- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Night Night
-
çok iticiKurduğu cümleler bile o kadar basit ki kankam diye hitap ediyor bir de laçka lakayit mesajlar ve hitaplar
ya çok afedersiniz ama eşinizle de bir kez daha kanıtlandı ki erkekler yanındaki kendi düzeyinde aklı olan kadını küçümseyerek bastırmaya çalışıyor ve daha aptal olan bi tane bulup egolarını tatmin ediyorlar. erkekler aptal seviyor gerçekten. ben de o yüzden birçok konuda bildiğim şeylere bile ay ben bilmiyorum ay anlattın ama anlamadım canım diyorum. hep bi ego tatmini hep bi pohpoh
başka türlü kıskançlık seviyemden de haberi var zaten benden korkusuna bişi yapacağını pek sanmıyorum ama yine de böyle küçük pohpohlar da şart. bana bazı şeyler için de muhtaç olduğunu düşündürtüyorum, yoksa öbür türlü size de saygı duymuyorlar.
Esi karşısındakini eziyormus ya... Esi ben ingciyim bana bile laf ediyor bazen diyormus ya ama kadin atanmamis zatenCaba harcadiysa ne olmus ne fark eder ki ?
Benm bNe güzel meslektaşımsiniz. Yalnız o bayan ücretli çalışıyor atanmamis branşı da öğretmenlik değil zaten boşluk var diye çalısıyor
Yani atanmis olsa bile fark etmez evet sosyalci kpss de daha cok caba harcamis ama ingilzcecide oss de daha cok caba harcamis yani bu hesaplamalar biraz gereksiz herkes ayni sekilde caba harciyorEsi karşısındakini eziyormus ya... Esi ben ingciyim bana bile laf ediyor bazen diyormus ya ama kadin atanmamis zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?