- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.235
- 158
- Konu Sahibi secondlife
-
Böyle bir davranış yurt dışında da iş ortamında kabul görmüyor. İnsan psikolojisi her yerde aynı. Rahatlık başka flört başka. Diğer çalışanlar arasında da patronun ve o iki çalışanın dedikodusu yapılıyordur zaten..Yurtdışıysa değişir bak insanlar daha rahat davranabiliyor...
Valla kusura bakmayın sizinle aynı düşünmeyen insanlar için "kaşar galiba bu da" diye etiketlediğinizde yas tutamadığım içinOncelikle kasar lafini uzerinize alindiginiz Icin uzulmenin yaninda sizin eglendiginizi gorerek Ben de egleniyorum sizinle simdi.havada tam parti havasi da var yasasin eglencelik olaylar.
Namusun iki bacak arasini savunanlardan degil, gez goz arpaciktan ibaret oldugunu dusunurum. Kocam gidip para karsiligi bir iliski yasasa bu kadar zoruma gitmezdi inanin. Ama bu olay bakisma hoslanma gulme eglenme ve hafif dokunuslarla taclandiriliyor. Ustune Ben ve 2 cocugum ve 17 yilim ve bir yuva hice sayiliyor.bakis acisi, nerede durup nereye baktiginla degil nereden bakarsan bak ne gordugunle alakalidir.
Hanimefendi Ben size kasar demedim kastetmedim de. Siz uzerinize alindiginiz ve guldugunuz Icin ben cevap yazma geregi duydum.bu kasar polemigi de yetti sanirim artik. Kasar eridi kurudu gitti hala kasar dedin demedin polemigi uzerine tepki gosterdim Ben. Uzun sure kasar yiyemiycem sanirim. Evet haklisiniz daha önce de belirttigim gibi sorunun kaynagi Koca.Valla kusura bakmayın sizinle aynı düşünmeyen insanlar için "kaşar galiba bu da" diye etiketlediğinizde yas tutamadığım için
İstediğinizi düşünün
Sizinle aynı şeyi düşünmemek dışında bi etkileşimimiz yok sonuçta
Siz utanın her önünüze gelene kaşar dediğiniz için ben niye üzüleyim?
Sizi, evliliğinizi yok sayan kişi kocanız
Bu kız olmasa da yine birini bulup onunla flört ederdi
En baştan kişiliği böyle adamın
Yoksa kimler nerelerde kimlerle çalışıyor
Ama herkes ilk bulduğuyla karısının gözünün önünde flört etmiyor
Karısının gözünün önünde kısmı çok önemli
Çünkü gözü karalığı temsil ediyor
Tamam bunu ben de kabul ediyorum. İlk yorum yaptığımda da adamdan boşanmalısın dedim. En ağırını zaten çocuğunun annesini kaç senelik karısını millete malzeme yapan koca yapıyor. Bunda hemfikiriz. Bence konu sahibi de bu görüşte. Gayet herşeyin farkında. Kızlara kaşar derken kocasını aklamaya çalışmıyor ki aklanacak bi tarafı da yok karaktersizin. Ama kızlar da kaşar bunda da hemfikir olalım. He başka kültür başka ülke bilmem ben, ben ne hissedeceğimi bilirim. Yapılan fazlasıyla rahatsız edici. Müsade eden eşi olabilir, niyeti öyledir veya böyledir vs. Kendini bilen bi kadın oturup karısını çekiştiren onunla alay eden adama ne karaktersiz adam der, birlik olup pislik yapmaz, kendisine yakıştırılana da sinirlenir gerekirse iş arkadaşına mesafe koyar.
Yoo ben size yazmadım kimi alıntıladıysam o kişiye açıkladım. Sizin yorumunuzu farketmemişim.Aklamaktır diyen benim.
Ne demek istediğimi ifade edemedim sanırım.
Belki de aklamak fazla abartı bir kelime.
Adam kızları işten çıkartsaydı, konu sahibi %100 suçlu olduğunu kabul ettiği eşiyle biraz diken üstünde, huzursuzlukla hayatına devam edecekti.
Muhtemelen kameradan takibe devam ederek.
