kocamın öz ablasıyla +18 konuşmalarını yakaladım ....

Yazacak cok sey varda üşeniyorum bugunde böyle olsun...sende milyonlarca tazminat iste affedecegine...
bacisina cinsel duygu besleyen çocuğunada yapar neyseki fakesiniz...

ekşiciler de tam şeref yoksunu çıktı.

murat başoğlu ve abisinin kızı reşit olduğu için istediklerini yaparmış, kimseyi ilgilendirmezmiş. halbuki kız 15-16 yaşındayken başlamış ensest.

İğrenç şoktayim şu anda inşallah yanlis anladin yardim ediyordulara inanmiyorsunuzdur ve de inanmayi dusunmuyorsunuzdur apacik ortada herşeyy

murat başoğlu ve abisinin kızı reşit olduğu için istediklerini yaparmış, kimseyi ilgilendirmezmiş. halbuki kız 15-16 yaşındayken başlamış ensest.

Ben o olayın gerçek olduğuna inanmamıştım. Boşanma avukatının halt etmesi gibi geldi. Kendileri kabul etmişler mi?

Aslında reşit ve suç değil diye istediklerini yapabilecekleri anlamına gelmiyor. Düzgün bir hukukçu çıkıp açıklayamamış olayı.

Yok ya ! bu konu sahte olmalı böyle birşey olamaz yani olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…