- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi Birisi1234567
-
Aynen öyle... hatta bu dunya guzeli kadınların aldatıldıkları kadınlar pek güzelde olmuyorlar... ama degismez bu fikirleri hic umudum yok...Dünya güzelleri aldatılıyor yahu
Buradaki kıstas aslında ‘kendi’ ile kıyaslamak.
Dolayısıyla ben merkezcilik hatta ‘ben’cilik söz konusu.
Ama dünya ne benim ne de öbürünün ölçütlerinden ibaret değil.
Ahahahha sakin olBen seni bir gelistiririm bir gelistiririm bir daha gelişime ihtiyaç duymazsın der.
Sakince kalkar telefonu pencereden aşağıya boşluğa uğurladım.
Dönüp adama sakın tek kelime etme seni telefonun peşinden yollarım derdim.
Bende böyle bir manyağım işte
İşin içinde Edona varken nasıl mantıklı olabilirim regenimAhahahha sakin ol
Resmen kafamda canlandırdın sahneyiİşin içinde Edona varken nasıl mantıklı olabilirim regenim
Dürdane isimli ‘çirkin’ bir kadınla yazışırken ne tepki vereceksem, onu veririm.
Kadının güzelliğinin ne suçu var...
Edona isminden çağrışım o geldidürdane nin suçu ne
Hatun kişi olması yeterliResmen kafamda canlandırdın sahneyiya peki safiye olsaydı yine aynı tepkiyi verir miydin
Tamam oldu şimdiHatun kişi olması yeterli
İsimlerin önemi yok
Aslaaaaaa izin vermemKızlar merhaba,
Kocanız yanınızda Edona isminde güzel sarışın yabancı bir kız arkadaşı ile mesajlaşma yazissa , ve normal sohbet etseler ne tepki verirsiniz? Bu durumu anlayışla mi karsilarsiniz yoksa kıskanır misiniz? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.
Anlayisla karsilar Hans isminde yakısıklı bir Alman bulurumKızlar merhaba,
Kocanız yanınızda Edona isminde güzel sarışın yabancı bir kız arkadaşı ile mesajlaşma yazissa , ve normal sohbet etseler ne tepki verirsiniz? Bu durumu anlayışla mi karsilarsiniz yoksa kıskanır misiniz? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.
Sergio adında bi Italyan ❣Anlayisla karsilar Hans isminde yakısıklı bir Alman bulurum
Hayalim bile Hans ya Sergio cok seksi geldiSergio adında bi Italyan ❣
Hahahaha bana daHayalim bile Hans ya Sergio cok seksi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?