Kocamin sirtinda tirnak izi

Adama üzüldüm yerinde olmak istemezdim kimbilir ne şartlar altında o resim çekildi.

Cin işkencesi gibi bisi....

Bu resmi çeken kadın gerçekten bu kadar ilginç ve o resmi çektiyse bu adam korkudan aldatıp o eylemi yapamaz

Evde sıkıyönetim var kontrol var resimle afişe olmak var varda var.

Bence tırnak izi değil. Üst baş giyerken çizmiş olabilir.
Bir de foto çekip paylaşmanız çok tuhaf gerçekten.

E o istemiyorsa sen istekli ol, ayıp mı günah mı senin kocanı. O izler de öyle seks izi falan değil benim sırtım kaşımaktan tarla gibi üstelik tırnaklarımı da uzatmam buna rağmen iz oluyor bazı insan sırtı kaşınmasa bile kaşır hoşuna gider boşuna adamın sırtını çekip koymulsun sil Allah aşkına o da garibim kurbanlık koyun gibi durmuş öyle sen de çekmişsin ayıp ya

Bide konu açıp giderler ya buda sinir bozucu madem aldatma korkusu yaşadım kocanın resmini Çektin

Buraya konu açtım ya konuyu takip et yorumlara cevap yaz yada konu açma demek bu kadar önemli değil bu kadar seni etkilemedi etkilese burada olursun

Bizi kocanın sırtıyla bırakıp gitmenin ne anlamı var hayret

Konu sahibi bir polis eşi olarak şüpheci bakmaya başlamış zannımca :)

Adamın sırt resmini çekip criminal laboratuvara götürür gibi buraya getirmeler falan .

Bu aksam eşimin sirtinda tirnakla yapilacak türden bir çizik vardi deliye döndüm aldaliyorum sanirim 1.5 yillik evliyim ve esim cinsel anlamda çok isteksiz bütün bunlar aldatildigima kanit olabilir mi? Yardim edin
cinsel isteksizlik sonradan ortaya çıkmuşsa olabilir. bu gibi durumlarda direkt sorun sırtındaki izi..asla safa yatmayın.bir de çok yeni evlisiniz yazık

Çok komik bu kadınlar ya bayağı gldüm. Bazen bazı konuların burada yöneticiler tarafından fake açıldığını düşünüyorum. Gerçek problemler değil de hareketlilik sağlansın diye. Haksız mıyım?

Eşiniz sizin sırtınızı çekipde bir foruma koysaydı acaba siz o kocaya neler yapardınız-yapardık?? Eşinizin fotosunu bu şekilde burda paylaşmanıza çok şaşırdım inanın..

Sağlam komplo teorisi oldu yalnız ahahahah

Allah aşkına nasıl eşinizin fotosunu cekip herkese acik bir foruma koyabilirsiniz?
Esiniz sizin sirtinizi çekip koysaydi neler derdik burda, vallahi ben utancimdan yerin dibine girdim...

Ayrica o tırnak izi de değil. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah aşkına hiç tırnak izine benziyomu bu arkadaşım ya...hayatı zindan etmeyin kendinizde,eşinizede...

Ben normal cizik oldugunu dusunuorum ama tabi istisnalar disinda

Allah kocanızın yardımcısı olsun
çok abartmışsınız
hayatımda hiç böyle tırnak izi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…