- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi secondlife
-
Gozardi etmek değil de daha çok taciz etmenizi engellemenin bir yolu var mı? Varsa lütfen yol gösterin konu sahibesine.Yaptığınız da bir çeşit taciz çünkü.Saçma sapan falan değil doğrular bunlar kabullenip kabullenmemek size kalmış gerçekleri söylüyoruz işte kıza ne derseniz diyin adamın suçu hafiflemiyor adamın yaptığı affedilmeyecek bir şey olmaktan çıkmıyor rahatsız oluyorsanız göz ardı et butonuna basıp geçersiniz
Biz kadını aklamıyoruz herkes zaten yapılanın karaktersizce olduğunu söyledi iki taraf için ama bir tarafa kocam diyip diğer tarafa k.şr derse tepki almakta gayet haklı yaptığım söylediğim her şeyin arkasındayım önce herkes evindeki kocişine laf geçirmeyi bilecek eşiniz karaktersizse zaten bu haltı yapıyor sağa sola k.şr bilmem ne diye saldırmanın anlamı yok en büyüğü evdeki çünkü tacizse şikayetçi olabilirsiniz bu forumda yazılan her yorum şikayet edilebilir (site içi şikayet değil gerçek yargıya taşımak) buyrun taşıyın yargıya taciz mi değil mi görelim.Gozardi etmek değil de daha çok taciz etmenizi engellemenin bir yolu var mı? Varsa lütfen yol gösterin konu sahibesine.Yaptığınız da bir çeşit taciz çünkü.
Adamı aklamaya çalışan yok ama siz neden kadını aklamaya çalışıyorsunuz ben onu anlayamadım?
Konu sahibi degilim.Bisey sorucam yanlış anlamayin güvenmediğiniz adamdan çocuk neden yaptiniz
Çok boş laflar bunlar. Kadın büyük bir olay yaşıyor haklı olarak suçlayacak bu işde parmağı olanları. Kocasına da bunu yapan kadınlara da sayacak rahatlayacak, destek olmak çok mu zor? Anlıyorum seni evet kadınlar ve kocan hatalı sen ne yapacaksın demek?Biz kadını aklamıyoruz herkes zaten yapılanın karaktersizce olduğunu söyledi iki taraf için ama bir tarafa kocam diyip diğer tarafa k.şr derse tepki almakta gayet haklı yaptığım söylediğim her şeyin arkasındayım önce herkes evindeki kocişine laf geçirmeyi bilecek eşiniz karaktersizse zaten bu haltı yapıyor sağa sola k.şr bilmem ne diye saldırmanın anlamı yok en büyüğü evdeki çünkü tacizse şikayetçi olabilirsiniz bu forumda yazılan her yorum şikayet edilebilir (site içi şikayet değil gerçek yargıya taşımak) buyrun taşıyın yargıya taciz mi değil mi görelim.
Çok boş laflar bunlar ya. Kadın büyük bir olay yaşıyor haklı olarak suçlayacak bu işde parmağı olanları kocasına da bunu yapan kadınlara da sayacak rahatlayacak, destek olmak çok mu zor? Anlıyorum seni evet kadınlar ve kocan hatalı sen ne yapacaksın demek? Bu yaptığınız sadece gereksiz bir polemik yaratıp konuyu saptırmak.Biz kadını aklamıyoruz herkes zaten yapılanın karaktersizce olduğunu söyledi iki taraf için ama bir tarafa kocam diyip diğer tarafa k.şr derse tepki almakta gayet haklı yaptığım söylediğim her şeyin arkasındayım önce herkes evindeki kocişine laf geçirmeyi bilecek eşiniz karaktersizse zaten bu haltı yapıyor sağa sola k.şr bilmem ne diye saldırmanın anlamı yok en büyüğü evdeki çünkü tacizse şikayetçi olabilirsiniz bu forumda yazılan her yorum şikayet edilebilir (site içi şikayet değil gerçek yargıya taşımak) buyrun taşıyın yargıya taciz mi değil mi görelim.
Size göre boş bana göre dolu demek ki beğenmiyorsanız okuyup geçersiniz benim düşüncem bu arkasındayım yalvarmıyorum size yorumumu okuyun alıntılayın diye. Kaç gün önceki konuya yorumlara gelip burada hala mevzuyu devam ettirmek ciyaklamak değil benimki öyle öyle mi ? Sizde alzheimer başlangıcı falan mı var taciz ediyorsunuz dediniz buyrun tacizse madem şikayetçi olun değilse susun hangisi daha komedi daha yazdığınız şeylerden bihaber öyle yazıyorsunuzÇok boş laflar bunlar. Kadın büyük bir olay yaşıyor haklı olarak suçlayacak bu işde parmağı olanları. Kocasına da bunu yapan kadınlara da sayacak rahatlayacak, destek olmak çok mu zor? Anlıyorum seni evet kadınlar ve kocan hatalı sen ne yapacaksın demek?