Elaleme argo kelime söyleyip yargı dağıtırken eşi affetmek aynı kabahate iki uç yaklaşım barındırıyor. Farklı leveller gibi.
Sonuç itibari ile kızlar ahlaksız yaftasıyla şutlanacak adam aynı davranışları tekrar etmeye devam edecek muhtemelen.
Olayda iş yeri sahibi kadın, kameradan izleyen eş erkek olsaydı; işyerindeki adama ırz düşmanı diye başlar karısına neler neler der ve dedirtirdi.
Her iki senaryoda da kadınlara hep daha fazlası yükleniyor, söyleniyor.
Erkeğin ahlaksızlığı ile kadının ahlaksızlığının aynı muameleyi görmediğine dikkat çekmek istemiştim.
Ve kiz ve komsu arkadasi da kocama uyari cektigime uyandi. Simdi toplanip kocamla gulup eglenirken kameraya da el salliyorlar tabiri caizse. Esime onunla ailemizle dalga gectiklerini anlatmaya calissamda onlari hakli buluyor. Robot degillermis konusup tabi guleceklermis. Komikmisim hastaymisim.. Vs. Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun.
el kol şakaları da varmış ama işin içinde. ne münasebet yani siz patronunuza el kol şakası yapar mısınız veya patron size yapar mı mesela? sohbet muhabbetin ötesinde saçma sapan bir durum var ortada. el kol şakasız da sosyalleşebilir insanlar.İnsan iş arkadaşıyla şakalaştı diye kaşar mı olur Allah aşkına?
Çok büyük bir alan değilse iş yeriniz, küçük bi alanda insanlar yan yana durunca sohbet etmelerinden, şakalaşmalarından daha normal ne var bilemedim
Sosyalleşmenin gereği yani
Başka erkekle namusuma laf gelmesin diye şakalaşmam bakmam bile demeniz çok tuhaf ama gerçekten
Namus öyle ipin ucunda bekleyen bir şey değil
Ayrılmaktan bahsedince ne cevap verdi size? Bu kamera kayıtları yarın bir gün lazim olabilir bu arada. Eşiniz de problem var bence sizin kamera önünü beklemenize sebebiyet vermis. Hamile olmasaydınız kapının önüne koyun derdim ama konuşmaktan anlamıyorsa uygulamaya geçilmesi gerekirMerhaba kocamin baska kadinlarla olan rahatligi beni deli ediyor. Paket servis uzerine bir isyerimiz var ve son 2 haftadir mutfakta calisan genc bir kadin calisanimiz. Yan komsumuzda calisan kocamla sosyal flort yasadigini dusundugum bir kadinin yakin arkadasi. Bu komsu kadini, esim ilk gordugunde cok begenmis bize de böyle guzel is bilen musteri cekecek bir eleman lazim vs bile demisti. Karantina donemi Ben pek ziyaret edemiyordum. 3 ay oncesi yardima gittim bir donem ve kanka olan bu ikili Ben varken pek muhabbet etmedi hatta oyleki karsilastigimda tanistirilmadim ve kiz esime selam verip bana yuzunu dondu hep. Esim icin olabilecek bir durum bu herkes bana selam vermek konusmak zorunda degilmis. Neyse Ben hamile kaldim ve berbat 2 ay gecirdim bulantilar vs ile. Simdi biraz daha iyiyim. Arada kameradan is yerini kasayi izliyorum.Farkettimki Yeni elemanimiz da pek bi sen sakrakmis. Espriler kahkahalar el kol sakalari almis basini gidiyor. Komsu kiz da firsat buldukca katiliyor bunlara. Esime rahatsiz oldugumu ve elemanlariyla bu kadar samimi olmamasi gerektigini, vs guzelce anlattim. Anlamis gorundu. Benim kameraya baktigim saatler az cok bellidir. O zamanlar sus pus bizimki. Saatimi degistirdim baktim muhabbet girla. Tekrar uyari cektim derken Esim sinirlendi mutfak kamerasini yere egdi. Tabi hava kararinca camdan yansimalari gorunuyor ve Ben bu sefer sinir oldugum Icin ordan izlemeye basladim. O zamanda uyardim mesafesini korusun diye ama biraz durulup sonra yine basliyorlar. Ve kiz ve komsu arkadasi da kocama uyari cektigime uyandi. Simdi toplanip kocamla gulup eglenirken kameraya da el salliyorlar tabiri caizse. Esime onunla ailemizle dalga gectiklerini anlatmaya calissamda onlari hakli buluyor. Robot degillermis konusup tabi guleceklermis. Komikmisim hastaymisim.. Vs. Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun. Kafayi yiyecem. Dun en son kizi cikarmasini soyledim 1 hafta icinde ama isi iyiymis diye sozde cikarmayacakmis. Bende bu huzursuzlukla yasayamayacagimi ve ayrilacagimi soyledim. Ben baska Adamlarla degil sakalasip gulusmek goz goze bile gelmiyorum kendimi ailemin esimin serefini korumak adina. Adam hala beni sizofreniyle sucluyor.kendimden suphe eder oldum ya Ben mi abartiyorum sizce?
