Kocamin rahatligi

Eşiniz kişiliksiz, sadakatsiz, şeref yoksunu vs vs hepsi yani . O kız gider başka biri gelir . siz evinizi , kurulu düzeninizi hiç bozmayın . Eşinin ailesi nasıl bilmiyorum ama bir arkadaşımın eşi de yine böyle adi işlere kalkışmıştı . Kendi ailesine hiç bir şey söylemedi arkadaşım ama eşinin ailesini hem çok severdi hem de çok sevilirdi . Onlara söyledi . Kayınvalide ve kayınpeder eve geldi , oğullarını tabiri caizse yaka paça dışarı attılar . Dükkana da baba geçti - açarken yardım etmiş - kıza el benek Gül bebek baktılar . Adam çok sürmedi 8 gün sonra kapıda yalvar yakar oldu . Sonra babası sana ben güvenip gelinimi torunumu bırakamam dedi . Tüm her şeyi torunun üstüne yaptırdı . Kendileri de sürekli koruyup kolladılar kızı . Şimdi adam süt dökmüş kediye döndü .
Eline fırsat geçerse yapar mı yapar diyor eşi. Ama tehditle nereye kadar gider de diyor . Kızları LGS ‘ye hazırlanıyor . Sınav sonunda boşanacaklar sanırım .

Sana biraz net tavırlar lazım
Yorumlarda herkes kadınlara şunu dedin adama demedin diye uzatmış ama mevzunun başka detayları daha önemli. Koca suçlu lakin bu suçun bir de ortakları var sinirlenmeniz gayet normal ayşe gider fatma gelir meselesi değil bu. Adam personelleri ile birlik olup karısıyla dalga geçiyor, iki çocuklu üçüncüye gebe bir kadına kameradan el kol yapan, peçete ile kapatan kadın evde ki kadına saygı duymamışsa her türlü hakareti de ederim, o sallanan eli de ..... anladınız siz.... Koca suçlu da şimdi yahu adam ne yapıyorsun kadınla böyle dalga geçilir mi demeyen zatlar kadın mı? Ordan bana hakaret edilecek, dalga geçilecek yerim o cinsiyetçiliği çiğ çiğ. Kocana gelince konu sahibesi boşanacak adam net

Gerçekten ya o kadar doğru ki
Adam gelecek karısının dedikodusunu yapacak bende gülüp eğlenicem
Asla izin vermem ben buna, başkasının ahlaki değerlerinden biz sorumlu değiliz elbette ama konu sahibi her açıdan haklı

Hem size hem konu sahibi secondlife 'a yönelik yazayım.
Benim anlayışım kıt, kötü niyetliyim, niyet okuyucuyum, hatta düşüncesini doğru ifade edemeyen biriyim. Böyle kabul edelim bu konu noktalansın.
Yoksa bu kadar anlaşılmayacak, tekrar tekrar açıklamak zorunda kalınacak, uzatmakla suçlanacak, aykırı bir şey söylemedim.
Konu sahibi hamileymiş bu nedenle kendisini bir de ben üzmek niyetinde değilim.
Baştan bilseydim kendimi açıklamaya bile çalışmazdım.
Stresini arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Bu anlamda üzgünüm.
Umarım istediğiniz gibi her şey çözüme kavuşur.
İyi forumlar.

Ben yurtdisindayim. Ailem de burada. Ama esimin 1-2 uzak akrabasindan baska kimse yok burada. Ailesi oradan buraya yetisemezler destek olsalar bile bana. Benim Ailem saygi duyar ve yardimci olur ellerinden geldigince. Pisman olsa donse ne beni bu kadar hic yerine koyduktan sonra.

Böyle bir adamla ömür geçmez. Çünkü düzelmez. Karakteri bozuk. Çocuklarınıza mı bakacaksınız kocanızı mı gözeteceksiniz? Boşuna sinirlerinizi bozmayın. Asla değmez. Ayrılın, parasını yiyin. O mendili siz sallayın :)
Ayrıca burada o kızları nedense savunanlar olmuş? Patronlarına yaklaşımları gerçekten arkadaşça olsa konusahibine de aynı şekilde yaklaşırlar. Selam bile vermeyip bir olup alay etmezler? Üçü de seviyesiz, terbiyesiz ve evet ahlak yoksunu.

Haklı tabi kadıncağız
Normalde burada açılan konularda bende hep derim kadınlara muhatabınız kocanız, elin kadınlarına bulaşmak kar etmez diye ama burada başka bir olay var. Üçüncü kişiler direk kadına edilen hakarete ortak bu durumda valla hiç modern olamayacağım, o adama da o kadınlara da orada buna ortak herkese de dümdüz giderim.

Siz yurt dışında mısınız? Daha önce birebir böyle bir konu daha açılmıştı. Aynı kişi misiniz merak ettim.

Bence sen duruşunla o samimiyete engel olabilirdin yapma etme diyerek değil.Erkekler için yapma etme birşeyi cazip kılıyor onlar bu oyunu seviyor zor valla ne desem bilemedim bence geri dönüş zor değil gidip o çalışanlara ayar çekebilirsin eşine yakın davranıp işyerine sürpriz falan yollabilirsin çiçek hediye vs. gibi onlarda kör değil görürler...

Kayınvalide ve kayınpeder ne olgun davranmışlar değil mi? Günümüzün meşhur -gelini huzursuz edeyim oğlum tek benimle ilgilensin- tavırları değil de yuvayı kurtarma çabaları toruna sahip çıkmaları çok saygıdeğer.
Evlilik zaten karı koca arasnda bittiyse kimse vazgeçiremez onlar da başaramamış bakın. Ama aklı başında bir anne baba modeli var örneğinizde

kesinlikle çok haklısınız , Allah güç kuvvet versin size . Eşinizle son kez konuşun , hala anlamıyorsa kapının önüne eşyalarıyla birlikte atın . O kıza bir şey yapmayın çünkü haklıyken haksız durumuna düşersiniz . Kıskanç olur adınız . Kanıtlayacak bir şey yok ama biraz sabrederseniz sizi aldattığını kanıtlarsanız bence nafaka , tazminat vs epey hakkınız olur .

Ben zaten bayıldım bu tavırlarına , ama arkadaşım da onlara her zaman gelinden öte davrandı . Anne - baba der her zaman saygıyla anar . Şimdi kızıyla mutlu maşallah kız da çok akıllı yani nitelikli lise kazanır diye umut ediyoruz . Keşke böyle olmasaydı ama iş başa gelince de en iyi şekilde atlattı .

Bu kadar cirkinlesmis olan Koca benim yaninda dururmu sence onlara karsi?

İnanmıyorum cidden var mı böyle insanlar resmen cennetlikler ya maşaAllah o destek hiç eksik olmasın İnşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…