kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusahibi sen yapabiliyorsan bu adamın ipini sal gitsin
Üzüyor seni
Fırsat arıyor yapabildiği an yapacak gibi
Potansiyel var.
Alabildiğini al yolla gitsin
Dikenüstünde evlilik olmaz

Kız isterse çıplak resmini atsın size sadakat yemini veren eşiniz tüm suçlu eşiniz Yanyana yürürken bile eşimi süzen birine ne bakıyorsun diyemem ama eşim de ona bakıyorsa eşime kızabilirim eşiniz bi ışık bekliyor belkide o ışığı gördü konuşmalar gereksiz yersiz lüzumsuz sizin açınızdan üzücü eşiniz çünkü evliliğine saygı duymuyor

maddi olarak zorluk yasamayan kızlar oturdukları site lüks bir site.

O sitedeki tüm mal sahipleri sizin zihniyetinizdeyse , yakında haberlerde izleriz siteyi.

Evinize bir kira bedeli belirlemişsiniz. 2 kadın da evinizi tutmuş. Maddi olarak zorluk yaşamıyorlar diye kocanızın terbiyesizliği sebebiyle ; yeniden emlakçı komisyonu ve nakliye masrafı ödemek , buldukları evden taşınmak zorunda değiller.

Yeterince üzülmüstüm sayenizde bide kendimi anlatmaya çalışarak dahada üzüldüm.bazen yazmak isterken düşüncelerimizi rahat anlayamayız nereye cekersek oraya gider herkese çekeceği yeri tuttu çekti de çekti. Konu ne kızlardi ne kızların hayat tarzı.sig düşünen sığ yaşayan bir kadın olmadım hicbirzaman bir çok sorun yaşamış bi evlilikten çıkmaya çalışıyorum sadece. Herkese teşekkür ederim alın kızlar siizin olsun. Dagilabilirsiniz !!!!yada kendi aranizda yazın bana kızin bikinisinden sanane diye tesekkurler

Aklima sener sen geldi yaz kizim cimentoherif donla
Kadin sutyenle

Ders vermek degil ahlak vermeniz lazım.
Benimde üni.de kızım var giyimi ,verdiği pozları kendine has başkasına göre degil.
Evli birinin beğenisi için hiç degil nerden biliyorsunuz derseniz ben yetiştirdim hemde bilinçli kendinden emin.

Sapık ev sahibi resmen ...Allah yardımcın olsun bir an önce yuzlesirsin gerçeklerle umarım çok üzgünüm

Merhaba eşinizin kızlara mesaj atması rahatsız edici bir durum sizin için, ama bikinili fotograflarına yorum yazması daha da kötü bence. Herhangi bir kadının bikinili resmine yorum yazmanın iyi bir niyetle olabileceğine ihtimal veremiyorum malesef. Muhtemelen eşiniz kızlar yüz verse ve siz farketmeseniz daha fazlasını yapabilecek bir adam, gözünüzü dört açmanızı öneririm. Kiracılar ile de bundan sonra siz ilgilenin

ben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldı
Esin bikinili fotoğrafa mi güzel çıkmışsın dedi ben de belki normal fotoğraf sandım. Bence bosanma sebebi. Ya da o kizlar evden gidecek kesinlikle. Ya da o ev satılacak . Büyük bir tepki ver yani

Kızdan gıcıklanmış olmam adamı haklı bulduğum anlamına mı geliyor? Yorumumdan bunu mu çıkardınız anlamadım. Siz rahatsız olduğunuz kişilere gülücüklü emojiler atıp teşekkürden sonra konuyu uzatıyorsanız bilemem ama ben rahatsız olduysam eğer karşımdaki kişiye de saygısızlık yapabilecek bi konumda değilsem teşekkür eder kapatırdım konuyu. Karakterim bu olduğu için kendi yorumumuda o şekilde yaptım.

Kiracılarla kendi muhatap olsa daha iyi mi olacak ? Yazdığı mesajlara bakınca, kendisi de kiracılarla muhatap olmasa daha iyi olacak gibi duruyor.

Abi deli misiniz kiracılarla konu sahibinin ilgilenmesi nasıl bir çözüm olabilir bu konuya ki herkes aynı öneriyi vermiş? Adamın niyeti bozuk, kiracı bikinili kızlardan korusa gelen şortlu müşteriye yanlayacak, şortlu müşteriden korusa alt komşunun mini etekli karısına yürüyecek. Adam bozmuş niyeti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…