Vurmadım sadece soru sordum hanımefendi. Bu soru vurmaksa sizin kiracınızın Whatsap ta bikinili poz paylaştığını söylemeniz gömmek.bravo size bir kadın olarak tebrik ediyorum sizi aramış etmiş bulmuş nerden vurmuşsunuz.
maddi olarak zorluk yasamayan kızlar oturdukları site lüks bir site.
Siz konu sahibi misiniz? Yoksa eşi mi?Hanımlar kızların pozu konusu kapandı geçtik orayı
Aklima sener sen geldiOf yani aldatan ve aldattigi bariz ortaya cikan adamlar bile inkar ediyorken eşinizin, "evet tam da aklimdan aldatmak geciyordu bari boşanalim" demeyecegini siz de biliyorsunuz ve boş yere salliyorsunuz.
Ayrica aldatmak gayet aklinda, simdiye kadar yapmadiysa uygun ortam olsa ve yüz veren olsa aldatir bu adam net.
Ders vermek degil ahlak vermeniz lazım.Ben kızın pozunu sormadım konumda kocamin yaptığı serefi
Ben kziin fotoğrafina laf etmedim isterse çıplak koysun.ben eşimin yorum yapmasına laf ettim ona nasıl bir ders vermeliyim diyorum lütfen kızları kapatın artik
Siz de kiracı kızlar olmalısınızSiz konu sahibi misiniz? Yoksa eşi mi?
Esin bikinili fotoğrafa mi güzel çıkmışsın dediben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldı
Kızdan gıcıklanmış olmam adamı haklı bulduğum anlamına mı geliyor? Yorumumdan bunu mu çıkardınız anlamadım. Siz rahatsız olduğunuz kişilere gülücüklü emojiler atıp teşekkürden sonra konuyu uzatıyorsanız bilemem ama ben rahatsız olduysam eğer karşımdaki kişiye de saygısızlık yapabilecek bi konumda değilsem teşekkür eder kapatırdım konuyu. Karakterim bu olduğu için kendi yorumumuda o şekilde yaptım.Evli , barklı adam ; kiracısına yan gözle bakabileceğini kondurmak istememiştir. Uygun bir dille tatil yerini tavsiye edip geçmiş işte.
Evli olduğunun bilincine varamayan adamlardan değil de bekar kadınlardan "gıcıklanmak" ta ilginç.
evi yeni tuttular güncel yuksek fiyattan tuttular
Burada bir senelik kiracılar ev sahibim artan fiyatlar yüzünden tefe tüfe üstü de olsa ya zammı ver ya çık diyor diye konu açıyorlar. Var öyle ev sahipleri. Geçen sene bu zaman kiralarıyla bu sene bir değil. Seneye ne olacak kim bilir. Yeni tutmuş olabilirler ama herkeste bir korku hakim. Kızlar nazikse, terslemiyorsa, tatlı dille cevap veriyorsa bu yüzdendir. Kız başınalar, korkuyorlardır.
Kiracılarla siz muhatap olun, kocanız da sütten çıkmış ak kaşık değil; bunu bilin. Kimsenin kıyafeti, pozu, yaşam tarzı bir DAVET değildir.
Evet olabilirim, var mı bir itirazınız?Siz de kiracı kızlar olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?