- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.626
- 83
- 35
- Konu Sahibi secondlife
-
Merhaba kocamin baska kadinlarla olan rahatligi beni deli ediyor. Paket servis uzerine bir isyerimiz var ve son 2 haftadir mutfakta calisan genc bir kadin calisanimiz. Yan komsumuzda calisan kocamla sosyal flort yasadigini dusundugum bir kadinin yakin arkadasi. Bu komsu kadini, esim ilk gordugunde cok begenmis bize de böyle guzel is bilen musteri cekecek bir eleman lazim vs bile demisti. Karantina donemi Ben pek ziyaret edemiyordum. 3 ay oncesi yardima gittim bir donem ve kanka olan bu ikili Ben varken pek muhabbet etmedi hatta oyleki karsilastigimda tanistirilmadim ve kiz esime selam verip bana yuzunu dondu hep. Esim icin olabilecek bir durum bu herkes bana selam vermek konusmak zorunda degilmis. Neyse Ben hamile kaldim ve berbat 2 ay gecirdim bulantilar vs ile. Simdi biraz daha iyiyim. Arada kameradan is yerini kasayi izliyorum.Farkettimki Yeni elemanimiz da pek bi sen sakrakmis. Espriler kahkahalar el kol sakalari almis basini gidiyor. Komsu kiz da firsat buldukca katiliyor bunlara. Esime rahatsiz oldugumu ve elemanlariyla bu kadar samimi olmamasi gerektigini, vs guzelce anlattim. Anlamis gorundu. Benim kameraya baktigim saatler az cok bellidir. O zamanlar sus pus bizimki. Saatimi degistirdim baktim muhabbet girla. Tekrar uyari cektim derken Esim sinirlendi mutfak kamerasini yere egdi. Tabi hava kararinca camdan yansimalari gorunuyor ve Ben bu sefer sinir oldugum Icin ordan izlemeye basladim. O zamanda uyardim mesafesini korusun diye ama biraz durulup sonra yine basliyorlar. Ve kiz ve komsu arkadasi da kocama uyari cektigime uyandi. Simdi toplanip kocamla gulup eglenirken kameraya da el salliyorlar tabiri caizse. Esime onunla ailemizle dalga gectiklerini anlatmaya calissamda onlari hakli buluyor. Robot degillermis konusup tabi guleceklermis. Komikmisim hastaymisim.. Vs. Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun. Kafayi yiyecem. Dun en son kizi cikarmasini soyledim 1 hafta icinde ama isi iyiymis diye sozde cikarmayacakmis. Bende bu huzursuzlukla yasayamayacagimi ve ayrilacagimi soyledim. Ben baska Adamlarla degil sakalasip gulusmek goz goze bile gelmiyorum kendimi ailemin esimin serefini korumak adina. Adam hala beni sizofreniyle sucluyor.kendimden suphe eder oldum ya Ben mi abartiyorum sizce?
Gerçekten ya o kadar doğru kiSana biraz net tavırlar lazım
Yorumlarda herkes kadınlara şunu dedin adama demedin diye uzatmış ama mevzunun başka detayları daha önemli. Koca suçlu lakin bu suçun bir de ortakları var sinirlenmeniz gayet normal ayşe gider fatma gelir meselesi değil bu. Adam personelleri ile birlik olup karısıyla dalga geçiyor, iki çocuklu üçüncüye gebe bir kadına kameradan el kol yapan, peçete ile kapatan kadın evde ki kadına saygı duymamışsa her türlü hakareti de ederim, o sallanan eli de ..... anladınız siz.... Koca suçlu da şimdi yahu adam ne yapıyorsun kadınla böyle dalga geçilir mi demeyen zatlar kadın mı? Ordan bana hakaret edilecek, dalga geçilecek yerim o cinsiyetçiliği çiğ çiğ. Kocana gelince konu sahibesi boşanacak adam net
Hem size hem konu sahibiben okurken onu şöyle anladım. Karşındaki kadın kaşar olabilir her türlü zarf atabilir ama evli bir erkeğin yüz vermemesi lazım gibi bir cümleydi. Yani eşini suçlayan bir cümleydi.
Her türlü yanlış bir kelime bence hiçbir kadına denmemeli. Ama o kadının şahsına denmemişti direk gibi anladım. Fazla mı iyi niyetli okuyorum?
konunun özünden kopup kelimelere takılmak yanlış bu konuda bence. Konu sahibi her fırsatta eşini suçlamış mesafe koyamadığı için.
üstüne üstlük bence kızlar da az değil.
