- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
He sana uyuz oldum hiç gözüm tutmadı diyecem mesela ay canım ya nasıl da şeker diyip lafı öyle sokacam demek kaptim bu işi sağol ustad
Onlar kim
game of thrones dızısınden bır karakter kızkardesı ıle bırlıkteJamie kimdir? Merak ettim.
Ne istediklerini bilemiyorum; ama çoğu kuzen evliliği için bile ensest derken bunda bize ne diyebiliyorlar, çok iki yüzlüler. Evlilik kurumu aslında ensestin meşru olmadığını gösteriyor, illaki TCK da suç sayılması gerekmiyor. Medeni kanuna baksalar kesin evlenme engeli olarak sayılan kişilerde sadece alt ve üst söy yok, amca, dayı vs. de var. Evliliği sadece çocuk yüzünden kurulduğunu falan sanıyorlar sanırım; ama ülkemizde evlilik dışı da çocuk doğunca evlenmeden nüfusa geçebiliyor.baya sakıncalı fotoları var.
aynen.
cinsellikte sınırsız özgürlük olsun istiyorlar muhtemelen.
artık ailenin hangi üyesine göz koyduysalar?
ben de gördüm.
hangi 50 yaşındaki amca 35 yaşındaki yeğenini dudaktan öper, acayip hareketler sergiler?
Jaime ve cercie efsane birde boyuna çocuk yaptılar. Yine hamile ama düşürecekgame of thrones dızısınden bır karakter kızkardesı ıle bırlıkte
Ayy o adam çilek kokusu dizisinde ne yakisikliydi ne cekiciydi. Bende tesadüf dün öğrendim migdem bulandı:Sbaya sakıncalı fotoları var.
aynen.
cinsellikte sınırsız özgürlük olsun istiyorlar muhtemelen.
artık ailenin hangi üyesine göz koyduysalar?
ben de gördüm.
hangi 50 yaşındaki amca 35 yaşındaki yeğenini dudaktan öper, acayip hareketler sergiler?
khaalesı ıle jonda hala yıgen onlarda fıngırdesıyorlar ama targeryan mevkı dısarı gıtmesın dıye evlesıyolarmıs ıclerındeJaime ve cercie efsane birde boyuna çocuk yaptılar. Yine hamile ama düşürecek
Ya şu konuda da gelip spoiler okudum ya helal olsun. Keşke dan dun anlatmasanızJaime ve cercie efsane birde boyuna çocuk yaptılar. Yine hamile ama düşürecek
Ev et murat kim. Ne yapmış bu muratMurat kim ya
murat'ın abisi canlı yayına bağlandı, hiçbir şey söyleyemedi, ne desin?
Murat başoğlu ünlü sunucu öz yegeniyle ilişki yaşıyormuş heryerde onun haberi var magazin gündemine bomba gibi düştüEv et murat kim. Ne yapmış bu murat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?