Teşekkür ederim bu saatten sonra ben de kurduyum buralarin.Gündemdeki konuların uzantıları şeklinde oluyo genelde
Öbürlerini bende pek çözemem
Ensest bir ünlü sandım.cersei n kardeşi
lannisterlar..
5 sene olacak daha kurtlaşamadım valla.Teşekkür ederim bu saatten sonra ben de kurduyum buralarin.
Valla seni bulmuşken iki dedikosunu yapiyimda gık diyom Ban yiyom,vik diyom Ban yiyom nolacak böyle dostum5 sene olacak daha kurtlaşamadım valla.
Bu kk çok zor bi yolculuk dostum
ekşiciler de tam şeref yoksunu çıktı.
murat başoğlu ve abisinin kızı reşit olduğu için istediklerini yaparmış, kimseyi ilgilendirmezmiş. halbuki kız 15-16 yaşındayken başlamış ensest.
ekşiciler de tam şeref yoksunu çıktı.
murat başoğlu ve abisinin kızı reşit olduğu için istediklerini yaparmış, kimseyi ilgilendirmezmiş. halbuki kız 15-16 yaşındayken başlamış ensest.
Aslında reşit ve suç değil diye istediklerini yapabilecekleri anlamına gelmiyor. Düzgün bir hukukçu çıkıp açıklayamamış olayı.ekşiciler de tam şeref yoksunu çıktı.
Yok ya ! bu konu sahte olmalı böyle birşey olamaz yani olmamalıdirek konuya giriyorum ben
önceki gece eşimle beraber olurken çok kısa sürdü ben de bu muydu yani filan diye tepki gösterdim oda cocuk odasına gitti hiç konuşmadı ben konuşmadım hiç sonrasınde ...
ertesi sabah işe geldim bende mesajları gözüküyor konuşmaları o benden önce işe gidiyor ama haberi yok mesaajlarını okudugumdan tabi ben işe geldikten sonra 2 3 saat sonra bi baktım ablasıyla konuşmuş ama ablası şifre demiş oda şifre yazmış sonra ablası senin için çok dolmuş gel boşaltıyım seni filan demiş daha sonra hatırladınmı kuvcağına oturdugumu filan diye göğüslerin kalcaların falan filanlar işte bu şekilde bir konuşmalar ....
ablası dediğim deee : kayın babamın hiç cocukları olmamış kız kardeşi de doğduğu gün eşimi evlatlık vermiş yani şuan baba dediği dayısı bu olayı eşimi büyüten annesi öldükten sonra ögrenmiş öncesi kuzen .. yani öz ablası oldugunu ögreneli daha 5 yıl oldu ...
eşime o mesjlar ne yazdım ne oldu filan deyince şifre filan dedim anladı sonra hemen iş yerime geldi nefes nefese kalmış ve korkmuştı 1 yıllık evliyiz biz daha bitti dedim bu kadar hiç ben gider bi avkatla görüşürüm bu iş bitsin dedim yanlış anladın beni o mesajlar senin anladıgın gibi deyil dedi falan dedi filan dedi kovdum iş yerimden çık git dedim konuşalım diye ısrar etti ama izin vermedim ablasına ağzıma geleni saydım 2 tane kızı var onunda 16 ve 18 yaşında yaşıda büyük yani her neyse .
iş çıkışı eve gittim kocamın anlattıgına göre
sabah işe giderken telefonda konuşuyor ablasıyla dün ki olan durumu anlatmış ben eşimi menmum edemiyorum hiç memnun deyil benden ne yapmalıyım diye yardım istemiş ablasından oda mesajla anlatıyım demiş nasıl yaklaşman gerektiğini falan demiş bende o mesjları yanlış anlamışım ona göre ablasıyla arasında bişey olmaz mış saçmalamayacakmışım 4 gün oldu bu olaya söz verdi bana ne uzak duracak o ablasından konuşmayacak yazmayacak diye ne kadar unutmuş gibi davransamda unutamıyorum aklımdan çıkmıyor ne yapmalıyım yardım edinnn .
Ben o olayın gerçek olduğuna inanmamıştım. Boşanma avukatının halt etmesi gibi geldi. Kendileri kabul etmişler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?