İyi de adam halinden rahatsız değilel kol şakaları da varmış ama işin içinde. ne münasebet yani siz patronunuza el kol şakası yapar mısınız veya patron size yapar mı mesela? sohbet muhabbetin ötesinde saçma sapan bir durum var ortada. el kol şakasız da sosyalleşebilir insanlar.
Sacmaliyorsun, abartiyorsun, gizlim saklim yok vs. Bende yok gizlin herseyi uyarilarima ragmen kamera karsisinda flortleserek gosteriyorsun zaten diyince de. Yok bende biktim da omru benim sacmaliklarimla Gecmis kostek oluyormusum gibi gibi. Yok cocuklar olmasa gidermis yok bebek dogsun gidermis zirvalayip durdu. Bende dogumu beklemene gerek yok simdiden gitte bitsin kurtulalim dedim. Soylene Soylene ise gitti.Ayrılmaktan bahsedince ne cevap verdi size? Bu kamera kayıtları yarın bir gün lazim olabilir bu arada. Eşiniz de problem var bence sizin kamera önünü beklemenize sebebiyet vermis. Hamile olmasaydınız kapının önüne koyun derdim ama konuşmaktan anlamıyorsa uygulamaya geçilmesi gerekir
Üslubunuz iğrenç ötesi ve evet hem aldatılıyor ya da aldatılacaksınız üstüne bir de sizinle dalga geçip el sallıyorlarMerhaba kocamin baska kadinlarla olan rahatligi beni deli ediyor. Paket servis uzerine bir isyerimiz var ve son 2 haftadir mutfakta calisan genc bir kadin calisanimiz. Yan komsumuzda calisan kocamla sosyal flort yasadigini dusundugum bir kadinin yakin arkadasi. Bu komsu kadini, esim ilk gordugunde cok begenmis bize de böyle guzel is bilen musteri cekecek bir eleman lazim vs bile demisti. Karantina donemi Ben pek ziyaret edemiyordum. 3 ay oncesi yardima gittim bir donem ve kanka olan bu ikili Ben varken pek muhabbet etmedi hatta oyleki karsilastigimda tanistirilmadim ve kiz esime selam verip bana yuzunu dondu hep. Esim icin olabilecek bir durum bu herkes bana selam vermek konusmak zorunda degilmis. Neyse Ben hamile kaldim ve berbat 2 ay gecirdim bulantilar vs ile. Simdi biraz daha iyiyim. Arada kameradan is yerini kasayi izliyorum.Farkettimki Yeni elemanimiz da pek bi sen sakrakmis. Espriler kahkahalar el kol sakalari almis basini gidiyor. Komsu kiz da firsat buldukca katiliyor bunlara. Esime rahatsiz oldugumu ve elemanlariyla bu kadar samimi olmamasi gerektigini, vs guzelce anlattim. Anlamis gorundu. Benim kameraya baktigim saatler az cok bellidir. O zamanlar sus pus bizimki. Saatimi degistirdim baktim muhabbet girla. Tekrar uyari cektim derken Esim sinirlendi mutfak kamerasini yere egdi. Tabi hava kararinca camdan yansimalari gorunuyor ve Ben bu sefer sinir oldugum Icin ordan izlemeye basladim. O zamanda uyardim mesafesini korusun diye ama biraz durulup sonra yine basliyorlar. Ve kiz ve komsu arkadasi da kocama uyari cektigime uyandi. Simdi toplanip kocamla gulup eglenirken kameraya da el salliyorlar tabiri caizse. Esime onunla ailemizle dalga gectiklerini anlatmaya calissamda onlari hakli buluyor. Robot degillermis konusup tabi guleceklermis. Komikmisim hastaymisim.. Vs. Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun. Kafayi yiyecem. Dun en son kizi cikarmasini soyledim 1 hafta icinde ama isi iyiymis diye sozde cikarmayacakmis. Bende bu huzursuzlukla yasayamayacagimi ve ayrilacagimi soyledim. Ben baska Adamlarla degil sakalasip gulusmek goz goze bile gelmiyorum kendimi ailemin esimin serefini korumak adina. Adam hala beni sizofreniyle sucluyor.kendimden suphe eder oldum ya Ben mi abartiyorum sizce?
