Kocamın pasıf gay araması !!!!!!!!

Pasif gay i aratan herkes, gay de değildir ayrıca, belki bişey okudu bi merak etti, olamaz mıı, olabilir...

Babasının böyle şeylerini daha önce çok temizlemişler ya, görümce de biliyor demek ki ondan dolayı ona sor anlamında görümceyi ara demiş, ben öyle anladım.
Tskler anladim simdi.. Ama yine sacma geldi gorumce neden yuz asiyor o zaman? ben olsam yengeme gider kendim derim abimlik bisey yok huzurunu bozma diye.. Sanki zorla sucu kabul etmis gibi davraniyor

Bir konu daha açmamış mıydınız siz eşinizin telefonunda gay biri vardı. Bu kadar tesadüf şaşırtıcı sanki.
simdi gordum

Bir konu daha açmamış mıydınız siz eşinizin telefonunda gay biri vardı. Bu kadar tesadüf şaşırtıcı sanki.
O zaman düğünde gördükleri bu kadar şoke etmemeli. Ben işin ucu Pelin'e dayanacak diye korktum şimdi. Herkese iyi geceler.

Oncelikle arada bir virgul ve nokta kullan be bebem tonlama vurgu yapicam diye iki kere okudum.

Oncelikle bu faceyi hem sen hem edin hemde esinin kizkardesi niye kullaniyor anlamadim.

Sonrasinda facede bir sey yakaladin madem hemen ne suratina vuruyorsun. Biraz takibe alsaydin ya. Kadin milletinin bekleme huyu da hic yok.

Ve bide gay olayini, neden kizkardesine sormani istiyor. Tovbe tovbe...

Pasif gay i aratan herkes, gay de değildir ayrıca, belki bişey okudu bi merak etti, olamaz mıı, olabilir...

Ben de şu an pasif gay nedir onu merak ettim mesela ama arama motoruna yazıp aramaya bile çekindim ne yalan söyleyim. Böyle konular okudukça paranoya yapıyorum kendi kendime. Biri görür yanlış anlar diye

Şahsen ben lezbiyen merak etmiyorum tutupta face de pasif lezbiyen diye aratmıyorum . Eşin aratmışsa vardır bişeyler.

Derdinize gulmek gibi olmasin ama dusundukce her ihtimal biraz komik

1) adamin biseyden haberi yok, karisi ona "gaysen gunahima girme" diyor

2) adam kadinla evli ama gay

çok güldüm bu senaryoya yaaa

Gardını al , eşin ve görümcen bu söylediklerine anlam veremeyip çok kızmış olmalılar ki ; ciddi anlamda böyle bir olay yok ise ve boşanma kararınızda sinir anında söylenmiş bir sözden çıkıp gerçek bir eyleme dönüştüğün de olayın nereden nerelere kadar geldiğinize veya getirdiğinize şahit olacaksınızdır..

Ha, eşin aratmışsın da diyecek bir şey yok .

Zaten görümce ile konuşması da bir garip ..

Daha önceki konunuzda
Eşinizin telefonunda gay numarasi bulmuştunuz sanırım.
Eşiniz bi seksüel olabilir bence.

Ben de şu an pasif gay nedir onu merak ettim mesela ama arama motoruna yazıp aramaya bile çekindim ne yalan söyleyim. Böyle konular okudukça paranoya yapıyorum kendi kendime. Biri görür yanlış anlar diye
Esasında merak edip arama yapmak çok normal, bi dünya şey okuyoruz, merak ediyoruz arama yapıyoruz. Çok da farklı anlamlar yüklememek gerek bu arama araştırma işlerine..

bilgisayardan gir hesaba, aramalara bak... hangi günler hangi saatlerde aranmis bu gay'ler...
pat diye sorulur mu kizim adama??? saglam bi kanitin var mi?? onun aradigindan emin misin?? hayir degilsin!!
hiç ajanlik ruhu yokmus sende... aslinda anlayabiliyorum o öfkeyle birden patlamissin ama elinde kozun olmadan yinede yapmamaliydin... insAllah düzelir durumunuz.. Allah'tan hayirlisini diliyorum..

Şahsen ben lezbiyen merak etmiyorum tutupta face de pasif lezbiyen diye aratmıyorum . Eşin aratmışsa vardır bişeyler.

ayy benim arama motorunda en son şişme bebek vardı yaaa üstelik iş yerindeyken okumuştum konuyu orda bakmıştım nasıl bişeymiş diye gören olursa ne düşüncekki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…