Kocamın nesi var?

Kocam böyle ne bileyim değişik bir iş vallahi bende anlamadım
Ama şu son düşen rus uçaklarına çok üzülmüştü,Rusya dan çok sipariş alıyorlarmış,bende hainlik etme dedim tartıştık biraz

Kocam böyle ne bileyim değişik bir iş vallahi bende anlamadım
Canım biz bu tür mevzuları çözemiyoruz burada,uzaktan olmuyor. Sen bir dedektif tut bu işi o çözer,ya da bir gözlük ve sapkayla sen de halledebilirsin.

İlk aklıma tefeciden para almış olabileceği geldi .bu da parayı ödeyemiyorsa eşinize tehditle birşeyler yaptırıyor olabilirler. Bilemiyorum.sıkı takibe almakta fayda var
Tefeciyle konuştum,benden para almadı dedi.

Aaa dur geleceği görüyorum; Kocan şizofren çıkacak demedi deme

fake desem....
hah geldi fake çi baslari dicekler.
ciddiye alip yorum yapsak3 gundur esir olduk binkojuya kadin vajinismus ciktin hepimiz apisip kaldik.
iyice beynimiz yandi Kk da

yine de ciddiye alıyorum....

tarikatımsı ama degil.
fight club ımsı ama degil.
mafyamsı ama degil.

senin koca cozutmuş herhald...
korkmadan yanında durabildigine göre mangal gibi yürekte sende varmış valla.

Acaba benden boşanmak için numaramı yapıyo

ozel korumalik mi yapiyo nedirr bi arastir bence takip ett kotu syler olabilir
Sordum defalarca ama her seferinde bana kalk çay koy diyo cevap vermiyor.Gerçi kapımızın önünde de hep bazı adamları nöbet tutarken görüyorum

Hep gittiğimiz bi tane var ona sordum bende.

Hep tefeciye mi gidersiniz? Hep kredi cekeni biliyorum, hep tatile gideni, hep sinemaya giden biliyorum da hep tefeciye gideriz i ilk defa duydum. Ama fake konunun tefecisi de fake olur herhald

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…