Tabi canım kadın kadınlığını bilecek konudaki tek sorun bu ki böyle şerefsizlerin karısı kocasız kalmasın ölürler sonra kocasızlıktanCok haklisiniz gercekden ne olursa olsun kocaniz evli,,,Allah öyle kadinlarida bildigi gibi yapsin Bilmiyorum evli erkeklerden ne istiyorlar hadi erkek setefsiz sen kadinsin kadinligini bil uzak durve evde kalmakdada cok haklisiniz suclu olan kocaniz o evden gitmeli hamile halinizle cocuklarla kimseye yuk olmayin kendi ailenize bile... kadinlarin evi terketmesine karsiyim gidecekse erkek gitmeli
Zekanız sadece buna yetiyor dimi aaa kaşar dedirtmiyorlar demekki bunlara kaşar diyen olmuş ? Hiç demiyorsunuz ya bu normal bir laf değil keşke o zekanız önüne gelenle fingirdeşecek hemde bunu kamerada gözünüzün önünde sen kimsin der gibi yapacak üstüne kim bilir neler anlattığı da anlatılanlardan güç alıp sizle dalga geçerek el sallayan kişilerle hala flörtleşen adamı s.ktr etmeye yetseGercekten cok uzattiniz.genelleme yaparak, Bir insan kasar olabilir, zarf atabilir,... Ama evli biri olarak buna karsilik veren kiside suc diyorum. Tutturmussunuz kasar dedi de dedi. Sanki ohoooorooossspiiiii denilmis tepkisi yaratiyorsunuz. Yapmayin ya bakin simdi diycem Rahatlayin diye
Kiz tam bir kasar. Esim de tam bir kasar. Hatta sanirim burada bazi insanlara da bu yaftayi yemis zamaninda.
Yani kız o şekilde davranmasa sizin eşinizin cıvık olması problem değil yani ? Kadınlık onuru dediğiniz şeyi çok dert ediyorsanız boşanın , onurun kelime anlamına bir bakın bakalım bütün özeliniz iş yerinde ayak malzemesi millet dalga geçiyor el sallıyor sen burada kadınlık onuru diyorsun sen milletin kadınlık onurunu bırak önce bir kendinkini hallet benceKızlarla da alakalı efendim. Kendiniz demişsiniz patronumla aram iyi olmasına rağmen el kol şakası yapmadım. Adamın mesafesi vardı diye. Adamın mesafesi olmasa el kol şakası yapar mıydınız bence hayır. Yazdıklarınız mesajlarınızdan tanıdığım kadarıyla karakteri düzgün birisiniz
Yani kızın da suçu var. Evli bi adama (ne kadar cıvık olursa olsun) bu şekilde davranamaz. Kadınlık onurunu yerle bir ediyor böyleleri. Kadının bir ağırlığı olmalı.
Eminim yaşı küçük bir kızdır, yeni neslin bu şekilde rahat yetişmesi beni rahatsız ediyor. Toplumu inşa eden kadındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?