Kocamin rahatligi

Yurtdışıysa değişir bak insanlar daha rahat davranabiliyor...
Böyle bir davranış yurt dışında da iş ortamında kabul görmüyor. İnsan psikolojisi her yerde aynı. Rahatlık başka flört başka. Diğer çalışanlar arasında da patronun ve o iki çalışanın dedikodusu yapılıyordur zaten..

Valla kusura bakmayın sizinle aynı düşünmeyen insanlar için "kaşar galiba bu da" diye etiketlediğinizde yas tutamadığım için
İstediğinizi düşünün
Sizinle aynı şeyi düşünmemek dışında bi etkileşimimiz yok sonuçta
Siz utanın her önünüze gelene kaşar dediğiniz için ben niye üzüleyim?

Sizi, evliliğinizi yok sayan kişi kocanız
Bu kız olmasa da yine birini bulup onunla flört ederdi
En baştan kişiliği böyle adamın
Yoksa kimler nerelerde kimlerle çalışıyor
Ama herkes ilk bulduğuyla karısının gözünün önünde flört etmiyor
Karısının gözünün önünde kısmı çok önemli
Çünkü gözü karalığı temsil ediyor

Hanimefendi Ben size kasar demedim kastetmedim de. Siz uzerinize alindiginiz ve guldugunuz Icin ben cevap yazma geregi duydum.bu kasar polemigi de yetti sanirim artik. Kasar eridi kurudu gitti hala kasar dedin demedin polemigi uzerine tepki gosterdim Ben. Uzun sure kasar yiyemiycem sanirim. Evet haklisiniz daha önce de belirttigim gibi sorunun kaynagi Koca.

Kıskanç biri değilim,eşimin çalışma arkadaşları,ekibi vs genelde güzel kızlardır,hiç sorun etmedim,etmiyorum ama bana kameradan el sallayacak olanın ağzına ederim,bu ne cürret. Eşimi de kapı dışarı ederdim zira yanında çalışan elemanına bu cesareti veren o.
Yerinizde olsam gider rezil ederdim o el sallayanı. Eşimi de kapının önüne koyardım. Kıskançlıktan değil zira robot degiller saatlerce bir aradalar sohbet edebilir,şakalaşabilirler(kararında olmak şartıyla)ama beni düşürdüğü durum yüzünden yapardım bunu.

ınanılmaz rahatsız edıcı resmen herkes dalga gecıyor esınız kameranın yonunu degıstırıyor kız el sallıyor falan terbıyesızler
gereksız laubalı oldukları el sallama durumlarından bellı o yuzden sırf esınızı kıskandıgınız ıcın sıkıntı cıkardıgınızı dusunmuyorum ben ,bence haklısınız kızmakta ama sunu bılın esınız ızın verıyor boyle olmasına

İşyerinde aşırı derecede şakalaşıp gülen bir insanım, kadın, erkek, evli, bekar fark etmez. Bu konuda kıskançlık yapacak eşe de postayı koyardım sanırım.

Ama bu konu biraz farklı geldi... İnsan iş arkadaşının veya patronunun hanımına bir hoşgeldin der, güleryüz nezaket gösterir. Elbette kültürüne göre değişir. Ama bence tuhaflık orda başlıyor...

İkincisi el sallama olayı. İnanılmaz çirkin! Ukrayna denmiş o kültürü bilemem, gerçi 3 tane Ukraynalı kadın arkadaşım oldu, hiç böyle bir şeyi normal karşılayacaklarını sanmam... Ama elbette bilemem, kültür farkı da olabilir.

Ancak en niyahetinde burada konu kızlar bile değil, yorumculara katılıyorum. Konu eş. Bir kere eşiniz paylaşmış bu durumu kızlarla. İnsan eşini bu duruma düşürür mü? Sizi hiçe sayan eşiniz. Kızmakta haklısınız eşinize. Ciddi bir şekilde konuşmanız lazım.

Siz sürekli kameradan izleyerek bu konuyu sürekli gündeminizde tutarak kendi kendinize işkence etmişsiniz. Aslında daha basit olmak lazım: eşinize güveniniz sarsıldı mı sarsılmadı mı karar verip sarsıldıysa ciddi yaptırım uygulamak. Söylemesi kolay ama öbür türlü de kendinize eziyet...

Aklamaktır diyen benim.
Ne demek istediğimi ifade edemedim sanırım.
Belki de aklamak fazla abartı bir kelime.

