Kocamın karaktersız kardesı

ben böyle kaynıda kocayıda yolarım yahu
benim ne giydigimden kaynıma ne keser dilini eline verirdim kesin
kocama yapacaklarımı siz düşünün artık kardeşi karı gibi eşine laf çarpıp duruyor o da dinliyor iyi valla

kaynın biraz yüzsüz cidden ne karışır ne giydiğine ne pişirdiğine fazla yüz göz olmuşsunuz biraz mesafe koyun.bu arada çok karışık yazmışsın okurken gözlerim karıştı

Ya kendi mesafe koysa ne olur önünde terbiyeSiz bi kayın var herseyı anlicak yaşta ama pislik olsun diye yapıyo herseyi yada sevgilisinin acısını yengesinden almaya calısıyo sanki evin erkeği oymuş gibi davranıyor sinir oldum gıcıkk

Yazık kiz sana allah onada yaşatsir insallah kendi gibi bir kayni olsun dahada beter duruma düşer inşallah

Ne cins insanlar var yaaa kaynana sorunları bitmeden kayın çıktı birde sinir oluyorum bu tiplere

kaynana soyle bu oglun bizim yuvamizi yikacak kaynin yuzunden yuvam yikilcak de

inanın okudum ama çok fazla der inanmıyorum abartmıyorum dedi der geldi dedi kullanmışsınız. bi yerde koptum.
kaynınız terbiyesiz
kocanızla küssünüz
kaynınız kocanıza ne biçim ailesiniz karının ablası geliyor ben gelemiyorum demiş
kayınvalıdenıze durumu anlattıktan sonra duzeldı mı?
kusura bakmayın anlayamıyorum

nerdeymiş pekiii
ben olsam çok huylanırdım 2 erkek gece eve gelmiyor beraber nereye gittiler diye

Ya en guzeli bastan taviz vermemek bastan sessiz kalip sonra canina tak edip konusunca suclu sen oluyosun biz kadinlar aman tadimiz kacmasin aman herseyi surat yapmayim diyoruz ama bu tarz yuzsuz insanlar bundan anlamaz esinle konus ailesinin cok etkisinde kaldigini evliliginizin yiprandigini boyle hayat gecmez boyle huzurlu bi evlilik olmaz diye sakin sakin konus tavrini ciddiyetini koru esin anlasin hatasini..bence asil suclu esin..cunku o firsat veriyo hep derim karsidaki insanin yaptigi hareket senin verdigin taviz kadardir o kardesiyle konussa onun dediklerine karsilik seni savunsa is bu noktaya gelmez
Bundan sonraki hayatinda senle yasayacak bi omur paylascak evlenirken bu sekilde evleniliyo hep annesi kardesi ne derse onu yapan ona inanan insanin kisiligi tam oturmamistir bence sen guzel bi konus boyle yaparsa seni kaybetcegini bilsin
Benimde basimda var sülük gibi yapiskan yuzsuz gurursuz aile uyeleri..hemde ne laftan ne sozden ne tavir koymaktan ne acikca soylemekten alinmayan gucenmeyen utanmayan cok zor bi durum iyi bilirim valla okuyunca canini alasim geldi boyle insana hic dayanamiyorum bencilller yaa

Seni cok iyi anliyorum cünkü bana kendi kaynimi hatirlatti, benimki de esimin yaninda acik giyinmeme karismisti "Yenge üzerine bi yelek bari alsaydin" diyerek ve ya aksamlari esimi alikoymalar film izleyelim diye, hafta sonlarini iple cekerdim kocisle bas basa vakit gecirelim diye ama yine kaynim alir götürürdü gezmelere ya da derdi olurdu, dertlesme bahanesiyle yine alir giderdi.

Erkekler erkek kardeslerine laf ettirmezler, esine karsi sakin kaynini kötüleme, tavrini kaynina belli et. Ben kaynima tepkiler vermeye baslayinca degismisti, önceleri sakayla karisik bir iki defa "patavatsiz" cevaplar verdim kasitli olarak, esim de anladi cünkü hic huyum degildir. Sonra lafi dan dan yüzüne söylemeye basladim, anca öyle anladi.

Ve sonra evlendi, evlenince zaten hepten karisiyla ilgilenmeye baslayinca abisini iyice unuttu, hatta esim de üzülüyo evlenince abisini satti diye

derdi evlenmekmis kayninin dua edelimde konu sahibininde kayni evlensin

derdi evlenmekmis kayninin dua edelimde konu sahibininde kayni evlensin

aynen öyle, benim de az basimin etini yemedi zamaninda bana bir kiz ayarlasana diye diye. kiz arkadaslarimla gezmeye gidemiyodum tek basima düsün, hemen esimi de alip pesime takiliyodu tanistir bizi eger yüz vermezse ben abimle takilirim hesabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…