kocamın sevmediğini bu gece kabullendim

ingiliccekarakter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
622
439
23
43
anlatacak annem dışında kimsem yok. bu saatte hüngür hüngür ağlıyorum. dedim kk ya yazayım.

eşim bana aşık olduğu için tanıştık. harika günler yaşattı evlendim. sonra ben sevdim. sevdikçe umursamazlaştı. ailesini üstün tutmalar filan klasik. sonra bi ara iyi olduk. derken küfürleri hakaretleri boşanma tehditleri fix onlar değişmez ama yine cinsellik dokunma vs vardı. küsünce yanıma gelir gönlümü alırdı.

bugün yine meşhur kovmalarından birini yaşadım. s.ktir git hayvan seni yetiştirenin ağzına sıçayım vs.
ben de eşyalarımı toplayıp evden çıkarken annesi durdurdu. kaldım. bi müddet sonra konuştuk. fakat yine ayrı yatıyor. odasına gittim burda mı uyuyacaksın dedim. gelsene filan

şimdi kendime diyorum ki bak kızım kocan artık seni sevmiyor. bunu kabullen. o eski adam yok.
artık bir kere daha ayağına gitme.

bugün istanbula mevsimin ilk karı yağdı.
bugün kalbim soğusun senden. nolur Allah'ım bir daha ayağına gitmeyeyim.
yazık bana da.

ek bilgi: ikinci evliliğim ilkinden bi oğlum var bizimle yaşıyor bi de bundan bi oğlum var oğluma iyi davranıyor aslında bana da. ama ondan yanımda olmasını isteyince kıyamet kopuyor. çok seviyorum. azaltarak bitirmeliyim sevgimi.

bugün 7 ocak. ve milat
evet.

Seni sevmiyor ayrı mesele..

Sana zerre miktarı saygısı yok. 1 gram değerin yok. Ederin yok. Berbat bir durum.

Yani boşanman herkes için daha iyi. Hiç-bir çocuk bu hakaretleri duyarak büyümemeli.

Kendine değer vermeyip "her defasında gönlünü aldığın" günlerin faturası bunlar.

Seni sevmiyor ayrı mesele..

Sana zerre miktarı saygısı yok. 1 gram değerin yok. Ederin yok. Berbat bir durum.

Yani boşanman herkes için daha iyi. Hiç-bir çocuk bu hakaretleri duyarak büyümemeli.
hep susarsam laf işitmezmişim.
boleyn kızı tekrar boşanmaktansa aynı evde bekar hayatı yaşıcam. iletişim olmayınca ondan sevgi ve para talep etmeyince laf işitmiyorum.

tavsiye istemiyorum çünkü böyle bi varlıktan boşanılır normalde. sadece içimi döktüm. ağlamam geçti. az önce kriz geçirmiştim

hep susarsam laf işitmezmişim.
boleyn kızı tekrar boşanmaktansa aynı evde bekar hayatı yaşıcam. iletişim olmayınca ondan sevgi ve para talep etmeyince laf işitmiyorum.
Allah kolaylık versin ama ben olsam tekrar tekrar tekrar boşanırım

Zannımca bu hayatı yaşamaktan zor değildir boşanmak.

hep kovuyor ama gideyim diye değil. kızgınlığını atıyor.
ama haklısın

Hep kovuyorsa gitmeyeceginizi bildiginden burda yine hatalisiniz adam kendini bulunmaz hint kumasi hissetmis. Ayrica 2.evliliginiz oldugunu belirtmissiniz 3.de olabilirdi bu size boyle davranmasini gerektirmez. Illede kizginligini atacaksa gitsin baska yerde atsin s..git nedir nasil bir terbiyesizliktir? Bu laftan sonra sizin gidip gelsene burda mi yatacaksin demeniz daha bir enteresan kusura bakmayin. Kirildiginizin uzuldugunuzun farkinda bile degil adam Allah bilir sizi suclu goruyordur.

Hep kovuyorsa gitmeyeceginizi bildiginden burda yine hatalisiniz adam kendini bulunmaz hint kumasi hissetmis. Ayrica 2.evliliginiz oldugunu belirtmissiniz 3.de olabilirdi bu size boyle davranmasini gerektirmez. Illede kizginligini atacaksa gitsin baska yerde atsin s..git nedir nasil bir terbiyesizliktir? Bu laftan sonra sizin gidip gelsene burda mi yatacaksin demeniz daha bir enteresan kusura bakmayin. Kirildiginizin uzuldugunuzun farkinda bile degil adam Allah bilir sizi suclu goruyordur.
haklısınız

Sizi sevmemekten daha öte birşey bu.
Kadın erkek gibi değildir,cinselliği hiç tanımadığı biriyle bile yaşayabilir.
Ama eşiniz..
Sizin yanınızda bile yatmıyor.
Bu herşeyin bittiğini gösterir.
Kaldı ki eşiniz size bir dünya laf söylüyor,neden annenize gitmiyorsunuz?
Bence gururunuzu daha fazla ayaklar altına almayın ve çıkıp gidin o evden.

Sizi sevmemekten daha öte birşey bu.
Kadın erkek gibi değildir,cinselliği hiç tanımadığı biriyle bile yaşayabilir.
Ama eşiniz..
Sizin yanınızda bile yatmıyor.
Bu herşeyin bittiğini gösterir.
Kaldı ki eşiniz size bir dünya laf söylüyor,neden annenize gitmiyorsunuz?
Bence gururunuzu daha fazla ayaklar altına almayın ve çıkıp gidin o evden.
tekrarlarsa çıkıp giderim belki. o zamana kadar susucam yine hakaret ederse giderim yani.

Burda surekli bosanin, neden cocuk yaptiniz gibi soylemler oluyor bu sizin hayatiniz biz bosanip bosanmayacaginiza karar verecek degiliz. Sadece lutfen kendinizi ezdirmeyin ve 2.evliliginiz diye kendinizi ezik hissetmeyin. Hic kimse bosanmak icin evlenmez bu sizin kusurlu oldugunuz anlamina gelmez ve bunun icin adami tepenize cikarmayin. Tekrarlarsa demissiniz yukarida ama surekli kovdugunu da soylediniz muhtemelen tekrarlayacaktir siz tepkinizi koymazsaniz surekli tekrarlayacaktir.

Tamam kavga ettiniz seni kovdu okey. Sende geri döndün gidemedin cocuklarin var onada okey.Ancak madem adamla barisacaksin bunda acelen ne? Bu gece de ayri yativer..Hatta bir kaç gece daha? Birak o gelsin? Ama sen alistirmişsin adami ve o artik senin onun ayagina gideceginden o kadar emin ki..Bu kadar eminken senin gönlünü neden alsin? Neden efor sarfetsin.Unutma o artik bir paşa. Sen onu paşa yaptin çunkü. Sonrada pasaya gelsin öźür dilesin diye bekliyosun. Dogaya ters bi defa.Bazen ektiklerimizi bictigimiz dogrudur.Bugün milat falanda olmayacak malesef.Bu kisir döngü arta arta devam edecek.:(

Adam kovuyor, siz adamın değil kaynananızın lafıyla gitmekten vazgeçiyorsunuz, akşamına adama "burada mı yatacaksın" diyerek gel yatagıma mesajı veriyorsunuz sonra da bu adamdan sevgi dileniyorsunuz.
Sizin kendinize saygınız yok ki adamın size saygısı olsun.
Resmen aşağılayıp duruyor sizi.
Kurtulun lütfen, böyle bir hayatı kendinize reva görmeyin.

Back
X