Adam kızları işten çıkartsaydı, konu sahibi %100 suçlu olduğunu kabul ettiği eşiyle biraz diken üstünde, huzursuzlukla hayatına devam edecekti.
Muhtemelen kameradan takibe devam ederek.
Elaleme argo kelime söyleyip yargı dağıtırken eşi affetmek aynı kabahate iki uç yaklaşım barındırıyor. Farklı leveller gibi.
Sonuç itibari ile kızlar ahlaksız yaftasıyla şutlanacak adam aynı davranışları tekrar etmeye devam edecek muhtemelen.

Olayda iş yeri sahibi kadın, kameradan izleyen eş erkek olsaydı; işyerindeki adama ırz düşmanı diye başlar karısına neler neler der ve dedirtirdi.

Her iki senaryoda da kadınlara hep daha fazlası yükleniyor, söyleniyor.

Erkeğin ahlaksızlığı ile kadının ahlaksızlığının aynı muameleyi görmediğine dikkat çekmek istemiştim.

Yoo ben size yazmadım kimi alıntıladıysam o kişiye açıkladım. Sizin yorumunuzu farketmemişim.

Pes yaa hakikaten arsızlar.

Kocana çok ciddi bir şekilde resti çekmelisin.
Dediğin gibi kadınlar yollu da olsalar, buna müsade eden kocan. Ve onun karaktersizliği.

el kol şakaları da varmış ama işin içinde. ne münasebet yani siz patronunuza el kol şakası yapar mısınız veya patron size yapar mı mesela? sohbet muhabbetin ötesinde saçma sapan bir durum var ortada. el kol şakasız da sosyalleşebilir insanlar.

Şu beğenmedimciler alıntılayıp niye beğenmediklerini de bana izah etsinler de aydınlanayım ya(!)

Ayrılmaktan bahsedince ne cevap verdi size? Bu kamera kayıtları yarın bir gün lazim olabilir bu arada. Eşiniz de problem var bence sizin kamera önünü beklemenize sebebiyet vermis. Hamile olmasaydınız kapının önüne koyun derdim ama konuşmaktan anlamıyorsa uygulamaya geçilmesi gerekir

İyi de adam halinden rahatsız değil
Farkında mısınız?
Kadın zorla adama şaka yapmıyor
İki taraf da şakalaşmaktan memnun
Böyle bir iletişim türü de güçlü olan taraftan yani patrondan başlatılmadıkça çalışanın el kol şakası yapması mümkün değil bence

Herkesin sosyalleşme şekli farklı olduğu için insanlar sadece şöyle sosyalleşmeli diye kesin hüküm veremem ben
BAna göre çirkin olan şu adamın karısını iş arkadaşına söylemesi, kamerayı çevirmesi, kadının el sallaması filan
Ama bunların hepsinin sebebi kocası

Sacmaliyorsun, abartiyorsun, gizlim saklim yok vs. Bende yok gizlin herseyi uyarilarima ragmen kamera karsisinda flortleserek gosteriyorsun zaten diyince de. Yok bende biktim da omru benim sacmaliklarimla Gecmis kostek oluyormusum gibi gibi. Yok cocuklar olmasa gidermis yok bebek dogsun gidermis zirvalayip durdu. Bende dogumu beklemene gerek yok simdiden gitte bitsin kurtulalim dedim. Soylene Soylene ise gitti.

Üslubunuz iğrenç ötesi ve evet hem aldatılıyor ya da aldatılacaksınız üstüne bir de sizinle dalga geçip el sallıyorlar

Tabi canım kadın kadınlığını bilecek konudaki tek sorun bu ki böyle şerefsizlerin karısı kocasız kalmasın ölürler sonra kocasızlıktan

Zekanız sadece buna yetiyor dimi aaa kaşar dedirtmiyorlar demekki bunlara kaşar diyen olmuş ? Hiç demiyorsunuz ya bu normal bir laf değil keşke o zekanız önüne gelenle fingirdeşecek hemde bunu kamerada gözünüzün önünde sen kimsin der gibi yapacak üstüne kim bilir neler anlattığı da anlatılanlardan güç alıp sizle dalga geçerek el sallayan kişilerle hala flörtleşen adamı s.ktr etmeye yetse

Yani kız o şekilde davranmasa sizin eşinizin cıvık olması problem değil yani ? Kadınlık onuru dediğiniz şeyi çok dert ediyorsanız boşanın , onurun kelime anlamına bir bakın bakalım bütün özeliniz iş yerinde ayak malzemesi millet dalga geçiyor el sallıyor sen burada kadınlık onuru diyorsun sen milletin kadınlık onurunu bırak önce bir kendinkini hallet bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…