Ben yurtdisindayim. Ailem de burada. Ama esimin 1-2 uzak akrabasindan baska kimse yok burada. Ailesi oradan buraya yetisemezler destek olsalar bile bana. Benim Ailem saygi duyar ve yardimci olur ellerinden geldigince. Pisman olsa donse ne beni bu kadar hic yerine koyduktan sonra.Eşiniz kişiliksiz, sadakatsiz, şeref yoksunu vs vs hepsi yani . O kız gider başka biri gelir . siz evinizi , kurulu düzeninizi hiç bozmayın . Eşinin ailesi nasıl bilmiyorum ama bir arkadaşımın eşi de yine böyle adi işlere kalkışmıştı . Kendi ailesine hiç bir şey söylemedi arkadaşım ama eşinin ailesini hem çok severdi hem de çok sevilirdi . Onlara söyledi . Kayınvalide ve kayınpeder eve geldi , oğullarını tabiri caizse yaka paça dışarı attılar . Dükkana da baba geçti - açarken yardım etmiş - kıza el benek Gül bebek baktılar . Adam çok sürmedi 8 gün sonra kapıda yalvar yakar oldu . Sonra babası sana ben güvenip gelinimi torunumu bırakamam dedi . Tüm her şeyi torunun üstüne yaptırdı . Kendileri de sürekli koruyup kolladılar kızı . Şimdi adam süt dökmüş kediye döndü .
Eline fırsat geçerse yapar mı yapar diyor eşi. Ama tehditle nereye kadar gider de diyor . Kızları LGS ‘ye hazırlanıyor . Sınav sonunda boşanacaklar sanırım .
Haklı tabi kadıncağızGerçekten ya o kadar doğru ki
Adam gelecek karısının dedikodusunu yapacak bende gülüp eğlenicem
Asla izin vermem ben buna, başkasının ahlaki değerlerinden biz sorumlu değiliz elbette ama konu sahibi her açıdan haklı
Bence sen duruşunla o samimiyete engel olabilirdin yapma etme diyerek değil.Erkekler için yapma etme birşeyi cazip kılıyor onlar bu oyunu seviyor zor valla ne desem bilemedim bence geri dönüş zor değil gidip o çalışanlara ayar çekebilirsin eşine yakın davranıp işyerine sürpriz falan yollabilirsin çiçek hediye vs. gibi onlarda kör değil görürler...Merhaba kocamin baska kadinlarla olan rahatligi beni deli ediyor. Paket servis uzerine bir isyerimiz var ve son 2 haftadir mutfakta calisan genc bir kadin calisanimiz. Yan komsumuzda calisan kocamla sosyal flort yasadigini dusundugum bir kadinin yakin arkadasi. Bu komsu kadini, esim ilk gordugunde cok begenmis bize de böyle guzel is bilen musteri cekecek bir eleman lazim vs bile demisti. Karantina donemi Ben pek ziyaret edemiyordum. 3 ay oncesi yardima gittim bir donem ve kanka olan bu ikili Ben varken pek muhabbet etmedi hatta oyleki karsilastigimda tanistirilmadim ve kiz esime selam verip bana yuzunu dondu hep. Esim icin olabilecek bir durum bu herkes bana selam vermek konusmak zorunda degilmis. Neyse Ben hamile kaldim ve berbat 2 ay gecirdim bulantilar vs ile. Simdi biraz daha iyiyim. Arada kameradan is yerini kasayi izliyorum.Farkettimki Yeni elemanimiz da pek bi sen sakrakmis. Espriler kahkahalar el kol sakalari almis basini gidiyor. Komsu kiz da firsat buldukca katiliyor bunlara. Esime rahatsiz oldugumu ve elemanlariyla bu kadar samimi olmamasi gerektigini, vs guzelce anlattim. Anlamis gorundu. Benim kameraya baktigim saatler az cok bellidir. O zamanlar sus pus bizimki. Saatimi degistirdim baktim muhabbet girla. Tekrar uyari cektim derken Esim sinirlendi mutfak kamerasini yere egdi. Tabi hava kararinca camdan yansimalari gorunuyor ve Ben bu sefer sinir oldugum Icin ordan izlemeye basladim. O zamanda uyardim mesafesini korusun diye ama biraz durulup sonra yine basliyorlar. Ve kiz ve komsu arkadasi da kocama uyari cektigime uyandi. Simdi toplanip kocamla gulup eglenirken kameraya da el salliyorlar tabiri caizse. Esime onunla ailemizle dalga gectiklerini anlatmaya calissamda onlari hakli buluyor. Robot degillermis konusup tabi guleceklermis. Komikmisim hastaymisim.. Vs. Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun. Kafayi yiyecem. Dun en son kizi cikarmasini soyledim 1 hafta icinde ama isi iyiymis diye sozde cikarmayacakmis. Bende bu huzursuzlukla yasayamayacagimi ve ayrilacagimi soyledim. Ben baska Adamlarla degil sakalasip gulusmek goz goze bile gelmiyorum kendimi ailemin esimin serefini korumak adina. Adam hala beni sizofreniyle sucluyor.kendimden suphe eder oldum ya Ben mi abartiyorum sizce?
