile aktarsanız belki de bu kadar uzamayacak mesele ama siz küçük bir özür mesajı ile bekliyorsunuz. Bu şekilde olmaz.

Seksle çözülmez zaten, pisligin üzerine örtü çekilmis gibi, oradaki pislik temizlenmedi ki hala duruyor, yapılacak şey daha samimi bı özür, samimi bı konuşma, bana seksle gelinirse ters teper mesela.
Mesajla yapmakta uygun değil evlisiniz siz, geç geliyorsa bekle ne kadar geç gelecek, zahmet edip beklemezsen mesaja da cevap alamazsın zaten..

Söyledikleriniz çok gurur kırıcı. Eşinizde onurlu biri ise öyle tavsiye ettikleri gibi sexle falan düzelmez aranız.
Düzgünce özür dileyin ne kadar üzgün olduğunuzu görsün. Onun dışında öfkenizi kontrol edemiyorsanız lütfen psikolojik destek alın. Asla ihmal etmeyin, yazık hem çocuğa hem eşinize üzüldüm. Tek yorulan siz değilsiniz, bu yaptıklarınızın hiç bir bahanesi olamaz.

Telefonla kuru kuruya özür dilerim yazması ayrı sinirlendirirdi mesela beni öyle benzer bir olay yaşasaydım.Yüz yüze konuşmak samimiyetini pişmanlığını hissetirmek başka birşey kolay kolay affedilesi sözlerde değil yani çok kırıcı.Insan sevdigi insanlardan böyle sözler duyması hele ki eşten olunca çok yaralayıcı ola biliyor. 🫤
Bazı insanlar konuşmaya çekinir duygularını yazıya döker ama yazdıklarınız duygularınızı ifade edebilmelidir, samimiyetinizi, pişmanlığınızı hissettirebilmelisiniz, bunu yapamıyorsanız mesajla bir kuru özür olarak gözükür ve o özürün karşı tarafta bir karşılığı olmaz, ki sinirlenince çok kırıcı olabiliyorum dilim sivridir fakat bugüne kadar sevdiklerime en sinirli anımda bile beddua etmedim, kırdığım zaman bile bir adabı oldu.

Konu sahibi kusura bakmasın kurduğu cümleler çok ağır, aynısını eşi söylese haftalarca yüzüne bakmazdı.
Öyle süslen, tayt giy, yerleri gırgırla diyerek özür dilenmez, ki herkesin görüşü kendine, ben edilen lafı cilveyle düzeltmeye karşıyım, kendinizi dile getirmek istemediğim bir şey gibi hissettiriyor, insanlar pişmanlıklarını özürlerini konuşarak ifade etmeli.

Yani konu tam tersi şekilde acilsaydi, adam bu laflari konu sahibine soylemiş olsaydi ve ustune de seks yapmaya calissaydi edilecek hakaretleri tahmin edebiliyorum burada. 😄

Cinsellik diyince cidden akli uçan her seyi unutan iletişime gerek görmeyen adamlara ben olsam guvenmezdim bu arada net en aldatacak erkek tipidir. 😬 Insan bu kadar da cinselligiyle yaşamaz.
Ya insan sinirlenir affedesi varsa bile vazgeçer sen böyle büyük büyük laflar söyle kalbini kır sonra pişkin pişkin hiç birşey olmamış gibi seks teklif et.Bu kadar basit olamaz hiç birşey o kadar kolay degil.Insan önce kendine değer vermeli kendini böyle ucuzda tutmamalı yoksa alışır öyle saygısızca konuşmaya zaten yatakta beni affeder der istedigi gibi konuşur o ailedende aile diye birşey olmaz.Önce saygı sonra sevgi.
Aynen yani o adamin yerin dibine sokarlardi çıkarmazlardı.😄

Ay herkes de seks diyene bozulmuş. Ne yapsın yani? Zaten her gün bir şekilde pişman olduğunu ve özür dilediğini belirtmeli ki bu zaten otomatik olmalı. Sonra da çaba göstermeli değil mi insan? Konu sadece seks değil ki, yaklaşmak,sarılmak, isteği belli etmek, affedilmek için bir çaba içinde olduğunu göstermek. Özür dileyip günlerce kenara çekilse bir şey yapmadan daha mı iyi? E şiir yazmayacak, çiçek de alsa anlamı yok, en azından sıcaklık göstersin. Seks sadece oldu bitti değil ki hem de hislerin paylaşımı. Git abaza gibi seviş mi denildi? Erkek olunca da o çiçek alıyor, çaba gösteriyor bir şekilde, karşısındakinin sevdiği bir şeyi yapmaya çalışıyor.

Bazı insanlar konuşmaya çekinir duygularını yazıya döker ama yazdıklarınız duygularınızı ifade edebilmelidir, samimiyetinizi, pişmanlığınızı hissettirebilmelisiniz, bunu yapamıyorsanız mesajla bir kuru özür olarak gözükür ve o özürün karşı tarafta bir karşılığı olmaz, ki sinirlenince çok kırıcı olabiliyorum dilim sivridir fakat bugüne kadar sevdiklerime en sinirli anımda bile beddua etmedim, kırdığım zaman bile bir adabı oldu.

Konu sahibi kusura bakmasın kurduğu cümleler çok ağır, aynısını eşi söylese haftalarca yüzüne bakmazdı.
Öyle süslen, tayt giy, yerleri gırgırla diyerek özür dilenmez, ki herkesin görüşü kendine, ben edilen lafı cilveyle düzeltmeye karşıyım, kendinizi dile getirmek istemediğim bir şey gibi hissettiriyor, insanlar pişmanlıklarını özürlerini konuşarak ifade etmeli.
Aynen abla haklısın.Birde çekingen insan bile olsa eşler bir birini iyi tanır o pişmanligi ruh halinden tavır ve yaklaşımından hisseder sevgi de kuvvetliyse eninde sonunda affeder kıyamaz ama ben konu sahibinde 0 çaba gördüm.Mesela güzel samimi mesajla ve ayni samimiyetle evde yaklaşsaydı adam yumuşardı biraz demek ki öyle yaklaşımlar pek olmamış kuru özür dilerim bitti.Adamda aynı tavırla devam ediyor haklı olarak.Kim kuru özürle bu lafları unutur ki?

Ayy aslında sizi çok iyi anladım o çocuğun uyanmasi o kadar önemli biseyki böyle sinirlenmenizi anlıyorum.bazen bende eşime böyle soyleyesim geliyor ama içimden soyluyorum siz dışa vurmussunuz

İnsanin ağzından bir şey yanlışlıkla belki çıkar ama durmaksızın bir sürü kötü cümle nasıl kurdunuz?

Ay herkes de seks diyene bozulmuş. Ne yapsın yani? Zaten her gün bir şekilde pişman olduğunu ve özür dilediğini belirtmeli ki bu zaten otomatik olmalı. Sonra da çaba göstermeli değil mi insan? Konu sadece seks değil ki, yaklaşmak,sarılmak, isteği belli etmek, affedilmek için bir çaba içinde olduğunu göstermek. Özür dileyip günlerce kenara çekilse bir şey yapmadan daha mı iyi? E şiir yazmayacak, çiçek de alsa anlamı yok, en azından sıcaklık göstersin. Seks sadece oldu bitti değil ki hem de hislerin paylaşımı. Git abaza gibi seviş mi denildi? Erkek olunca da o çiçek alıyor, çaba gösteriyor bir şekilde, karşısındakinin sevdiği bir şeyi yapmaya çalışıyor.
İyi de ilk mesajınızla bunun arasında baya fark var.

Back
X