• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMIN ÖKÜZLÜKLERİ

Merhaba Arkadaşlar biraz uzun olucak ayrıntılı anlatıcam ki dışardan bir göz gerekli bana.
eşimle 9 yıldır evliyim evlilik öncesi ise 6 yıllık geçmişimiz var . şuan 2 çocuğumuz var.
Pazar sabahı kahvaltıda oğlum patates kızartması istedi diye kızarttım ve kocam dediki ben istesem yapmazdın bende dedim ki yoo yapardım sanki hiç yapmadım gibi konuşuyorsun o da dediki evet ne gördüysem evlenmeden önce gördüm nasıl gizlediysen kendini anlamadım. çok zoruma gitti bu laf ama çocuğun yanında konuyu uzatmadım. evlilik öncesi cinsel hayatımız çok iyiydi evlendikten 2 hafta sonra cinsel birliktelik sonrası (ben ona bağlıyorum aslında bir ilgisi yok) yumurtalığım döndü ve acil ameliyat a alındım ondan sonra biraz sıkıntı yaşadık. daha sonra rahim içinde yara vs. uzadı gitti tabi. neyse bana bir gönderme yaptı galiba 14 yıldır sigara içiyordu 2 ay önce bıraktı ve dün bütün gün bana ters davrandı bir sıkıntın varsa söyle diyorum yok diyor. neyse çocuklar yattıktan sonra azcık cips yedim ve yanına gittim off poff demeye başladı dedim ne oluyor cips kokuyorsun dedi bende sen yıllardır sigara kokuyordun böyle davranmadım dedim oda artık kokmuyorum ben dedi. iyi dedim kalktım salondaydık tv yi kapatıp yatağa yattım oda gelmedi tabi . adam artık sevmiyor beni galiba. sabahdan beri ne aradım ne de o aradı ki işe gelince aratırdı beni. yazım hatam varsa kusura bakmayın yanımda patron varda ...

Cips kokuyorsun demiş, kendini saklamışsın bana patates kızartmazdın vs demiş :) Yani dışarıdan bakınca alınacak birşey yok. Kokuyorsam kokuyorum hoh bak ne güzel cips koktu diyip gülerdim ben olsam :) Sigarayı bıraktığı için asabiyeti olmuş olabilir mi?Birde cinsel yaşantınızla bugünkü sorunların ne alakası var çözemedim? 9 yıllık ilişki, sorunlar şimdi oluyor. Bence uzatmayın, alınmayın ama fazla alıngan buldum sizi.

Cips kokuyorsun demiş, kendini saklamışsın bana patates kızartmazdın vs demiş :) Yani dışarıdan bakınca alınacak birşey yok. Kokuyorsam kokuyorum hoh bak ne güzel cips koktu diyip gülerdim ben olsam :) Sigarayı bıraktığı için asabiyeti olmuş olabilir mi?Birde cinsel yaşantınızla bugünkü sorunların ne alakası var çözemedim? 9 yıllık ilişki, sorunlar şimdi oluyor. Bence uzatmayın, alınmayın ama fazla alıngan buldum sizi.

:) burda saklımışın kendini derken cinsel yönden demek istedi . eskiden gayet iyiydi şimdi sıkıntımız oluyor . hele 2, cocuktan sonra yoruluyorum iş ev derken kızı uyuturken uyuya kalıyorum. eşim istediğinde her daim hazır olmamı bekliyor. böyle bir dünya yok malesef. kendisi isterse akşam 8 de uyur isterse 12 de ama benim öyle bir şansım yok malesef. hasta bile olsam bakmaz bana suratıma mal mal bakar çocuklar aç yedirsene derim oda sen kendini nasıl hissediyorsun der benim elimde sihirli değnek varya bir anda iyi olucam. ateşim 38-39 dur ama o na göre bişeyim yoktur. mutfak ev alıp başına gider kızım meme diye yapışır oğlum anne su der bizimki okey oynar. yani alıngan değilde gayet doluyum anladığınız üzere :)

ooo birde arkadaşlarıyla görceksiniz bir mutlu bir mutlu . gülmeler saatlerce cep telefonun dan konuşmlar . hep birlikte kuzu cevirmeye gitmler. yok eefm kestane toplaaya gidiceklermiş dedim bende geliyorum yürüyemezsın sen orda diyor bana en son şalter attı evden çıktığın an o arabaya bende oturcam dedim yemin ettim. işte ormanmış falanmış. arkadaş o zaman gel şileye doğru gidelim yürüyebileceğim yere yokkkk olmaz gel sahile gidelim yok boşver . ama söz konusu arkadaşları oldumu bildiğin kaplan kesiliyor. bunlarda biriktikçe hırs yapıyorum...

seni çok iyi anladım bizim de ev böyle hemen hemen. düzelmiyor düzeltemiyorum. bütün iş bana bakıyo çocuklar yemek temizlik iş. bu tip erkeklere herşeyi yapacaksın sende şunu yap demeyeceksin. anneleri bir ekmek bile aldırmamış zamanında çünkü. sen kendinden verdikçe daha da istiyorlar. yavaş yavaş kendimizi sevmemiz lazım galiba. ayda bir temizlikçi tut yetiştiremiyorum de. 3 çeşit yemek yapıyosan 2 ye düşür. ben şu an hamileyim ve çok naz yapıyorum sitem ediyorum. sesini pek çıkartmıyor :KK48:

oyun oynuyor . ya okey oynar yada şeker patlatma elinde emzik gibi diyorum zaten işi beklemeli bir iş bütün gün elinnde akşam bırak yok zamkla yapışmış.
koskoca adamın uğraştığı şeye bak ya
erkeklerde hastalık gibi
erkek kardeşim de bütün gün bilgisayarda oyun oynar
eşim de telefon bilgisayar birini bırakır birine geçer
ama söylediğimde kapatır
sizde biraz sıkkınlık var eşinizde galiba.

koskoca adamın uğraştığı şeye bak ya
erkeklerde hastalık gibi
erkek kardeşim de bütün gün bilgisayarda oyun oynar
eşim de telefon bilgisayar birini bırakır birine geçer
ama söylediğimde kapatır
sizde biraz sıkkınlık var eşinizde galiba.

anlattım çocukalr uyuyana kadar oynama eve gelince odaya bırakalım çocuklarımızla ilgilenemiyoruz. uyudktan sonra al ne yaparsan yap. sanki tam tersini demişim gibi elinden indirmiyor. .

ufaklıkla hele hiç ilgilenmiyor biraz bak ütü yapıcam diyorum uyuyunca yap diyor ben robotum yorulmuyorum çünkü. alldım kızımı 25 dakika boyunca kitap okudum kucağımda yattı yavrum uzaktan şok olmuş diyorki o nasıl yatıyor öyle. dedim ilgilenince duruyor yavrum sende denersen anlarsın dedim yok yok gerek yok bana diyor. yani ben evde kocasız yaşıyor gibiyim..

o nasıl ruhsuz duygusuz bir baba öyle:KK57:

Beni bir öküz sanma sakın sevgili...
Çünkü sen, o kadar hülyalı bir tren değilsin.

Küçük İskender Başlığı görünce bu söz aklıma geldi

Back
X