Kayınvalide ve kayınpeder ne olgun davranmışlar değil mi? Günümüzün meşhur -gelini huzursuz edeyim oğlum tek benimle ilgilensin- tavırları değil de yuvayı kurtarma çabaları toruna sahip çıkmaları çok saygıdeğer.Eşiniz kişiliksiz, sadakatsiz, şeref yoksunu vs vs hepsi yani . O kız gider başka biri gelir . siz evinizi , kurulu düzeninizi hiç bozmayın . Eşinin ailesi nasıl bilmiyorum ama bir arkadaşımın eşi de yine böyle adi işlere kalkışmıştı . Kendi ailesine hiç bir şey söylemedi arkadaşım ama eşinin ailesini hem çok severdi hem de çok sevilirdi . Onlara söyledi . Kayınvalide ve kayınpeder eve geldi , oğullarını tabiri caizse yaka paça dışarı attılar . Dükkana da baba geçti - açarken yardım etmiş - kıza el benek Gül bebek baktılar . Adam çok sürmedi 8 gün sonra kapıda yalvar yakar oldu . Sonra babası sana ben güvenip gelinimi torunumu bırakamam dedi . Tüm her şeyi torunun üstüne yaptırdı . Kendileri de sürekli koruyup kolladılar kızı . Şimdi adam süt dökmüş kediye döndü .
Eline fırsat geçerse yapar mı yapar diyor eşi. Ama tehditle nereye kadar gider de diyor . Kızları LGS ‘ye hazırlanıyor . Sınav sonunda boşanacaklar sanırım .
Ben yurtdisindayim. Ailem de burada. Ama esimin 1-2 uzak akrabasindan baska kimse yok burada. Ailesi oradan buraya yetisemezler destek olsalar bile bana. Benim Ailem saygi duyar ve yardimci olur ellerinden geldigince. Pisman olsa donse ne beni bu kadar
Ilk defa böyle bir konu aciyorum. Merak ettim konuyu simdi.Siz yurt dışında mısınız? Daha önce birebir böyle bir konu daha açılmıştı. Aynı kişi misiniz merak ettim.
Ben zaten bayıldım bu tavırlarına , ama arkadaşım da onlara her zaman gelinden öte davrandı . Anne - baba der her zaman saygıyla anar . Şimdi kızıyla mutlu maşallah kız da çok akıllı yani nitelikli lise kazanır diye umut ediyoruz . Keşke böyle olmasaydı ama iş başa gelince de en iyi şekilde atlattı .Kayınvalide ve kayınpeder ne olgun davranmışlar değil mi? Günümüzün meşhur -gelini huzursuz edeyim oğlum tek benimle ilgilensin- tavırları değil de yuvayı kurtarma çabaları toruna sahip çıkmaları çok saygıdeğer.
Evlilik zaten karı koca arasnda bittiyse kimse vazgeçiremez onlar da başaramamış bakın. Ama aklı başında bir anne baba modeli var örneğinizde
Yurtdışıysa değişir bak insanlar daha rahat davranabiliyor...Ilk defa böyle bir konu aciyorum. Merak ettim konuyu simdi.
Bu kadar cirkinlesmis olan Koca benim yaninda dururmu sence onlara karsi?Bence sen duruşunla o samimiyete engel olabilirdin yapma etme diyerek değil.Erkekler için yapma etme birşeyi cazip kılıyor onlar bu oyunu seviyor zor valla ne desem bilemedim bence geri dönüş zor değil gidip o çalışanlara ayar çekebilirsin eşine yakın davranıp işyerine sürpriz falan yollabilirsin çiçek hediye vs. gibi onlarda kör değil görürler...
İnanmıyorum cidden var mı böyle insanlar resmen cennetlikler ya maşaAllah o destek hiç eksik olmasın İnşaAllah...Eşiniz kişiliksiz, sadakatsiz, şeref yoksunu vs vs hepsi yani . O kız gider başka biri gelir . siz evinizi , kurulu düzeninizi hiç bozmayın . Eşinin ailesi nasıl bilmiyorum ama bir arkadaşımın eşi de yine böyle adi işlere kalkışmıştı . Kendi ailesine hiç bir şey söylemedi arkadaşım ama eşinin ailesini hem çok severdi hem de çok sevilirdi . Onlara söyledi . Kayınvalide ve kayınpeder eve geldi , oğullarını tabiri caizse yaka paça dışarı attılar . Dükkana da baba geçti - açarken yardım etmiş - kıza el benek Gül bebek baktılar . Adam çok sürmedi 8 gün sonra kapıda yalvar yakar oldu . Sonra babası sana ben güvenip gelinimi torunumu bırakamam dedi . Tüm her şeyi torunun üstüne yaptırdı . Kendileri de sürekli koruyup kolladılar kızı . Şimdi adam süt dökmüş kediye döndü .
Esim turkiyeden geldi. Gerci orada da cok rahatti. esprituel, ilgi cekmeyi bilen biri. Hani su seytan tuyluler varya onlardan. Kizlar da ukraynali. Gel sen dusun ortamiYurtdışıysa değişir bak insanlar daha rahat davranabiliyor...
Valla biriyle zıtlaşarak ancak onu kaybeder insan kadın erkek farketmez kural bu değil mi?Bu kadar cirkinlesmis olan Koca benim yaninda dururmu sence onlara karsi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?