- 22 Şubat 2021
- 3
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Birisi1234567
-
Ben adamınn kafasını bile kopartırımKızlar merhaba,
Kocanız yanınızda Edona isminde güzel sarışın yabancı bir kız arkadaşı ile mesajlaşma yazissa , ve normal sohbet etseler ne tepki verirsiniz? Bu durumu anlayışla mi karsilarsiniz yoksa kıskanır misiniz? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.
Tövbe estağfurullah o neydi gııKızlar merhaba,
Kocanız yanınızda Edona isminde güzel sarışın yabancı bir kız arkadaşı ile mesajlaşma yazissa , ve normal sohbet etseler ne tepki verirsiniz? Bu durumu anlayışla mi karsilarsiniz yoksa kıskanır misiniz? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.
Kim diye taniyor size ne icin mesajlasiyormus
Ozaman bir grup kuralim bende olayim d eyin yada sizde fake biriyle jonusuyo gibi yapin bakalim ayni sey beyefendinin hosuna gidiyormu bence şüpheci cildirilmayacak gibi de degil12,yillik normal arkadaşım sohbet ediyoruz havadan sudan, ingilizcemi geliştiriyorum dedi.
O kıskanmiyor hiç özgüveni yüksek bana da güvenir yazmazkiOzaman bir grup kuralim bende olayim d eyin yada sizde fake biriyle jonusuyo gibi yapin bakalim ayni sey beyefendinin hosuna gidiyormu bence şüpheci cildirilmayacak gibi de degil
Ozaman esinizle ciddi ciddi konusun bak ben kaldiramiyorum olmaz boyle ingilizceni git baska yerde gelistir diyeO kıskanmiyor hiç özgüveni yüksek bana da güvenir yazmazki
Karşılamam yobazsam yobazım kırmızı cizgim kabuk etmem.Kızlar merhaba,
12,yillik normal arkadaşım sohbet ediyoruz havadan sudan, ingilizcemi geliştiriyorum dedi.
Nedense öyle bir algı var... kadın çirkinse eşleri aldatmaz sanıyorlarDürdane isimli ‘çirkin’ bir kadınla yazışırken ne tepki vereceksem, onu veririm.
Kadının güzelliğinin ne suçu var...
Dünya güzelleri aldatılıyor yahuNedense öyle bir algı var... kadın çirkinse eşleri aldatmaz sanıyorlar
Ben seni bir gelistiririm bir gelistiririm bir daha gelişime ihtiyaç duymazsın der.12,yillik normal arkadaşım sohbet ediyoruz havadan sudan, ingilizcemi geliştiriyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?