Kocamin rahatligi

Tamam sakin ol champ

Sizin uslubunuz benimkini de solladi ya hizinizi aldiginiz seyin sadece benim konumla alakali olmadigini dusunecegim nerdeyse. Neyse hicran icimizde derin bir yaradir. Dok sen de icini.

Sizin uslubunuz benimkini de solladi ya hizinizi aldiginiz seyin sadece benim konumla alakali olmadigini dusunecegim nerdeyse. Neyse hicran icimizde derin bir yaradir. Dok sen de icini.
Yoo sizin üslubunuzun yanında bir hiç emin olun ve sinirim tamamen bu konuyla alakalı aptallığa tahammülüm yok , cinsiyetle alakalı hiçbir yakıştırmaya tahammülüm yok (adam gibi adam, adam olsaydı, kadın dediğin ) ve bir kadın olarak hiçbir kadına kaşar demem o.pu demem denilmesinden de hoşlanmam ve bir kadın olarak hiçbir hemcinsimin kendini e kızlar öyle diyerek avutmasını da sevmem ha imanıza cevap arıyorsanız size malzeme çıkmaz ne yazık ki ömrümün hiçbir döneminde evli adamlarla işim olmadı ve yine hiçbir döneminde beni milletin ağzına sakız edip rezil rüsva edecek birini hala yanımda tutacak kadar aciz olmadım siz hala zekanızı böyle şeylere kullancağınıza iki dk kendi hayatınıza odaklanın bizim içimizde tuz basılacak yara olsa konu açan biz olurduk siz şu yaranıza tuz basın da bu asalağı hayatınızdan çıkarın yoksa daha çoook insana rezil olursunuz daha çook el sallarlar size ha bir de aklınızda olsun bu sizin göreceğiniz aşamaya gelenler görmediğiniz neler oldu siz düşünün

Bi kadın şüpheleniyorsa boşuna şüphelenmiyordur. Adamlar damarımıza basacak hareketler yapıyor ki ordan doğuyor bu his... yalnız kadınlarda da gerçekten ne düşünce ne mesafe var, işyeri ortamımdayken ağzım açık izlerdim hatunların gevşekliklerini evli adamlara vs. Resmen evli adamların tenefüs yeri, eğlence goygoy mekanı oluyor işyerleri sonra ve buna sosyalleşmek diyorlar...

Konu sahibinin düşünce şekli yanlış olabilir ama ben evli olduğunu bildiği bir erkekle flört edip, utanmadan eşini dalga konusu yapacak bir kıza kaşar derim, adam da olsa olsa çift kaşar olur.
İkisi de terbiyeden nasiplerini almamış karaktersizler. Niye kadınlar bu kadar korunuyor bu konuda anlam veremiyorum. Erkek aldatınca şerefsiz, kadın aldatınca ihmal edilmiş, yanlış yapmış cız falan filan. Eskiden ikinci kadınlardan tazminat alımı hep tartışma konusuydu, bunun manası nedir düşündük mü? Yok efendim bana karşı sorumlu olan tek kişi imzayı atan kocam. Yok öyle bir dünya. Evli olduğunu bile bile bir adamla flört eden, sevgili olan kadın adamdan daha masum değildir. Sadece sorumlu oldukları kişiler farklıdır o kadar. Bunları konuda bağımsız söyledim, genel rahatsız olduğum bir durumdu. konu sahibine diyecek sözüm yok, tam boşamalık bir adam. Ama siz sürekli kamera takibi yapıp kendinizi küçük düşürmeyin, adam herhalde yapıyor zaten. Sizin ne yapacağınız önemli.

Sonuna kadar haklısınız ya, iki tane salak kız icin sizi nasıl üzüyor, gelip buraya konu açacak kadar icerlemişssiniz cok üzücü. Kocanızın utanması lazım bir de onlara karşı sizi kucuk düşürüyor el salladıklarıba göre kızlara da söylemis demek ki eşim bizi kameradan stalklıyor diye .

