kocamın sevmediğini bu gece kabullendim

Allah kolaylık versin ama acıların kadınıyım moduna bürümüşsünüz kendinizi.. fazla arabesk geldi bana aşk dilenmeyeceğim, miladim falan. Aşktan öte daha ciddi sorunlarınız var bence . Saygı yok sevgi yok ses etmek yok para istemek yok karin tokluğuna arada kadınlık yaparak oda koca isterse.. tavsiye istemiyorsunuz ama siz kendinize saygı duyun bari

Seni doguranin agzina diyor, sen adamin ayri yatmasina takiyosun?? Biz kadinlar boyle oldukca daha cok tepemize cikar bu hayirsiz adamlar
yazık doğuran anaya binbir küfür yiyor annesi yazık..
memlekette adam kalmamıs gibi dövene sövene ezene sülük gibi yapışan bu kadınlar yüzünden zaten bu adamlar değişmez daha cok kadın cinayeti işlenir

yazık doğuran anaya binbir küfür yiyor annesi yazık..
memlekette adam kalmamıs gibi dövene sövene ezene sülük gibi yapışan bu kadınlar yüzünden zaten bu adamlar değişmez daha cok kadın cinayeti işlenir
Bu sex ne kadar onemli birseymis bizim kadinlarimiz icin.. gururumuz onurumuz olmasin.. kocamiz dovsun sovsun tum sulalemize, yeterki bize atesli dakikalar gecirsin

Bu sex ne kadar onemli birseymis bizim kadinlarimiz icin.. gururumuz onurumuz olmasin.. kocamiz dovsun sovsun tum sulalemize, yeterki bize atesli dakikalar gecirsin
Aslında o kadar da önemli değil be tonti...
Yemini suyunu verdim hesabı.. maksat adam başkasına gitmesin.. yoksa adamın diğer yaptıkları kabul edilebilir..

anlatacak annem dışında kimsem yok. bu saatte hüngür hüngür ağlıyorum. dedim kk ya yazayım.

eşim bana aşık olduğu için tanıştık. harika günler yaşattı evlendim. sonra ben sevdim. sevdikçe umursamazlaştı. ailesini üstün tutmalar filan klasik. sonra bi ara iyi olduk. derken küfürleri hakaretleri boşanma tehditleri fix onlar değişmez ama yine cinsellik dokunma vs vardı. küsünce yanıma gelir gönlümü alırdı.

bugün yine meşhur kovmalarından birini yaşadım. s.ktir git hayvan seni yetiştirenin ağzına sıçayım vs.
ben de eşyalarımı toplayıp evden çıkarken annesi durdurdu. kaldım. bi müddet sonra konuştuk. fakat yine ayrı yatıyor. odasına gittim burda mı uyuyacaksın dedim. gelsene filan

şimdi kendime diyorum ki bak kızım kocan artık seni sevmiyor. bunu kabullen. o eski adam yok.
artık bir kere daha ayağına gitme.

bugün istanbula mevsimin ilk karı yağdı.
bugün kalbim soğusun senden. nolur Allah'ım bir daha ayağına gitmeyeyim.
yazık bana da.

ek bilgi: ikinci evliliğim ilkinden bi oğlum var bizimle yaşıyor bi de bundan bi oğlum var oğluma iyi davranıyor aslında bana da. ama ondan yanımda olmasını isteyince kıyamet kopuyor. çok seviyorum. azaltarak bitirmeliyim sevgimi.

bugün 7 ocak. ve milat
evet.
Oğluma bana iyi davranıyor demissin sen ne bekliyosun daha çokmu ilgi. Seni niye kovdu peki. Benim kocamda yılda bir iki sinirlenince çek git der ama gitmem. Kendi gitsin. Demem oki kavgaları ne sebebten ediyorsan o sebebi ortadan kaldır bence

Eşinizden madem ayrılmayı düşünmüyorsunuz psikolojik yardım alın... Evlilik terapisi alın evliliğinizin neresini yamar neresini iyileştirirseniz kar....

Kusura bakmayında bana ve aileme küfür eden adamın hücrelerinden kan alırım o kim köpek ? Siz kendinize nasıl bu lafları söyletiyorsunuz

Back
X