kocamın öz ablasıyla +18 konuşmalarını yakaladım ....

Kardeşim bana erken boşaldığını niye anlatsın, ben de ona nasıl tarif edeyim?? Nerden baksan elimde kalıyor! Ensest karesi diyorum..!

Ne istediklerini bilemiyorum; ama çoğu kuzen evliliği için bile ensest derken bunda bize ne diyebiliyorlar, çok iki yüzlüler. Evlilik kurumu aslında ensestin meşru olmadığını gösteriyor, illaki TCK da suç sayılması gerekmiyor. Medeni kanuna baksalar kesin evlenme engeli olarak sayılan kişilerde sadece alt ve üst söy yok, amca, dayı vs. de var. Evliliği sadece çocuk yüzünden kurulduğunu falan sanıyorlar sanırım; ama ülkemizde evlilik dışı da çocuk doğunca evlenmeden nüfusa geçebiliyor.

Ayy o adam çilek kokusu dizisinde ne yakisikliydi ne cekiciydi. Bende tesadüf dün öğrendim migdem bulandı:S

Size fakelikle ilgili ufak bi tüyo vereyim

Üye yeniyse, yazdığı ilk mesaj yada ilk mesajlardan biri böyle abuk bi konuysa, konuyu açıp hiç cevap vermeden çıkıp bi daha o semte uğramıyorsa evvela konu fakedir diye düşünebilirsiniz

Böyle konu görünce hemen üyenin profiline bakın cevap orda gizli :)

murat'ın abisi canlı yayına bağlandı, hiçbir şey söyleyemedi, ne desin?

Dünyanın çivisi çıkmış.. Offf... Ahlaksızlık tavan yapmış.. Eskiden nenelerim iz böyle şey olunca.. Gökten taş yağacak derlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…