Kocamın nesi var?

Bu tarikat dediğiniz ne olabilir,yardım edin lütfen.Delireceğim ben yaa

Çalıştığı sabun sirketiyle baglantili oldugunu düşünüyorum.
Önce sabununu kopurtemeyenleri dovduruyorlar gibi.
Ama esya kısmı ni pek anlamadim.
Acaba oda aldigi darbeler sonucu yaşanan bir tramva olabilir mi

Site yonetimi su konuya bi el atsin artik... bu kadar sacma kelime cumle ve durumun bi arada oldugu bi konu daha gormedim! Tarikat mafya morluklar yaslilar yil donumu cacik bile gecti ya... tovbe tovbeee

sen mi hastasısın fight club'un eşin mi ?

Değerli hanımlar,işim gereği engelli çocuklarla çalışıyorum.Başlangıçta onlara acıma duygusuyla yaklaşıp,eksikliklerini hissettitremeye gayret gösteriyordum ve bunun onları mutlu edeceğini düşünüyordum.Ancak bir süre sonra onların tüm eksikliklerine rağmen, biz kendine normal diyenlerden daha mutlu olduklarını,bizlerin ise yüzümüzdeki sivilceleri bile dert etmekle meşgul olduğunu farkettim.
Bdv altında yazılan sıkıntıların çoğu çözülebilir meselelerden oluşuyor.Hayat değerli;mutlu olmak,tebessüm etmek ise o kadar da zor değil.Hepimizin dertleri var.Ancak hiç bir derdimiz bir gözümüzün olmaması,bir ayağımızın kesilmiş olması kadar yerlebir edici değil.Aranızdan çok güzel mesajlar atanlar,yazanlar oldu.Hepinize teşekkür ederim.Bir eş,bir anne ve bir kadın olarak,yüzünüzden tebessümü eksik etmeyin lütfen

saolun varolun da olayınızı anlayamadım/anlayamadık kıssadan hisse kaç sazan var sorusuna cevap arayışı mıydı?

Yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…