- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
Tskler anladim simdi.. Ama yine sacma geldi gorumce neden yuz asiyor o zaman? ben olsam yengeme gider kendim derim abimlik bisey yok huzurunu bozma diye.. Sanki zorla sucu kabul etmis gibi davraniyorBabasının böyle şeylerini daha önce çok temizlemişler ya, görümce de biliyor demek ki ondan dolayı ona sor anlamında görümceyi ara demiş, ben öyle anladım.
simdi gordumBir konu daha açmamış mıydınız siz eşinizin telefonunda gay biri vardı. Bu kadar tesadüf şaşırtıcı sanki.
Merhaba arkadaslar esimin surekli elinde telefon olnasi beni suphelendirdi..
O banyodaykrn telefonunu kurcaladim.. Bu ayip bisey lakin telefona bakip gulumsemeler falan beni bu yola itti.
Engellenenlerde bi gay cocuk gordum ama bildiginiz gay yaniliyo olabilirsinuz yok o fotografindan kaslarini alisindan bariz belliydi.
Ama bunu esime nasil sorarim telefonunu karistirdimi soylemem sonucta..
Aklim takilfi boyle bi ihtimal beklemem ama bilenedim....
O zaman düğünde gördükleri bu kadar şoke etmemeli. Ben işin ucu Pelin'e dayanacak diye korktum şimdi. Herkese iyi geceler.Bir konu daha açmamış mıydınız siz eşinizin telefonunda gay biri vardı. Bu kadar tesadüf şaşırtıcı sanki.
Pasif gay i aratan herkes, gay de değildir ayrıca, belki bişey okudu bi merak etti, olamaz mıı, olabilir...
O zaman düğünde gördükleri bu kadar şoke etmemeli. Ben işin ucu Pelin'e dayanacak diye korktum şimdi. Herkese iyi geceler.
Ohooo bu olay da varsa, suphenin dibini yasardim bensimdi gordum
Pelin vakasi nedir?İkinci bir Pelin vakasını kaldıramaz bu forum. :)
Pasif gay'i görümce aramaz. Rus kadınları aratan kayınpeder de aramaz. Şüphelenmekte haklısınız. Eşinizin gay olmadığına görümce nasıl kefil olacak onu da anlamadım. Korkudan kız kardeşinin üzerine atacak belki.
Ebbde bu kisma takildimBen anlamadim görümce ne alaka? Nerden biliyor esinizin gay olup olmadigini?
Esasında merak edip arama yapmak çok normal, bi dünya şey okuyoruz, merak ediyoruz arama yapıyoruz. Çok da farklı anlamlar yüklememek gerek bu arama araştırma işlerine..Ben de şu an pasif gay nedir onu merak ettim mesela ama arama motoruna yazıp aramaya bile çekindim ne yalan söyleyim. Böyle konular okudukça paranoya yapıyorum kendi kendime. Biri görür yanlış anlar diye
kimdir pelin yaa biz ne ara kaçırdık bu muhabbetiİkinci bir Pelin vakasını kaldıramaz bu forum. :)
Ben de şu an pasif gay nedir onu merak ettim mesela ama arama motoruna yazıp aramaya bile çekindim ne yalan söyleyim. Böyle konular okudukça paranoya yapıyorum kendi kendime. Biri görür yanlış anlar diye
Şahsen ben lezbiyen merak etmiyorum tutupta face de pasif lezbiyen diye aratmıyorum . Eşin aratmışsa vardır bişeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?