Mesajinizin hepsini okuyup negatif enerjinizi kendiminkilere ekleyemedim kusura bakmayin amaa Cinsiyet ayrimciligina karsi oldugunuzun kaniti olarak sundugunuz bu hemcinsinizi asagilama tavri gerçekten goz yasartici. Siz bulmus ya da arama geregi bile duymamis olabilirsiniz mukemmek karsi cinsinizi bilmiyorum yazdiysaniz da suan okuyamayacagim nefret kokan yorumunuzu ama kimse bir gun aldatilacagini bile bile bir iliskiye baslamaz. Ya da bu sekilde bu muameleye maruz kalacagini kabusunda bile gormez. Ama hayat iste yasamam yapmam dediginiz ne varsa karsiniza cikabiliyor. Azinlikta kalmaniz dilegiyle.

Tabi canım kadın kadınlığını bilecek konudaki tek sorun bu ki böyle şerefsizlerin karısı kocasız kalmasın ölürler sonra kocasızlıktan
Yaraniz var galiba gocunuyorsunuz belli evet bir kadinin en buyuk düsmani yine bir kadindir o kadin insan olsaydi hamile bir kadina bunu yapmazdi... nokta!!!!

Yaraniz var galiba gocunuyorsunuz belli evet bir kadinin en buyuk düsmani yine bir kadindir o kadin insan olsaydi hamile bir kadina bunu yapmazdi... nokta!!!!
Sizi temin ederim öyle bir yaram yok olamaz da ama kendinizi böyle avutacaksanız avutun inanın benim böyle karaktersizlerle işim olmaz çünkü ama kadının düşmanı kadın değil ben buna inanmıyorum ben benimle evlenene o imzayı atana bakarım konuda tek ilgi noktanız kadınlar kadını aşağılamak eee koca nerede ? Koca o zaman deseydi benim karım hamile yuvam var karımı niye rezil ediyorum bu insanlara ? Koca düşünmüyorsa dışarıdaki insan hiç düşünmez bakın kadın demiyorum insan diyorum insan bu ayrımı yapmayı bilin

Mesajimi iyi okuyun ozaman adami savundummu !!!!! Hadi erkek serefsiz karisini dusunmuyor bari sen bir kadin olarak kendini onun yerine koy ve böyle yapma dedim ne olursa olsun kadinsin daha anlaman lazim ,,,

Şu sitedeki başına gelmiş belli, yaran var gocunuyorsun, üstüne alındın demek ki aynısını yaşadın muhabbetinden gına geldi. Ayrıca cümlenin sonuna nokta!!! Yazdığınızda son cümlemi söyledim kimse üstüne laf söyleyemez mi demek istiyorsunuz? Forum sitesinde böyle bir ayrıcalığı nerden buldunuz anlamadım. Elalemin kadınından önce sorumlu olan kişi konu sahibinin kendi kocası. Kızı işten çıkartıp uzaklaştırmak yerine yapması asıl hatalı kocayı uzaklaştırmaktı. Kocişim canım yanımda dursun yapsın ama elin kızı insan olsa bunu yapmaz. Evet haklıymışsınız kadının düşmanı kadın

Hayir benim dusuncem bu nefret ediyorum böyle kadinlardan ... Rabbim yuva yikanlarin ve evli erkeklere göz diken kadinlari kendi tarafindan cezalandirsinki herkese ibret olsun,,,, hala fikrimin arkasindayim erkeklerin fitratinda var yarisi serefsiz bari kadin olarak bir kadinin arkasinda olun o firsati vermeyin böyle erkeklere,,,,

Keşke bu tavrınızı gerçek hayatta da uygulasanız ister okuyun ister okumayın bir gün biri denk gelir okur işine yarar her zaman evli olan herkesin bilmesi gereken tek gerçek şu evlilik iki kişiliktir o imzayı atan birbirinize söz veren dolayısıyla sadakat mecburiyeti olan ikinizsiniz üçüncü kişilerin sizi evliliğinize saygı sadakat zorunluluğu yok hayat bu herkesin başına her şey gelir bir gün bende aldatılabilirim hemde en aşağılık şekilde belki kocamı yatakta bile basarım ama mevzu hiçbir zaman yataktaki kadın olmaz çünkü o kadın sadece biri o biri gider başka biri gelir adamda karakter olmadıktan sonra benim mevzum kocamın beni bu kadar gözden çıkarmış olması beni bu duruma düşürmesi olur oda boşarım gider kendimce kızı uzaklaştırarak ya da başka şekilde önlem almam gerçeği kabullenirim ben hiçbir konuda yaşamam demem yaşayabilirim ama oturup kendimi ama kızlar da yapmış ya da yapmasaymış kızlar şöyleymiş böyleymiş diye kendimi avutmam hırsımı başkalarından çıkarmam kocam kansız der geçer giderim