Bu yaptığınız sadece gereksiz bir polemik yaratıp konuyu saptırmak.
Size konuyu salın farklı yere çekip ciyak ciyak bağırmayın diyorum hala aynı kime ne diyorum. Bir de yargıya taşıyın yazmışsınız cidden komedi ya
Kaşar olan eşiniZ bence, kamerayı yere indiren,dalga geçmesine iZin veren o, rahatsız olsa gönderir demekki mutlu bu durumdanBenim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin,
Kocam bizde calisan kizin kocasi var benimle isi ne vs diye savunuyordu kendini.3 gun once kocam bana kotu davraniyor dayanamiyorum.. Vs diye aglayip ayrilacagini soyleyip kalacak yer sormus ve 2 gun once de tasinmis..cok acimissindir yazik kiza dedim. Erkekler esleri haric zorda kalan kadinlara kol kanat germeye bayilir, kahramani olur baskalarinin. Sen niye dusmedin bu tuzaga dedim. Ve kocasi olduguda supheli zaten. Ne isi varmis baskasiyla istedigi kadar plan yapip oynasinmis o karsilik vermiyormus. Ben paranoya yapiyormusum, kiz bu arada surekli dans ediyor Calisir Ken. Uyarmasini soylemistim acik mutfak calisiyorlar ve yoldan gecenler bile gorebiliyor. Dun oynayacaksan lavaboya git oyna ise Don demis. Kocam cok caba harciyor kizi duzeltmek icin ama cikarmak hala planda yok.Digeri zaten baba ogulla sevgili olmus biri. Yani bunlara ne desen yapsan dikis tutmaz.Onlar öyle dalga geçer gibi yüzsüz yüzsüz el salladı öylemi.. Eşiniz çalışanlarına sınır koyamayan şuursuz adamın tekiyse eğer ders vermek lazım
Sakinliğinizi koruyun kızların sosyal medyasından araştırın sevgilileri fln varsa bilgi verin Bi şekilde huzurları bozulsun
Ay o nasıl iş yaKocam bizde calisan kizin kocasi var benimle isi ne vs diye savunuyordu kendini.3 gun once kocam bana kotu davraniyor dayanamiyorum.. Vs diye aglayip ayrilacagini soyleyip kalacak yer sormus ve 2 gun once de tasinmis..cok acimissindir yazik kiza dedim. Erkekler esleri haric zorda kalan kadinlara kol kanat germeye bayilir, kahramani olur baskalarinin. Sen niye dusmedin bu tuzaga dedim. Ve kocasi olduguda supheli zaten. Ne isi varmis baskasiyla istedigi kadar plan yapip oynasinmis o karsilik vermiyormus. Ben paranoya yapiyormusum, kiz bu arada surekli dans ediyor Calisir Ken. Uyarmasini soylemistim acik mutfak calisiyorlar ve yoldan gecenler bile gorebiliyor. Dun oynayacaksan lavaboya git oyna ise Don demis. Kocam cok caba harciyor kizi duzeltmek icin ama cikarmak hala planda yok.Digeri zaten baba ogulla sevgili olmus biri. Yani bunlara ne desen yapsan dikis tutmaz.
Kocanız ne münasebet kızı düzeltmeye uğraşıyorBen paranoya yapiyormusum, kiz bu arada surekli dans ediyor Calisir Ken. Uyarmasini soylemistim acik mutfak calisiyorlar ve yoldan gecenler bile gorebiliyor. Dun oynayacaksan lavaboya git oyna ise Don demis. Kocam cok caba harciyor kizi duzeltmek icin ama cikarmak hala planda yok.
Bi tarafını tutamayan adama diyelim ku senin dediğin gibi hicbir kadin yüz vermedi peki bu kadar uçkur düşkünü biri ne yapacak bu sefer parası varsa öyle işini görecek peki ya yoksa boş bulduğu her deliğe yönelecek.. yani kocanız kansizsa dünyada kadin kalmasa duvarı deler gene yapar cunku uçkur düşkünü cunku bi taraflarina hakim olamıyor.. emin ol ki hiç kadin bulamayan oyle pislik erkekler daha beterini bile yapabilir..... i sen doldur artikHayir benim dusuncem bu nefret ediyorum böyle kadinlardan ... Rabbim yuva yikanlarin ve evli erkeklere göz diken kadinlari kendi tarafindan cezalandirsinki herkese ibret olsun,,,, hala fikrimin arkasindayim erkeklerin fitratinda var yarisi serefsiz bari kadin olarak bir kadinin arkasinda olun o firsati vermeyin böyle erkeklere,,,,
Pardon yanlış oldu ☺Konu sahibi degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?