Kocamın pasıf gay araması !!!!!!!!

adamı direk suçlamışsın hemde ağır bir şeyle suçlanmış ne yapmasını bekliyordun ki tepkisinde haklı açıkçası ortakken hesap direk ona yönelmen hoş olmamış ona sen yaptın demek yerine böyle birşey var kim yapmış olabilir demen daha mantıklı olurdu gönlünü almaya çalış eşinin ama olayında peşini bırakma

Şifreyi bir bebeklere vermemişsiniz o zaman. Yakında o da olur. Keşke sizde direkt atlamasaymışsınız. Facebook şifresini değiştirip ''Sadece sen ben kullanacağız.'' diyebilirdin. O zaman her şey açığa kavuşabilirdi. Ki belki kocanız arattı diyelim belki merak ederek baktı. Her bakan gay olmuyor.

Geriye dönüp bir düşünün. Cinsel birlikteliğiniz nasıl? Gay olan kişi cinsellik esnasında kendini belli eder. Biseksüelde aynen. Bunu anlamamak zor değil. Özellikle de gereksiz, boş kıskançlıklarınız varsa beyfendi sıkılmış olabilir. Ve beyfendi bunları yapıyorsa sorunu kendinizde arayın.

ayy valla zor okudum ayrıcaa sızın yaptıgınız dengesızlık okadar adamın ıcınde sordunda ne gectı elıne

İnsan kocasına bukadar kolay sora bilirmi
Gaymisin diye

bence de düğünün ortasında feveran etmeyeydiniz iyiydi...bundan sonra daha sakin olmaya çalışın ama gözünüz hep üzerinde olsun

Çok merak ettim nerden boyle bır kanıya vardığınızı.Belki merak etti ve aradı.

Eşinizle konuştunuz mu nasıl akladı kendini ?
kesin bağrıp çağırarak ozaman boşan diyerek....
çok şüpheli ozaman

Ne yani tepkisi sormadan abartili diye o adam hakli mi? Ne demek beni sucluyosan bosanalim yarin hemen demek ne demek.

geçen bir gay konusu vardı ve her yorum yapanın kiblendigi pelinin resimleri vardı konu içinde o konu tuttu geyik bol oldu diyemi açıldı bu konu acaba

belki baba oğul aratıp görüşüp onlara doğru yolu göstericekler,olamaz mı?
Tabiki olamaz,ya kocanız ya k.pederiniz uçmuş getmiş

Dün gece diğer odadaki eşime seslendim
- Aşkımmm internette pasif gay ariyor musun
Eşimin cevabi
- neee fasulye mii
Güldüm halimize, şu kk da çok dolaniyorsun diye kiziyor bana

Şüphe insani yer bitirir zor durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…