Mesajimi iyi okuyun ozaman adami savundummu !!!!! Hadi erkek serefsiz karisini dusunmuyor bari sen bir kadin olarak kendini onun yerine koy ve böyle yapma dedim ne olursa olsun kadinsin daha anlaman lazim ,,,
Bizde onu anlatıyoruz kadın niye düşünsün ? Kadına ne ? Kadının rolü ne bu evlilikte bir hiçççç kadının ahlaksızlığı okey ama kadına ne adam düşünsün karısını evde karısı olduğunun farkında olsun problem adamdaysa adama yükleneceksin o zaman gerçeği kabulleneceksin bu kadın terslese adam başka kadın bulup ona yine aynı muameleyi yapacak arıza adamda başlıyor

Bir kadın olarak şu şekilde nasıl rahatça yazabiliyorsunuz hayret ettim. Erkeklerin fıtratında varmış madem sıyrılıyorlar mı böyle yaparak hemen bütün sorumluluklarından? Kendi yuvasını adam düşünmemiş elalemin kızı düşünmek zorundan ama öyle mi? Erkek aldatıyor suç yine o fırsatı veren kadına kesildi ya pes.

adam da karşısındaki kadınlar da beş para etmez. neden bu olay bu konu başlığı altında taraf tutmaya dönmüş anlamadım. iki tarafta da sıkıntı var.
adamda sıkıntı var zira evli bir adam, aynı zamanda patron. hareketlerine dikkat etmeli.
kadınlarda da sıkıntı var zira karşısındaki adam evli ve kendileri onun çalışanı, hareketlerine dikkat etmeli. insan bir anda töhmet altında bile kalabilir böyle durumlarda o yüzden dikkatli olmakta yarar var bence. bunlar karakter meselesi. karşımda isterse dünyanın en flörtöz, en cıvık adamı olsun ben asla bu kadınların yaptığı hareketleri yapmam, asla öyle bir samimiyet kurmam mesela. mesafe koyarım ki iş hayatındayım zaten aktif olarak. evli bir adam da eğer karakteri düzgünse karşısında dünyanın en harika kadını da olsa asla karakterini bozmaz. yani karşımıza çıkan insanların karakterleri bozuk olabilir, kendi karakterimiz neyse biz yine onu yansıtırız. bu konuda sadece kocayı ya da sadece o kadınları suçlamak anlamsız. iki taraf da saçma bir samimiyet içinde yani.

hanımlar bu konuda koca da sıkıntılı, çalışanlar da. içine düştüğü durum, karşısındaki insan ne olursa olsun herkes kendi karakterini yansıtır. neden ikiye bölünülmüş anlamadım. karşımıza her telden insan çıkabilir, sarkıntılık eden bir patron da çıkabilir, evli olduğumuz halde bizi baştan çıkarmaya çalışan karşı cins de çıkabilir. koyarsınız mesafenizi olur biter. burda ne koca, çalışanları zorluyor ne de çalışanlar o patron kocayı zorluyor. iki tarafın da hali hal değil yani. suçu sadece adama veya çalışanlara yüklemeyin. hadi adam cıvık patronun teki, o çalışan bu cıvıklığa uyum sağlamak zorunda değil. hadi evli adamın karşısındaki kadın çalışan cıvık, flörtöz biri diyelim ki. adam da uyum sağlamak zorunda değil yani yapmayacak olan yapmaz. karakterinde yoksa yapmaz.

Ha adamların fıtratında var ama böyle kadınlardan nefret ediyorsunuz
Adamlar para verse böyle kendini savundurtamaz herhalde
Sonra kadın kadının düşmanı
Ya he he

Benim yazilarimi okumadiginizi ya da baskalarinin yazilariyla karsilastirdiginizi dusunuyorum suan. Ben hemen her yazimda sucun sorumlulugun esimde oldugunu ve bosanacagimi, kendine kalacak bir yer bulmasi Icin 1 hafta muhlet verdigimi yazdim. Esim az kasar degilmis gordum ogrendim ama kadinlar da az degil. niyet yatmak kalkmak olmasa bile esimle ve benimle bariz dalga geciyorlar bence ama esim flortlestigini hoslanildigini saniyor ve o yuzden gozu beni bile gormuyor. Gormesin ne yapayim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…